Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Remek utánpótlás-rajt

Ugyan még nem minden versenyző korosztály lépett pályára, de négy csapatunk mindegyike három pontot szerzett a hétvégén.

U12-eseink magabiztosan győztek a Baja ellen, így megerősítették helyüket a dobogó harmadik fokán.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B – LUA Baja 5-0

Szeged-GA B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Árva Zalán, Kovács Botond, Osvald Balázs – Grezsa Balázs, Csiszár Máté, Köteles Máté – Mádi Szabolcs. Cserék: Kócsó Zalán, Ferenczi Zsombor.

Gólszerzők: Csiszár Máté (2), Mádi Szabolcs, Köteles Máté, Grezsa Balázs

Kovács Péter: - Ezen a mérkőzésen már hasonlítottunk önmagunkra, a találkozó nagy részében jó ritmusban játszottunk és szép támadásokat vezettünk. Remélhetőleg a továbbiakban is ezt az arcunkat mutatjuk majd.

 

U13-as csapatunk szezonbeli hetedik győzelmét könyvelhette el a bajaiak ellen - méghozzá úgy, hogy a hat rúgott gólon hat játékosunk osztozott.

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - LUA Baja 6-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Simon Marcell, Gera Bence, Gál Patrik. Játszott még:  Baltás Benedek, Patkós Roland, Farkas Patrik.

Gólszerzők: Gera Bence, Gál Patrik, Szabó Dávid, Simon Marcell, Baltás Benedek, Milenkovici Nemania.

Horváth Zoltán: - Gratulálunk a gyerekeknek, mert jó meccset játszottak! Támadásban szép dolgokat csináltak, rengeteget mozogtak üres területre, felvállalták az 1-1 elleni játékokat és több váratlan megoldást is választottak. Védekezésben akadtak kisebb gondjaink, valamint a labdakihozatalokban is voltak hibák. Eredménytől függetlenül elismerés jár a bajai csapatnak, mert a mérkőzés alakulásától függetlenül ők is a játékra törekedtek, így egy jó mérkőzést láthattunk.

A két gárda vasárnap a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia vendége lesz: az U12-esek 10 órától, az U13-asok pedig 11.30-tól lépnek pályára.

 

U17-es csapatunk átvette a vezetést a tabellán, miután főképp a második félidőben mutatott magabiztos játékkal legyőzte a Mórahalmot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy jelenleg egyel több mérkőzésünk van, mint az OMTK-ULE csapatának, és jobb gólarányunknak köszönhetően állunk az első helyen.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 22. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Mórahalom 11-0 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Burzon Márk, Maurer János).

Szeged-GA B: Sági - Nagy M., Vajda, Mészáros G., Kis B. (Tóth N.), Dobronoky, Holcsik, Csizmadia (Csehó), Masa (Bakró-Nagy), Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.

Gólszerzők: Gulyás (30.), Masa (39.), Dobronoky (47., 67.), Holcsik (48. - 11-esből, 60., 64., 85.), Nagy M. (68., 71., 81.).

Ioan Patrascu: - Nagyon nehezen, görcsösen, sok hibával kezdtük a mérkőzést. A második félidőben felszabadultan, látványosan és eredményes játszottunk. Gratulálok a csapatnak a nagyarányú győzelemhez!

 

U19-es csapatunk Mórahalom elleni sikerével két pontra megközelítette a második-harmadik helyen álló Hódmezővásárhelyi FC-t és DAFC Szegedet - igaz, ez a két csapat egyel kevesebb mérkőzést játszott.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 22. forduló

Szeged – Grosics Akadémia B – Mórahalom VSE 4-0 (1-0)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Burzon Márk (Maurer János, Gargya Balázs Gábor).
Szeged- Grosics Akadémia B: Piegel – Varga (Jójárt), Vincze (Kiss),Suhajda, Angeli – Torda, Papp – Kovács Zs. (Szabó), Kovács P., Mészáros – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen, Kovács Zs., Kovács P. (2)

Jenei Péter: - Hosszú szünet után végre bajnoki mérkőzést tudtunk játszani. Győzelmünk megérdemelt, habár a koncentráció nem volt az igazi.

A két csapatnak nincs sok ideje a pihenésre, hiszen március 20-án, szerdán jön a következő mérkőzés a Maros-menti UFC otthonában. Az U17-eseink 15, míg az U19-eseink 17 órától játszanak Makón.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.04.28. vasárnap, 16:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/KOZÁRMISLENY FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 52
02. SZENTLŐRINC SE 49
03. SZEOL SC 45
04. DUNAÚJVÁROS 43
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 36
06. TAKSONY SE 34
07. FC DABAS 34
08. IVÁNCSA KSE 31
09. RÁKOSMENTE KSK 31
10. KOZÁRMISLENY FC 31
11. KECSKEMÉTI TE 30
12. PMFC 30
13. SZEKSZÁRDI UFC 24
14. MAKÓ FC 19
15. PAKSI FC II. 19
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 17

Partnereink