Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Remek utánpótlás-rajt

Ugyan még nem minden versenyző korosztály lépett pályára, de négy csapatunk mindegyike három pontot szerzett a hétvégén.

U12-eseink magabiztosan győztek a Baja ellen, így megerősítették helyüket a dobogó harmadik fokán.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B – LUA Baja 5-0

Szeged-GA B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Árva Zalán, Kovács Botond, Osvald Balázs – Grezsa Balázs, Csiszár Máté, Köteles Máté – Mádi Szabolcs. Cserék: Kócsó Zalán, Ferenczi Zsombor.

Gólszerzők: Csiszár Máté (2), Mádi Szabolcs, Köteles Máté, Grezsa Balázs

Kovács Péter: - Ezen a mérkőzésen már hasonlítottunk önmagunkra, a találkozó nagy részében jó ritmusban játszottunk és szép támadásokat vezettünk. Remélhetőleg a továbbiakban is ezt az arcunkat mutatjuk majd.

 

U13-as csapatunk szezonbeli hetedik győzelmét könyvelhette el a bajaiak ellen - méghozzá úgy, hogy a hat rúgott gólon hat játékosunk osztozott.

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 16. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - LUA Baja 6-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Simon Marcell, Gera Bence, Gál Patrik. Játszott még:  Baltás Benedek, Patkós Roland, Farkas Patrik.

Gólszerzők: Gera Bence, Gál Patrik, Szabó Dávid, Simon Marcell, Baltás Benedek, Milenkovici Nemania.

Horváth Zoltán: - Gratulálunk a gyerekeknek, mert jó meccset játszottak! Támadásban szép dolgokat csináltak, rengeteget mozogtak üres területre, felvállalták az 1-1 elleni játékokat és több váratlan megoldást is választottak. Védekezésben akadtak kisebb gondjaink, valamint a labdakihozatalokban is voltak hibák. Eredménytől függetlenül elismerés jár a bajai csapatnak, mert a mérkőzés alakulásától függetlenül ők is a játékra törekedtek, így egy jó mérkőzést láthattunk.

A két gárda vasárnap a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia vendége lesz: az U12-esek 10 órától, az U13-asok pedig 11.30-tól lépnek pályára.

 

U17-es csapatunk átvette a vezetést a tabellán, miután főképp a második félidőben mutatott magabiztos játékkal legyőzte a Mórahalmot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy jelenleg egyel több mérkőzésünk van, mint az OMTK-ULE csapatának, és jobb gólarányunknak köszönhetően állunk az első helyen.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 22. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Mórahalom 11-0 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Burzon Márk, Maurer János).

Szeged-GA B: Sági - Nagy M., Vajda, Mészáros G., Kis B. (Tóth N.), Dobronoky, Holcsik, Csizmadia (Csehó), Masa (Bakró-Nagy), Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.

Gólszerzők: Gulyás (30.), Masa (39.), Dobronoky (47., 67.), Holcsik (48. - 11-esből, 60., 64., 85.), Nagy M. (68., 71., 81.).

Ioan Patrascu: - Nagyon nehezen, görcsösen, sok hibával kezdtük a mérkőzést. A második félidőben felszabadultan, látványosan és eredményes játszottunk. Gratulálok a csapatnak a nagyarányú győzelemhez!

 

U19-es csapatunk Mórahalom elleni sikerével két pontra megközelítette a második-harmadik helyen álló Hódmezővásárhelyi FC-t és DAFC Szegedet - igaz, ez a két csapat egyel kevesebb mérkőzést játszott.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 22. forduló

Szeged – Grosics Akadémia B – Mórahalom VSE 4-0 (1-0)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Burzon Márk (Maurer János, Gargya Balázs Gábor).
Szeged- Grosics Akadémia B: Piegel – Varga (Jójárt), Vincze (Kiss),Suhajda, Angeli – Torda, Papp – Kovács Zs. (Szabó), Kovács P., Mészáros – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen, Kovács Zs., Kovács P. (2)

Jenei Péter: - Hosszú szünet után végre bajnoki mérkőzést tudtunk játszani. Győzelmünk megérdemelt, habár a koncentráció nem volt az igazi.

A két csapatnak nincs sok ideje a pihenésre, hiszen március 20-án, szerdán jön a következő mérkőzés a Maros-menti UFC otthonában. Az U17-eseink 15, míg az U19-eseink 17 órától játszanak Makón.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.08.04. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/BUDAFOKI MTE
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0
06. VÁC FC 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS 0
08. MTK BUDAPEST 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DUNA ASZFALT TLC 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. GYIRMÓT FC GYŐR 0
18. KAZINCBARCIKA 0
19. BUDAFOKI MTE 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink