Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák,


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni-ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelemben a nevetek, születési dátumotok mellett kérlek tüntessétek fel telefonszámotokat, e-mail címeteket, a szerkesztőség nevét és elérhetőségét, illetve azt is, hogy rendelkeztek védettségi igazolvánnyal vagy sem. 

Az előírásoknak megfelelően a védettségi igazolvány hiányában csak a sajtóteraszra tudunk beengedni-fotósként is, a sajtótájékoztatón nem vehetsz részt. Védettségi igazolvány hiányában a maszk használata kötelező, minden más esetben ajánlott. Az igazolványt az akkreditáció átvételénél ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőségetek, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elkülditek nekünk. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón forgathattok.

A KLUB ÁLTAL KÉSZÍTETT FELVÉTELEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBE VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLSA SAJÁT PLATFORMON SZIGORÚAN TILOS.

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználjátok a cikketekhez-a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, a sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Dragan Vukmir vezetőedző és egy játékosunkat tudjátok kérdezni.

Más játékossal vagy egyéni interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni, vagy e-mailban a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adhatjátok le és ide tudjátok elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION TERÜLETÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 12 órával a kezdés előtt visszajelzést kaptok. A jelenlegi járványhelyzet miatt a mérkőzésen csak a megszokottnál kevesebb kolléga dolgozhat a helyszínen. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez .

szrt_nagykaracsony
2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.12.05. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA/NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Szent Gellért Fórum
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. VASAS FC 36
02. DVTK 33
03. KECSKEMÉTI TE 32
04. SZOMBATHELYI HALADÁS 31
05. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 29
06. WKW ETO FC GYŐR 26
07. DOROGI FC 24
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 24
09. BFC SIÓFOK 24
10. PMFC 23
11. FC AJKA 22
12. SZENTLŐRINC 21
13. SOROKSÁR SC 20
14. BUDAFOKI MTE 18
15. SZOLNOKI MÁV FC 18
16. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 17
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 16
18. BUDAÖRS 16
19. III. KER. TVE 14
20. TISZAKÉCSKEI LC 11

Partnereink