Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák!


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni – ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelem benyújtásához szükséges adatok: név, születési dátum, telefonszám, e-mail cím, a szerkesztőség neve és elérhetősége.

Amennyiben a belépéshez szükséges egyéb papírokat törvény, vagy kormányrendelet ír elő (pl.: védettségi igazolvány), azt kötelezően ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elküldte a felvételt készítő stáb vezetője, vagy gyártásvezetője. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón engedélyezett a forgatás. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető.

A KLUB ÁLTAL SAJÁT OLDALÁN ÉS KÖZÖSSÉGI FELÜLETEIRE KÉSZÍTETT FELVÉTELEK, FÉNYKÉPEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSA SAJÁT FELÜLETEKEN A KLUB ÍRÁSOS ENGEDÉLYE NÉLKÜL SZIGORÚAN TILOS, A SZÖVEGES TARTALMAK SZÓ SZERINTI KÖZLÉSÉRE CSAK FORRÁSMEGJELÖVEL ENGEDÉLYEZETT!

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a Facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználják a cikketekhez – a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, a földszinti sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Alekszandar Sztevanovics vezetőedző és lehetőség szerint egy játékosunkat tudjátok kérdezni. Amennyiben a hazai vagy vendégcsapatból valakivel egyéni interjú kérésére van igény, azt a meccs lefújása után, de legkésőbb a sajtótájékoztató kezdéséig a helyszínen dolgozó kommunikációs munkatársnak kell jelezni, erre lehetőség szerint időt és helyet biztosítunk. A sajtótájékoztatón angol tolmácsot a klub biztosít.

Egyéb interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni a helyszínen, e-mailben a meccs másnapján 9 óráig, vagy telefonon (+36703380289) a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adható le és ide kell elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION SAJTÓNAK FENNTARTOTT RÉSZÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 6 órával a kezdés előtt visszajelzést ad a klub. A klub fenntartja a jogot az akkreditáció elutasítására, illetve az előírások megszegése esetén az azonnali visszavonására. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez.

2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
28. forduló
2024.04.14. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
SZOMBATHELYI HALADÁS
Szent Gellért Fórum
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 61
02. ETO FC GYŐR 54
03. VASAS FC 54
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 48
05. HR-RENT KOZÁRMISLENY 43
06. GYIRMÓT FC GYŐR 38
07. FC AJKA 37
08. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 37
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 37
10. SOROKSÁR SC 35
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 34
12. BUDAPEST HONVÉD 33
13. BUDAFOKI MTE 30
14. BVSC-ZUGLÓ 30
15. PMFC 28
16. BFC SIÓFOK 24
17. TISZAKÉCSKEI LC 22
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 14

Partnereink