Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák,


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni-ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelem benyújtásához szükséges adatok: a nevet, születési dátumot, telefonszámot, e-mail címet, a szerkesztőség nevét és elérhetőségét

Amennyiben a belépéshez szükséges egyéb papirokat törvény, vagy kormányrendelet ír elő (pl.: védettségi igazolvány), azt kötelezően ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elküldte a felvételt készítő stáb vezetője, vagy gyártásvezetője. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón engedélyezett a forgatás. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető.

A KLUB ÁLTAL SAJÁT OLDALÁN ÉS KÖZÖSSÉGI FELÜLETEIRE KÉSZÍTETT FELVÉTELEK, FÉNYKÉPEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLSA SAJÁT FELÜLETEKEN A KLUB ÍRÁSOS ENGEDÉLYE NÉLKÜL SZIGORÚAN TILOS, A SZÖVEGES TARTALMAK SZÓ SZERINTI KÖZLÉSÉRE CSAK FORRÁSMEGJELŐLÉVEL ENGEDÉLYEZETT!

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználják a cikketekhez-a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, i földszinto sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Alekszandar Sztevanovics vezetőedző és lehetőség szerint egy játékosunkat tudjátok kérdezni. Amennyiben a hazai vagy vendégcsapatból valakivel egyéni interjú kérésére van igény, azt a meccs lefújása után, de legkésőbb a sajtótájékoztató kezdéséig a helyszínen dolgozó kommunikéciós munkatársnak kell jelezni, erre lehetőség szerint időt és helyet biztosítunk. A sajtótájékoztatón angol tolmácsot a klub biztosít.

Egyéb interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni a helyszínen, e-mailban a meccs másnapján 9 óráig, vagy telefonon (+36703380289) a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adható le és ide kell elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION SAJTÓNAK FENNTARTOTT RÉSZÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 6 órával a kezdés előtt visszajelzést ad a klub. A klub fenntartja a jogot az akkreditáció elutasítására, illetva az előírások megszgése esetén azonnali visszavonására. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez .

2022/2023
Merkantil Bank Liga NB II.
22. forduló
2023.02.05. vasárnap, 15:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
SZENTLŐRINC
Szent Gellért Fórum
2022/2023 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVTK 46
02. MTK BUDAPEST 41
03. PMFC 39
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 36
05. GYIRMÓT FC GYŐR 32
06. FC AJKA 32
07. SZOMBATHELYI HALADÁS 32
08. ETO FC GYŐR 28
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 28
10. BUDAFOKI MTE 28
11. SOROKSÁR SC 28
12. TISZAKÉCSKEI LC 27
13. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 26
14. BFC SIÓFOK 26
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 25
16. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 24
17. SZENTLŐRINC 22
18. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 20
19. DOROGI FC 17
20. HR-RENT KOZÁRMISLERNY 17

Partnereink