Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák,


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni-ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelemben a nevetek, születési dátumotok mellett kérlek tüntessétek fel telefonszámotokat, e-mail címeteket, a szerkesztőség nevét és elérhetőségét, illetve azt is, hogy rendelkeztek védettségi igazolvánnyal vagy sem. 

Az előírásoknak megfelelően a védettségi igazolvány hiányában csak a sajtóteraszra tudunk beengedni-fotósként is, a sajtótájékoztatón nem vehetsz részt. Védettségi igazolvány hiányában a maszk használata kötelező, minden más esetben ajánlott. Az igazolványt az akkreditáció átvételénél ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőségetek, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elkülditek nekünk. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón forgathattok.

A KLUB ÁLTAL KÉSZÍTETT FELVÉTELEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBE VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLSA SAJÁT PLATFORMON SZIGORÚAN TILOS.

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználjátok a cikketekhez-a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, a sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Dragan Vukmir vezetőedző és egy játékosunkat tudjátok kérdezni.

Más játékossal vagy egyéni interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni, vagy e-mailban a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adhatjátok le és ide tudjátok elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION TERÜLETÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 12 órával a kezdés előtt visszajelzést kaptok. A jelenlegi járványhelyzet miatt a mérkőzésen csak a megszokottnál kevesebb kolléga dolgozhat a helyszínen. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez .

v-sport
2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.09.26. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA/SOROKSÁR SC
Szent Gellért Fórum
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. SZOMBATHELYI HALADÁS 18
02. VASAS FC 17
03. KECSKEMÉTI TE 17
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 17
05. DVTK 15
06. DOROGI FC 13
07. SZENTLŐRINC 12
08. BUDAFOKI MTE 11
09. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 11
10. SZOLNOKI MÁV FC 11
11. WKW ETO FC GYŐR 11
12. PMFC 9
13. SOROKSÁR SC 9
14. BFC SIÓFOK 9
15. FC AJKA 8
16. BUDAÖRS 6
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 5
18. III. KER. TVE 5
19. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3
20. TISZAKÉCSKEI LC 2

Partnereink