Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák!


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni – ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelem benyújtásához szükséges adatok: név, születési dátum, telefonszám, e-mail cím, a szerkesztőség neve és elérhetősége.

Amennyiben a belépéshez szükséges egyéb papírokat törvény, vagy kormányrendelet ír elő (pl.: védettségi igazolvány), azt kötelezően ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elküldte a felvételt készítő stáb vezetője, vagy gyártásvezetője. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón engedélyezett a forgatás. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető.

A KLUB ÁLTAL SAJÁT OLDALÁN ÉS KÖZÖSSÉGI FELÜLETEIRE KÉSZÍTETT FELVÉTELEK, FÉNYKÉPEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSA SAJÁT FELÜLETEKEN A KLUB ÍRÁSOS ENGEDÉLYE NÉLKÜL SZIGORÚAN TILOS, A SZÖVEGES TARTALMAK SZÓ SZERINTI KÖZLÉSÉRE CSAK FORRÁSMEGJELÖVEL ENGEDÉLYEZETT!

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a Facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználják a cikketekhez – a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, a földszinti sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Alekszandar Sztevanovics vezetőedző és lehetőség szerint egy játékosunkat tudjátok kérdezni. Amennyiben a hazai vagy vendégcsapatból valakivel egyéni interjú kérésére van igény, azt a meccs lefújása után, de legkésőbb a sajtótájékoztató kezdéséig a helyszínen dolgozó kommunikációs munkatársnak kell jelezni, erre lehetőség szerint időt és helyet biztosítunk. A sajtótájékoztatón angol tolmácsot a klub biztosít.

Egyéb interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni a helyszínen, e-mailben a meccs másnapján 9 óráig, vagy telefonon (+36703380289) a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adható le és ide kell elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION SAJTÓNAK FENNTARTOTT RÉSZÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 6 órával a kezdés előtt visszajelzést ad a klub. A klub fenntartja a jogot az akkreditáció elutasítására, illetve az előírások megszegése esetén az azonnali visszavonására. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez.

2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
17. forduló
2023.12.03. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
PMFC
Szent Gellért Fórum
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 37
02. ETO FC GYŐR 35
03. VASAS FC 31
04. HR-RENT KOZÁRMISLENY 31
05. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 27
06. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 23
07. GYIRMÓT FC GYŐR 22
08. PMFC 22
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 21
10. SOROKSÁR SC 20
11. BUDAPEST HONVÉD 20
12. BUDAFOKI MTE 19
13. SZOMBATHELYI HALADÁS 18
14. BVSC-ZUGLÓ 16
15. TISZAKÉCSKEI LC 15
16. BFC SIÓFOK 13
17. FC AJKA 11
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 7

Partnereink