Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák,


A Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire csak profi, aktívan dolgozó újságírók jelentkezését tudjuk elfogadni-ennek ellenőrzési jogát fenntartjuk az akkreditáció elbírálásához.

Akkreditációt benyújtani a mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb 48 órával lehet, a később érkezett kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni.

A kérelem benyújtásához szükséges adatok: a nevet, születési dátumot, telefonszámot, e-mail címet, a szerkesztőség nevét és elérhetőségét

Amennyiben a belépéshez szükséges egyéb papirokat törvény, vagy kormányrendelet ír elő (pl.: védettségi igazolvány), azt kötelezően ellenőrizzük.

A találkozóról mozgóképes felvétel készítésére csak akkor van lehetőség, ha a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 2 órával a jogtulajdonos MTVA engedélyét elküldte a felvételt készítő stáb vezetője, vagy gyártásvezetője. Amennyiben az engedélyt nem kapjuk meg, úgy csak a sajtótájékoztatón engedélyezett a forgatás. Mozgóképes felvétel csak a harmadik emeleti teraszról készíthető.

A KLUB ÁLTAL SAJÁT OLDALÁN ÉS KÖZÖSSÉGI FELÜLETEIRE KÉSZÍTETT FELVÉTELEK, FÉNYKÉPEK ENGEDÉLY NÉLKÜLI LETÖLTÉSE, ANNAK RÉSZBEN, VAGY EGÉSZBEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLSA SAJÁT FELÜLETEKEN A KLUB ÍRÁSOS ENGEDÉLYE NÉLKÜL SZIGORÚAN TILOS, A SZÖVEGES TARTALMAK SZÓ SZERINTI KÖZLÉSÉRE CSAK FORRÁSMEGJELŐLÉVEL ENGEDÉLYEZETT!

Természetesen megköszönjük, ha a meccs felvételét, vagy az összefoglalókat, illetve a facebook-oldalon megjelenő mozgóképes tartalmakat felhasználják a cikketekhez-a megosztáshoz, beillesztéshez nem szükséges engedély.

A hazai mérkőzések után minden esetben sajtótájékoztatót tartunk a megszokott helyen, i földszinto sajtóteremben. A vendégek edzője mellett Alekszandar Sztevanovics vezetőedző és lehetőség szerint egy játékosunkat tudjátok kérdezni. Amennyiben a hazai vagy vendégcsapatból valakivel egyéni interjú kérésére van igény, azt a meccs lefújása után, de legkésőbb a sajtótájékoztató kezdéséig a helyszínen dolgozó kommunikéciós munkatársnak kell jelezni, erre lehetőség szerint időt és helyet biztosítunk. A sajtótájékoztatón angol tolmácsot a klub biztosít.

Egyéb interjúra csak előre egyeztetve, a mérkőzés másnapján van lehetőségetek. Igényeteket a meccs után személyesen tudjátok jelezni a helyszínen, e-mailban a meccs másnapján 9 óráig, vagy telefonon (+36703380289) a meccs másnapján 10 óráig.

Az akkreditációs igényeteket a press@szeged-grosicsakademia.hu címen adható le és ide kell elküldeni az engedélyeket, illetve az interjúra vonatkozó kéréseket is.

A STADION SAJTÓNAK FENNTARTOTT RÉSZÉRE CSAK A MÉRKŐZÉSRE ELFOGADOTT AKKREDITÁCIÓS KÉRELEMMEL LÉPHETTEK BE A MEGJELÖLT KAPUN!

Az akkreditáció elfogadásáról és a belépésről a mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 6 órával a kezdés előtt visszajelzést ad a klub. A klub fenntartja a jogot az akkreditáció elutasítására, illetva az előírások megszgése esetén azonnali visszavonására. Elutasított akkreditáció esetén minden segítséget megadunk a zavartalan nem helyszíni munkavégzéshez .

2022/2023
Merkantil Bank Liga NB II.
10. forduló
2022.10.05. szerda, 18:00
TISZAKÉCSKEI LC
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
Tiszakécske Városi Sportcentrum
2022/2023 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 19
02. PMFC 19
03. GYIRMÓT FC GYŐR 16
04. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 16
05. DVTK 15
06. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 15
07. FC AJKA 14
08. ETO FC GYŐR 14
09. TISZAKÉCSKEI LC 14
10. SOROKSÁR SC 13
11. SZENTLŐRINC 13
12. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11
13. BFC SIÓFOK 11
14. AQVITAL FC CSÁKVÁR 10
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 9
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 9
17. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 8
18. HR-RENT KOZÁRMISLERNY 7
19. BUDAFOKI MTE 7
20. DOROGI FC 6

Partnereink