Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Elrajtolt az Interliga tavaszi idénye

interliga-u8.jpg
Négy korosztályos csapatunk játszott az Interliga szegedi fordulójában.

Az U8-asok mindössze egy gólt kaptak három találkozójuk során, és veretlenül zárták a napot.

Az U8-asok eredményei:
Szeged-Grosics Akadémia - SZEOL SC 0-0

Szeged-Grosics Akadémia - Brosovszky Arad 3-1
Gól: Komáromi, Szabó, Pongó

Szeged-Grosics Akadémia - Makó 10-0 
Gól: Mede (4), Tóth (2), Szabó, Kiss, Komáromi, Kránicz

A csapat tagjai: Csúri Dávid, Mede Andor, Tóth Zalán, Kránicz István, Szabó Oszkár, Kiss Máté, Détári Soma, Pongó Áron, Komáromi Miklós.

Czebe Norbert: - Nagyon vártuk már ezt a napot, hiszen az Interliga sorozatot nagyon szeretjük és hasznosnak tartjuk. Kellemes meglepetésben volt részem, hiszen a heti edzésmunka alapján nem ilyen játékra számítottam. A gyerekektől bátor, kezdeményező játékot kértem, melyet meg is kaptam. Labdabirtokláskor szélességben és mélységben szépen nyitották a területet, labdakihozatalainkban az edzésen gyakoroltak abszolút visszaköszöntek, a játékhelyzetek többségében jó döntéseket hoztak. Labdavesztés után azonnal visszatámadtak, 1:1 elleni játékban erősek voltak. Egyedül az utolsó, Makó elleni mérkőzés miatt van hiányérzetem, hiszen többször alakult ki "csirkefoci", mindenki magának akarta a labdát, szélességben keveset nyitottunk. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a fiúkra, bizakodóan várom a tavaszi szezont.

 

Az U9-es csapatunk szoros meccseket játszott, ami közül egyet tudott megnyerni, illetve két, egygólos vereséget szenvedett.

Az U9-esek eredményei:

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia 3-2
Gól: Lengyel, Szeles.

Brosovszky Arad - Szeged-Grosics Akadémia 1-2
Gól: Sinkó, Lengyel.

Makó - Szeged-Grosics Akadémia 3-2
Gól: Sinkó, Lengyel.

A csapat kerete: Csíkos Milán, Guba Zsombor, Tóth Regő, Lengyel Máté, Csík Áron, Sinkó Ádám, Siklósi Endre, Mező Bence, Szeles Dávid, Nagy János. Edző: Hacker Bence.

Hacker Bence: - Külső tényezőkkel nem szeretnék foglalkozni, de jó lenne, ha a játékvezetők ismernék a szabályokat… Ami ennél sokkal jobban érdekel, az a csapatom. Három szoros, egygólos mérkőzést játszottunk, ami szerintem nem jelent igazán különbséget. Sajnos, a heti nagyszerű edzésmunkát nem tudtuk kivinni a pályára és nagyon hullámzóan teljesítettünk, szinte miden mérkőzésen akadtak jobb és gyengébb periódusok. Labdakihozatalok leginkább a második mérkőzésen működtek, a másik kettőn kevésbé. Jól nyitottuk a területeket, de kevés volt a minőségi mozgás. Emellett agresszivitásban, döntéshozatalban, gyorsaságban is előre kell lépnünk. Összességében, változó volt ez a mai nap, de a gyerek foci már csak ilyen, dolgozunk tovább! Néha úgy éreztem magam, mintha most kezdtünk volna el dolgozni, és sajnos nem csak a pályán láttam így…

 

interliga-u9.jpeg

U10-es csapatunk mindhárom találkozóját megnyerte.

Az U10-esek eredményei:

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia 0-3
Gól: Hajagos Hunor, Kis Máté, Szanka Miksa

Szeged-Grosics Akadémia - Brosovszky Arad 5-1
Gól: Hödör Bence 3, Szanka Miksa, Hajagos Hunor

Szeged-Grosics Akadémia - Makó 9-2
Gól: Szanka Miksa 2, Hödör Bence, Sipos Zalán 2, Hajagos Hunor 2, Kalmár Tamás, Kis Máté.

A csapat tagjai:
Miksi Benjamin, Franczia Bálint (kapusok), Kis Máté, Valach Máté, Korom Dániel, Kalmár Tamás, Koncz Máté, Szanka Miksa, Sipos Zalán, Hajagos Hunor, Hödör Bence. Edző: Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Már nagyon vártuk ezt a hétvégét. A csapat játékával teljes mértékben elégedett voltam, a gyerekek betartották az utasításokat. Külön öröm, hogy a héten sokat gyakorolt labdakihozatalt tökéletesen megoldotta a csapat, ennek köszönhetően letámadásból nem is kaptunk gólt. Néha, amikor már mindenki gólt szeretett volna szerezni, döcögött a játék, ezt a félidőben átbeszéltük, ami után már mindenki tudta a feladatát. Technikailag és mentálisan is sokat fejlődtek a gyerekek. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a szülők támogatását!

 

U11-es csapatunk mindenből gyűjtött egyet, a SZEOL elleni vereséget követően döntetlent játszott aradi ellenfelével, majd legyőzte a Makót.

Az U11-esek eredményei:

Szeged GA – SZEOL 1-4. 
Gól: Banó-Szabó.

Szeged GA – Brosovszky Arad 0-0.

Szeged GA – Makó 8-1. 
Gól: Vásárhelyi 4, Domonkos 2, Daróczi, Sik.

A csapat kerete:

Keret: Sólya Máté, Csúri Benedek, Mahler Gergő, Di Mundo Antonio, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Daróczi Gergő, Oláh Bendegúz, Farkas Mátyás. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - Nemzeti sportos közhellyel élve, idény eleji formát mutattunk. Az első mérkőzés első félideje rendben volt. Tetszett a tudatos labdakihozatal és a játék szervezése, de az ellenfél kapuja előtti határozatlanság már nem. A héten a labdakihozatalt gyakoroltuk, így erre különösen figyeltünk. Alapjáraton működött a dolog, de túl sok volt a szélességi passz hátul, hamarabb is meg lehetett volna csinálni a mélységi passzokat, valamint bizonyos szituációkban keveselltem a labda nélküli támogató mozgást. Meg kell tanulnunk győzni, mert a győzelem, a siker ad önbizalmat és az önbizalomra építhető az a fajta mentalitás, amit a labdarúgás megkövetel.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.05.26. vasárnap, 17:30
SZEOL SC/SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Szegedi Vasutas Sportpálya
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 62
02. SZENTLŐRINC SE 57
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 46
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 40
06. FC DABAS 38
07. RÁKOSMENTE KSK 38
08. PMFC 38
09. IVÁNCSA KSE 36
10. KECSKEMÉTI TE 35
11. TAKSONY SE 34
12. KOZÁRMISLENY FC 32
13. SZEKSZÁRDI UFC 30
14. PAKSI FC II. 25
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 23
16. MAKÓ FC 20

Partnereink