Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Két korosztályunk elkezdte a tavaszi idényt

Az U12-es és U13-as csapatunk már két mérkőzést játszott.

U12-es csapatunk a sereghajtó Békécsaba UFC otthonában nyitotta a tavaszi szezont, és három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot. A folytatás már nem sikerült jól, az első hazai meccset elveszítették a fiúk a Karcag ellen.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

Békéscsaba UFC – Szeged-Grosics Akadémia „B” 0-3

Szeged-GA: Balogh Csaba – Ferenczi Zsombor, Kovács Botond, Csiszár Máté, Kócsó Zalán - Grezsa Balázs, Koncz Dávid, Gáti Ádám - Tóth Dániel. Cserék: Zelizi Gergő, Litauszki Nolen, Monostori Márk. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Tóth Dániel, Grezsa Balázs, öngól.

Kovács Péter: - Szervezetten játszó ellenféllel szemben hatékonyabb helyzetkihasználással nagyobb arányban is győzhettünk volna.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

Szeged-Grosics Akadémia „B” – Karcagi SE 0-1

Szeged-GA: Balogh Csaba – Ferenczi Zsombor, Árva Zalán, Kovács Botond, Kócsó Zalán – Csiszár Máté, Zelizi Gergő, Mádi Szabolcs – Tóth Dániel. Cserék: Monostori Márk, Köteles Máté, Osvald Balázs, Litauszki Nolen. Edző: Kovács Péter.

Kovács Péter: - Ha valaki úgy megy fel a pályára, hogy nem akarja a győzelmet, akkor nem fog párharcokat nyerni, nem fogja felvállalni a futásokat, nem fog kezdeményezően játszani és nem fogja élvezni a játékot. A futball törvényszerűsége, hogy a győzelmet jobban akaró és lelkesebb csapat legyőzi a kényelmes és akarat gyenge ellenfelét.

 

Az U13-asok nem kaptak gólt eddigi két találkozójukon: előbb a Békéscsaba UFC vendégeként játszottak 0-0-t Horváth Zoltán tanítványai, ezt egy Karcag felett aratott magabiztos siker követte.

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-0
Szeged-GA:Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Farkas Patrik, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Viola László. Edző: Horváth Zoltán.

Horváth Zoltán: - Sajnos a felkészülés a betegségek és egyéb okból fakadó edzéslátogatottság miatt messze nem úgy alakult, ahogy elterveztük, ezért mi is kíváncsiak voltunk, hogy kezdjük el a bajnokságot. Kisebb mezőnyfölényben voltunk, de sajnos játékvezetői tévedések és a mi rossz helyzetkihasználásunk miatt alakult így a mérkőzés, de az igazsághoz tartozik, hogy ellenfelünk egy-két megindulása zavarba hozott minket.

Szeged-Grosics Akadémia B - Karcag 10-0

Szeged-GA: Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Gál Patrik - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Farkas Patrik, Gera Bence, Patkós Roland.
Játszott még:  Baltás Benedek, Simon Marcell, Szabó Dávid. Edző: Horváth Zoltán.
Gól: Sirokmán Dominik (3) Patkós Roland (2), Gera Bence (2), Mikó Vince, Szabó Dávid, Sári Bálint.

Horváth Zoltán: - Dícséret jár az eredményért, meg az egy-két szép támadásépítésünkért. Sajnos az ellenfél nem képviselt nagy játékerőt, egy idő után az ő játékukat vettük át mi is. Lassan, sok felesleges labdaérintéssel játszottunk. Az eredmény nem ezt mutatja, de a védőink mégis elkövettek olyan hibákat, amit egy erősebb ellenfél biztosan kihasznál majd. A gyerekek lelkének attól függetlenül kellett ez a siker, de lesz még bőven munka.

A két csapat szombaton lép pályára legközelebb, 10 órától az U12-esek, 11.30-tól az U13-asok fogadják a Baja csapatait Kiskundorozsmán.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.05.26. vasárnap, 17:30
SZEOL SC/SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Szegedi Vasutas Sportpálya
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 62
02. SZENTLŐRINC SE 57
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 46
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 40
06. FC DABAS 38
07. RÁKOSMENTE KSK 38
08. PMFC 38
09. IVÁNCSA KSE 36
10. KECSKEMÉTI TE 35
11. TAKSONY SE 34
12. KOZÁRMISLENY FC 32
13. SZEKSZÁRDI UFC 30
14. PAKSI FC II. 25
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 23
16. MAKÓ FC 20

Partnereink