Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Két korosztályunk elkezdte a tavaszi idényt

Az U12-es és U13-as csapatunk már két mérkőzést játszott.

U12-es csapatunk a sereghajtó Békécsaba UFC otthonában nyitotta a tavaszi szezont, és három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot. A folytatás már nem sikerült jól, az első hazai meccset elveszítették a fiúk a Karcag ellen.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

Békéscsaba UFC – Szeged-Grosics Akadémia „B” 0-3

Szeged-GA: Balogh Csaba – Ferenczi Zsombor, Kovács Botond, Csiszár Máté, Kócsó Zalán - Grezsa Balázs, Koncz Dávid, Gáti Ádám - Tóth Dániel. Cserék: Zelizi Gergő, Litauszki Nolen, Monostori Márk. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Tóth Dániel, Grezsa Balázs, öngól.

Kovács Péter: - Szervezetten játszó ellenféllel szemben hatékonyabb helyzetkihasználással nagyobb arányban is győzhettünk volna.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 15. forduló

Szeged-Grosics Akadémia „B” – Karcagi SE 0-1

Szeged-GA: Balogh Csaba – Ferenczi Zsombor, Árva Zalán, Kovács Botond, Kócsó Zalán – Csiszár Máté, Zelizi Gergő, Mádi Szabolcs – Tóth Dániel. Cserék: Monostori Márk, Köteles Máté, Osvald Balázs, Litauszki Nolen. Edző: Kovács Péter.

Kovács Péter: - Ha valaki úgy megy fel a pályára, hogy nem akarja a győzelmet, akkor nem fog párharcokat nyerni, nem fogja felvállalni a futásokat, nem fog kezdeményezően játszani és nem fogja élvezni a játékot. A futball törvényszerűsége, hogy a győzelmet jobban akaró és lelkesebb csapat legyőzi a kényelmes és akarat gyenge ellenfelét.

 

Az U13-asok nem kaptak gólt eddigi két találkozójukon: előbb a Békéscsaba UFC vendégeként játszottak 0-0-t Horváth Zoltán tanítványai, ezt egy Karcag felett aratott magabiztos siker követte.

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-0
Szeged-GA:Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Farkas Patrik, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Viola László. Edző: Horváth Zoltán.

Horváth Zoltán: - Sajnos a felkészülés a betegségek és egyéb okból fakadó edzéslátogatottság miatt messze nem úgy alakult, ahogy elterveztük, ezért mi is kíváncsiak voltunk, hogy kezdjük el a bajnokságot. Kisebb mezőnyfölényben voltunk, de sajnos játékvezetői tévedések és a mi rossz helyzetkihasználásunk miatt alakult így a mérkőzés, de az igazsághoz tartozik, hogy ellenfelünk egy-két megindulása zavarba hozott minket.

Szeged-Grosics Akadémia B - Karcag 10-0

Szeged-GA: Tenerend Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Gál Patrik - Sirokmán Dominik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Farkas Patrik, Gera Bence, Patkós Roland.
Játszott még:  Baltás Benedek, Simon Marcell, Szabó Dávid. Edző: Horváth Zoltán.
Gól: Sirokmán Dominik (3) Patkós Roland (2), Gera Bence (2), Mikó Vince, Szabó Dávid, Sári Bálint.

Horváth Zoltán: - Dícséret jár az eredményért, meg az egy-két szép támadásépítésünkért. Sajnos az ellenfél nem képviselt nagy játékerőt, egy idő után az ő játékukat vettük át mi is. Lassan, sok felesleges labdaérintéssel játszottunk. Az eredmény nem ezt mutatja, de a védőink mégis elkövettek olyan hibákat, amit egy erősebb ellenfél biztosan kihasznál majd. A gyerekek lelkének attól függetlenül kellett ez a siker, de lesz még bőven munka.

A két csapat szombaton lép pályára legközelebb, 10 órától az U12-esek, 11.30-tól az U13-asok fogadják a Baja csapatait Kiskundorozsmán.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.09.29. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DOROGI FC
Szent Gellért Fórum
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 20
02. BFC SIÓFOK 19
03. BUDAFOKI MTE 18
04. MTK BUDAPEST 18
05. AQVITAL FC CSÁKVÁR 15
06. GYIRMÓT FC GYŐR 14
07. KAZINCBARCIKA 13
08. VASAS FC 11
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 11
10. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10
11. DUNA ASZFALT TLC 10
12. SOROKSÁR SC 10
13. DOROGI FC 10
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 10
15. SZOMBATHELYI HALADÁS 9
16. FC AJKA 8
17. BUDAÖRS 8
18. SZOLNOKI MÁV FC 7
19. VÁC FC 4
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink