Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Mindszenti tornán jártak csapataink

u-9-mindszent.jpg
A Mikulás kupán szerepelt az U9 és az U11-es csapat - mindkét korosztály egyéni elismeréssel zárta a tornát.

Az U9-esek két vereséget követően (Kistelek ellen 0-2, majd a Móravárosi Kinizsi ellen 0-1) két győzelemmel javítottak - Tóth Zalán hét szerzett góljával gólkirály lett, Sejben Zalánt választották a legjobb játékosnak, míg Sári Botond a legjobb kapus címét érdemelte ki.

Az U9-es csapat tagjai: Csíkos Milán, Szeles Dávid, Nagy János, Tóth Zalán, Mede Andor, Pongó Áron, Molnár Bálint.

Hacker Bence: - Sajnálatos, hogy egy akkora futballedző, mint Dárdai Pali gondolatai, mennyire nem érintik meg az edzői társadalom nagy részét. Hiába a sok megosztás az utánpótlás filozófiáról, a gyerektornákról, edzői viselkedésről, a lényeg nem változik: eredményesség mindenek előtt! Csapatunkat is nehéz értékelni, hiszen két-két teljesen eltérő mérkőzést játszottak. Első két meccsen félve, kishitűen fociztak a srácok. Próbálták megcsinálni amit kérünk és gyakorlunk, de alapvetően sokat hibáztunk. Nincs ebből gond, a fiatalabbak nem nagyon vettek részt még tornákon és az is látszik, hogy a mentális felkészítésre épp olyan nagy hangsúlyt kell helyezni, mint a fizikaira. Második két meccsen minden jobban működött. Sokat és szépen járattuk a labdát, volt labda nélküli mozgás, nyitották a területet és akadtak szép befejezések. Pozitívum, hogy egyre jobban átérzik a fiúk, amit kérünk és próbálják mindig megjátszani a labdát, nem pedig elvagdosni, ha ég a ház. Laikusoktól is kaptunk dicséretet, mondván, látszik, hogy akarunk valamit játszani. Ez jó dolog, de így is csak egy felemás tornaként vonul be a kis noteszunkba. Dolgozni kell tovább, ugyanúgy, ahogy eddig, mert sok még a javítani, fejleszteni való dolog!  Gratulálunk a résztvevő csapatoknak valamint Tóth Zazának a gólkirályi címhez és Sejben Zalánnak is, aki méltán lett a torna legjobb játékosa! Köszönjük a lehetőséget a Mindszentnek!

 

Az U11-es korosztály két csapattal (kék és fehér) idősebbek között szerepelt a mindszenti tornán. A gyerekek a Móravárosi Kinizsi, a Csongrád, a Kistelek, a Szentes és a házigazda mindszenti Mocorgó UFC ellen játszhattak.

A kékek hetedik, míg a fehérek negyedikek lettek. Utóbbi együttes a torna során többször is remek egyérintős játékot mutatott, Hödör Bence pedig kiérdemelte a torna legjobb játékosa címet is. A csapat tagjai közül Hajagos Hunor klasszikus mesterhármast szerzett az utolsó találkozón. A kékeknél hárman is debütáltak, a mindszenti volt az első tornájuk, és mindhárman gólt is szereztek. A kék csapat szerepléséhez hozzátartozik, hogy kapus nélkül játszottak, de a fiúk felváltva levédtek egy-egy meccset, Chadaide Zénó két találkozón is a kapuban állt.

A Szeged-Grosics Akadémia kék csapatának tagjai:
Kalmár Tamás, Chadaide Zénó, Szilágyi Dávid, Lőcsei Levente, Zubor Milán, Körmöczi László, Horváth Tamás, Sári Tamás, Ménesi Máté.

A Szeged-Grosics Akadémia fehér csapatának tagjai:
Miki Benjámin, Sipos Zalán, Hödör Bence, Kis Máté, Koncz Máté, Hajagos Hunor, Franczia Bálint, Korom Dániel.

Siket Lajos: - Az első percekben nagyon furcsa volt a 6+1-es játékrendszer után 4+1-ben játszani, de a gyermekek gyorsan alkalmazkodtak. Minden játékos egyforma játékpercet kapott, melyet ügyesen használtak ki. A torna kissé elhúzódott, ennek ellenére mindenki türelmesen kezelte az esetenkénti hosszabb mérkőzések közötti szünetet. A játékunk gyorsaságát tovább kell növelni, és több rögzített helyzetmegoldást kell megtanulnunk, mind védekezésben, mind támadásban. A következő hetek futsal tornái előtt nagyon hasznos volt ez a torna, megfelelő képet kaptunk arról, hogy hol tartunk és miben kell még fejlődnünk. Szalma Gergely edzőkollégámmal együtt köszönjük a kedves szülők segítségét, és a szervezők fáradozását!

u11-mindszent.jpg


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink