Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Véget ért az őszi idény az utánpótlásban

Négy csapatunkból három is győzelemmel búcsúzott a 2018-as évtől.

Az őszi utolsó forduló előtt már biztosan őszi bajnok U14-es és U15-ös csapatunk Orosházán zárta a 2018-as esztendőt. A fiatalabbak háromgólos előnyt építettek fel maguknak, azonban a második félidőben korán emberhátrányba kerültek, ám végül egyet sikerült megőrizni az előnyből, tehát győzelemmel zárták az évet, így ötpontos előnnyel telelhetnek az élen.

Az U15-ösök simább meccset játszottak a Békés megyei rivális otthonában, magabiztos győzelmük pedig kereken tízpontos előnyt jelent a bajnokság félidejénél.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

OMTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 2-3 (0-3)

Orosháza, vezette: Szántó Simon Péter (Szelezsán György, Baranya Tamás).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Kovács P., Szabad, Szalai (Lippai), Horváth Z. (Karácsonyi), Savanya (Sahin-Tóth), Molnár, Lippai (Jójárt), Bácsi (Forgó), Arany. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Horváth Z. (2), Arany.

Dürgő Péter: - Az első félidőben jól játszottunk, uraltuk a mérkőzést. A kiállítás után érződött, hogy az új helyzet megzavarta a srácokat. Reméljük, nem lesz több ilyen, de ezt is meg kell tanulni kezelni. Alapvetően elégedett lehetek a csapattal, büszke vagyok az őszi szezonban mutatott teljesítményükre!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

OMTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-1)

Orosháza, vezette: Szelezsán György (Baranya Tamás, Szántó Simon Péter).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós - Újvári, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Indre, Ilyés, Bagi, Szűcs, Berger, Kiss (Ádám). Edző: Vágó Mihály.
Gól: Berger (5), Fődi (2), Indre, Dancsok.

Vágó Mihály: - Az elején igen álmosan kezdtük a mérkőzést, amit az első félidő eredménye is bizonyít, hiszen csak 1-0 volt a javunkra. Korán keltek a srácok, sokat várakoztunk, és kicsit enerváltak voltak. A második félidőben feljavult a játékunk és kezdtük felvenni a saját ritmusunkat, amit egészen a végéig tartani tudtunk. A második gólunk után meglepően szép támadásokat vezettünk, és szép befejezéseket hajtottunk végre. Összességében gratulálok a csapatnak az egész évi munkájukhoz! Sokat kell gyakorolnunk, még többet kell dolgoznunk!

 

A két idősebb korosztály a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadta az év utolsó bajnokiján: az U17-esek egy tucatot lőve győztek, ez pedig azt jelenti, hogy a dobogó harmadik fokán tölthetik az ünnepeket.

Az U19-esek ugyan a második félidő korai szakaszáig döntetlenre álltak, ám végül elveszítették a megyei rangadót, így ötpontos hátrányba kerültek a második HFC és a harmadik DAFC Szegeddel szemben.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 12-1 (8-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Lászlai Róbert (Tihanyi Gábor, Szöllősi Ferenc).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági (Túri) - Nagy M., Vajda, Mészáros, Kapic (Bakró-Nagy), Kis (Csizmadia), Dobronoky, Holcsik (Ember), Masa, Ábrahám (Csehó), Vitos. Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Holcsik (4), Dobronoky (6), Masa, Csehó.

Ioan Patrascu: - Tökéletes első félidőt produkált a csapat. Szebbnél-szebb támadásokat vezettünk a jó erőkből álló ellenféllel szemben, jól használtuk ki a helyzeteinket is. A második félidőben a jelentős előnyünk tudatában sem engedtünk ki, csak ekkor már a vendégek is szervezettebben és fegyelmezettebben védekeztek. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának a mutatott jó teljesítményhez!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Hódmezővásárhelyi FC 2-4 (0-1)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Tihanyi Gábor (Szöllősi Ferenc, Lászlai Róbert).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Piegel – Jójárt (Tóth), Vincze, Kiss, Angeli – Suhajda, Papp – Szabó, Kovács, Mészáros – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen, Kovács

Jenei Péter: - Egyszer minden sorozat véget ér, a mi esetünkben ez most következett be. Sajnos most nem tudtuk azt a produkciót nyújtani, mint az előző mérkőzéseken. A koncentráció nem volt az igazi, és sajnos sok volt a gyenge egyéni teljesítmény is. Most pihenünk egy kicsit, és folytatjuk a munkát, mert tavasszal még vannak feladataink!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.08.25. vasárnap, 17:30
SZEGED-CSANÁD GROSICS/BFC SIÓFOK
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. AQVITAL FC CSÁKVÁR 12
02. WKW ETO FC GYŐR 9
03. BFC SIÓFOK 8
04. MTK BUDAPEST 7
05. BUDAÖRS 7
06. KAZINCBARCIKA 7
07. BUDAFOKI MTE 6
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 6
09. DUNA ASZFALT TLC 6
10. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
11. SZOLNOKI MÁV FC 6
12. DOROGI FC 6
13. SZOMBATHELYI HALADÁS 6
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 5
15. VASAS FC 4
16. SOROKSÁR SC 4
17. VÁC FC 3
18. GYIRMÓT FC GYŐR 2
19. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
20. FC AJKA 1

Partnereink