Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Véget ért az őszi idény az utánpótlásban

Négy csapatunkból három is győzelemmel búcsúzott a 2018-as évtől.

Az őszi utolsó forduló előtt már biztosan őszi bajnok U14-es és U15-ös csapatunk Orosházán zárta a 2018-as esztendőt. A fiatalabbak háromgólos előnyt építettek fel maguknak, azonban a második félidőben korán emberhátrányba kerültek, ám végül egyet sikerült megőrizni az előnyből, tehát győzelemmel zárták az évet, így ötpontos előnnyel telelhetnek az élen.

Az U15-ösök simább meccset játszottak a Békés megyei rivális otthonában, magabiztos győzelmük pedig kereken tízpontos előnyt jelent a bajnokság félidejénél.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

OMTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 2-3 (0-3)

Orosháza, vezette: Szántó Simon Péter (Szelezsán György, Baranya Tamás).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Kovács P., Szabad, Szalai (Lippai), Horváth Z. (Karácsonyi), Savanya (Sahin-Tóth), Molnár, Lippai (Jójárt), Bácsi (Forgó), Arany. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Horváth Z. (2), Arany.

Dürgő Péter: - Az első félidőben jól játszottunk, uraltuk a mérkőzést. A kiállítás után érződött, hogy az új helyzet megzavarta a srácokat. Reméljük, nem lesz több ilyen, de ezt is meg kell tanulni kezelni. Alapvetően elégedett lehetek a csapattal, büszke vagyok az őszi szezonban mutatott teljesítményükre!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

OMTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-1)

Orosháza, vezette: Szelezsán György (Baranya Tamás, Szántó Simon Péter).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós - Újvári, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Indre, Ilyés, Bagi, Szűcs, Berger, Kiss (Ádám). Edző: Vágó Mihály.
Gól: Berger (5), Fődi (2), Indre, Dancsok.

Vágó Mihály: - Az elején igen álmosan kezdtük a mérkőzést, amit az első félidő eredménye is bizonyít, hiszen csak 1-0 volt a javunkra. Korán keltek a srácok, sokat várakoztunk, és kicsit enerváltak voltak. A második félidőben feljavult a játékunk és kezdtük felvenni a saját ritmusunkat, amit egészen a végéig tartani tudtunk. A második gólunk után meglepően szép támadásokat vezettünk, és szép befejezéseket hajtottunk végre. Összességében gratulálok a csapatnak az egész évi munkájukhoz! Sokat kell gyakorolnunk, még többet kell dolgoznunk!

 

A két idősebb korosztály a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadta az év utolsó bajnokiján: az U17-esek egy tucatot lőve győztek, ez pedig azt jelenti, hogy a dobogó harmadik fokán tölthetik az ünnepeket.

Az U19-esek ugyan a második félidő korai szakaszáig döntetlenre álltak, ám végül elveszítették a megyei rangadót, így ötpontos hátrányba kerültek a második HFC és a harmadik DAFC Szegeddel szemben.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Délkeleti csoport, 15. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 12-1 (8-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Lászlai Róbert (Tihanyi Gábor, Szöllősi Ferenc).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági (Túri) - Nagy M., Vajda, Mészáros, Kapic (Bakró-Nagy), Kis (Csizmadia), Dobronoky, Holcsik (Ember), Masa, Ábrahám (Csehó), Vitos. Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Holcsik (4), Dobronoky (6), Masa, Csehó.

Ioan Patrascu: - Tökéletes első félidőt produkált a csapat. Szebbnél-szebb támadásokat vezettünk a jó erőkből álló ellenféllel szemben, jól használtuk ki a helyzeteinket is. A második félidőben a jelentős előnyünk tudatában sem engedtünk ki, csak ekkor már a vendégek is szervezettebben és fegyelmezettebben védekeztek. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának a mutatott jó teljesítményhez!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 15. forduló

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Hódmezővásárhelyi FC 2-4 (0-1)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Tihanyi Gábor (Szöllősi Ferenc, Lászlai Róbert).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Piegel – Jójárt (Tóth), Vincze, Kiss, Angeli – Suhajda, Papp – Szabó, Kovács, Mészáros – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen, Kovács

Jenei Péter: - Egyszer minden sorozat véget ér, a mi esetünkben ez most következett be. Sajnos most nem tudtuk azt a produkciót nyújtani, mint az előző mérkőzéseken. A koncentráció nem volt az igazi, és sajnos sok volt a gyenge egyéni teljesítmény is. Most pihenünk egy kicsit, és folytatjuk a munkát, mert tavasszal még vannak feladataink!


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.04.28. vasárnap, 16:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/KOZÁRMISLENY FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 52
02. SZENTLŐRINC SE 49
03. SZEOL SC 45
04. DUNAÚJVÁROS 43
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 36
06. TAKSONY SE 34
07. FC DABAS 34
08. IVÁNCSA KSE 31
09. RÁKOSMENTE KSK 31
10. KOZÁRMISLENY FC 31
11. KECSKEMÉTI TE 30
12. PMFC 30
13. SZEKSZÁRDI UFC 24
14. MAKÓ FC 19
15. PAKSI FC II. 19
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 17

Partnereink