Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Őszi bajnok az U14 és az U15

u-15-181127.jpg
Két korosztályos együttesünk már biztos őszi bajnokként várhatja az őszi zárófordulót.

A két legfiatalabb versenyző korosztály számára Orosházán zárult az év: az U12-esek egy nagyon kemény mérkőzésen maradtak alul, míg az U13-asok döntetlennel térhettek haza.

Ezzel az U12-es csapatunk a dobogó harmadik fokán töltheti a téli szünetet, míg az U13-asaink hetedikként várhatják a tavaszi folytatást.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Délkeleti csoport, 13. forduló

Orosházi MTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 1-0 (1-0)

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Gáti Ádám,  Litauszki Nolen, Köteles Máté - Mádi Szabolcs. Cserék: Kócsó Zalán,  Kovács Botond, Denucz Dániel, Ferenczi Zsombor, Tóth Dániel. Edző: Kovács Péter.

Kovács Péter: - Nagyszerű mérkőzés volt, sok ilyen kellene! Agresszív és szervezett ellenféllel találkoztunk, akik kellemetlen stílusban játszottak, de ezt is szokni kell, és meg kell tanulni ez ellen is játszani. Volt, amikor működött is a játékunk, volt, amikor mi is csak verekedtünk a pályán. Meg kell tanulni higgadtnak maradni és csak a saját dolgunkkal foglalkozni. Elég sok helyzetet alakítottunk ki, ez is mutatja, hogy most is karakteresen játszottunk. A csapat őszi játékához és az edzéseken elvégzett munkához csak gratulálni tudok, úgy gondolom, hogy sikerült a tavaszhoz képest előre lépni. A következő félévben a célunk az, hogy újabb szintet lépjünk.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Délkeleti csoport, 13. forduló

Orosházi MTK-ULE 1913 - Szeged-Grosics Akadémia B 1-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Milencovici Nemania, Gál Patrik - Simon Marcell, Mikó Vince, Patkós Roland - Baltás Benedek, Gera Bence, Viola  László. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gól: Patkós Roland.

Horváth Zoltán: - Akadtak nehézségeink a héten, talán egy tréningen fordult elő, hogy volt egy kezdőcsapatnyi játékosunk, aki edzett. A mai napon kettő olyan gyerek is jött, akik egész héten betegek voltak és most sem gyógyultak még fel rendesen, nekik külön köszönet, hogy így is segítették a csapatot. A mérkőzésen viszont ez a 11 játékos a szezon eddigi legjobb mérkőzését játszotta, rengeteg passzunk volt minden irányba, szép labdakihozatalaink is voltak. Csak gratulálni tudunk a srácoknak, ilyen teljesítmény lehet számukra a mérvadó a jövőre nézve.

 

Egy fordulóval a félszezon zárása előtt őszi bajnok lett az U14-es és az U15-ös csapatunk: a fiatalabbak döntetlent játszottak a legnagyobb üldözőnek számító Szeged-Grosics Akadémia A csapatával, míg az U15-ösök győzni tudtak Gyulán.

Mint azt Kiss Balázs scout-vezető a két őszi bajnoki cím kapcsán megjegyezte, örömteli látni, hogy a befektetett munka kezdi meghozni a gyümölcsét, és a nyáron a csapathoz igazolt gyerekek meghálálják a klubtól kapott bizalmat.

A két gárdára még vár egy meccs a hétvégén, december első napján az U14-esek 10, míg az U15-ösök 12 órától lépnek pályára Orosházán.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 14. forduló

Szeged-Grosics Akadémia A - Szeged-Grosics Akadémia B 1-1 (0-0)

Gyula, Grosics Akadémia. Vezette: Hajdú Dávid (Takács János Szabolcs).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi - Murár, Kovács (Karácsonyi, Szabad, Szalai (Savanya), Horváth, Molnár, Lippai, Jójárt (Gál), Bácsi, Arany. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Arany.

Dürgő Péter: - Idegesen, sok hibával játszottunk, főleg az első félidőben párharcaink nagy részét elveszítettük. Tanulunk a hibáinkból és igyekszünk kijavítani azokat.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 14. forduló

Szeged-Grosics Akadémia A - Szeged-Grosics Akadémia B 1-3 (0-2)

Gyula, Grosics Akadémia, vezette: Takács János Szabolcs (Hajdú Dávid).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Suták, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo (Újvári), Rádai, Indre, Ilyés (Kiss), Bagi, Szűcs, Berger. Edző: Vágó Mihály.
Gól: Berger (2), Fődi.

Vágó Mihály: - Rangadóhoz méltó, jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszott a két csapat, ami az eltervezettek szerint alakult számunkra, hiszen az első perctől kezdeményező játékkal léptünk fel. Többet birtokoltuk a labdát, próbáltunk formás akciókból a hazai védőfal mögé kerülni, ez sikerült is, szép gólokat szereztünk, míg ellenfelünk kontráit egy kivétellel semlegesítettük. Valamennyi játékosunk dicséretet érdemel, hiszen nagyon jól teljesítettek!

 

Az U17-esekre és az U19-esekre a Gyula csapata várt: Ioan Patrascu csapata ugyan hátrányba került, de végül magabiztos sikert aratott - míg a legidősebbek nyolc gólt szerezve gyűjtötték be a három pontot.

A két csapat december elsején a Hódmezővásárhely elleni megyei rangadóval zárja az évet: 10 órától az U17, 12 órától az U19 lép pályára Kiskundorozsmán.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Délkeleti csoport, 14. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 5-1 (2-1)

Mórahalom, vezette: Dobó Attila (Vincze Balázs, Szabó László)
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági - Nagy M., Vajda, Mészáros, Kis B., Dobronoky, Holcsik (Gulyás), Csizmadia (Kapic), Masa (Ember), Ábrahám, Vitos (Bódi). Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Vajda, Masa, Kis B., Dobronoky, Ember.

Ioan Patrascu: - Az első félidőben a lelkesen játszó ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de ezt sikerült rövid időn belül kiegyenlítenünk, majd meg is szereztük a vezetést. A második játékrészben kiváló csapatjátékkal biztosítottuk be győzelmünket.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 14. forduló

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Gyula 8-1 (4-0)

Mórahalom, vezette: Szabó László (Vincze Balázs, Dobó Attila).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Piegel – Jójárt (Szabó), Vincze, Kiss, Varga (Tóth) – Sipos, Papp – Mészáros (Bakró-Nagy), Csehó (Csillag), Angeli – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Csehó (2), Kelemen (2), Papp, Sipos, Jójárt, Tóth

Jenei Péter: - Gratulálok a csapatnak! Kedvezőtlen időben, egy kellemes ellenfél ellen sikerült begyűjtenünk a 3 pontot. Örömteli, hogy egyre több játékos tudja hétről-hétre hozni a jó teljesítményét! Bízom a hasonló folytatásban!


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink