Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Bizakodó a hangulat az év utolsó meccse előtt

farkas-mark-vedo.jpg
A Honvéd elleni, idegenbeli siker után újra bizakodó lehet a hangulat, ehhez persze nem kis részt járult hozzá az is, hogy a Szentlőrinc hazai pályán botlott a Dabas ellen, így a hátrányunk kilenc egység helyett hatra csökkent a listavezetővel szemben. Farkas Márk csapatkapitány sárga lapok miatt kihagyta a legutóbbi találkozót, de a Makó ellen szeretne visszatérni, és arra számít, még közelebb kerülhetünk a baranyai riválishoz.

- A sajtóban kevés beszámoló jelent meg a Honvéd II elleni, idegenbeli mérkőzésről, Ön milyennek látta a csapatot?
- Az öt sárga lapom miatt kívülről néztem, de mondhatom, jó meccs volt. Nemcsak azért, mert nyertünk, hanem azért is, mert jó játékot láttam. Elsősorban a támadások voltak gördülékenyebbek, a gólok mellett több komoly helyzetünk volt, miközben az ellenfél igazából egyszer jutott el a kapunk előtt veszélyes szituációig, az is egy pontrúgás után esett. Úgy láttam, jobban ment a játék az új felállásban, a korábbi 3-5-2 helyett 4-2-3-1-et játszottunk.

- Adódik a kérdés, hogy megy a munka a nemrég kinevezett portugál szakemberrel, Joao Janeiro-val?
- Nehéz másfél hét után érdemi véleményt mondani, de az biztos, hogy egy jó felfogású, pozitív világképpel bíró szakembert ismertünk meg benne, aki a kölcsönös tisztelet mellett kellő fegyelmet is tart az öltözőben. Bizakodóak vagyunk a személyét illetően.

- Nyelvi, kommunikációs problémák nincsenek?
- Alapvetően angolul folyik a diskurzus, én eddig még mindent megértettem, ahogy a rutinosabb játékosok is. A fiatalabbak között van, aki nem ért mindent, de a megbeszélések úgy zajlanak, hogy Szántai Levente folyamatosan tolmácsol, így nemcsak angol, hanem magyar nyelven is elhangzik minden információ.

- A Makót az első fordulóban már sikerült legyőzni, vasárnap mire számíthatunk?
- Nyernünk kell, mindenáron győzni akarunk. Közben szurkolunk a SZEOL-nak is, hogy szerezzen pontokat a Szentlőrinc ellen. Igazán boldogok akkor lennénk, ha a mostaninál kevesebb pont választana el minket az első helytől.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink