Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Bizakodó a hangulat az év utolsó meccse előtt

farkas-mark-vedo.jpg
A Honvéd elleni, idegenbeli siker után újra bizakodó lehet a hangulat, ehhez persze nem kis részt járult hozzá az is, hogy a Szentlőrinc hazai pályán botlott a Dabas ellen, így a hátrányunk kilenc egység helyett hatra csökkent a listavezetővel szemben. Farkas Márk csapatkapitány sárga lapok miatt kihagyta a legutóbbi találkozót, de a Makó ellen szeretne visszatérni, és arra számít, még közelebb kerülhetünk a baranyai riválishoz.

- A sajtóban kevés beszámoló jelent meg a Honvéd II elleni, idegenbeli mérkőzésről, Ön milyennek látta a csapatot?
- Az öt sárga lapom miatt kívülről néztem, de mondhatom, jó meccs volt. Nemcsak azért, mert nyertünk, hanem azért is, mert jó játékot láttam. Elsősorban a támadások voltak gördülékenyebbek, a gólok mellett több komoly helyzetünk volt, miközben az ellenfél igazából egyszer jutott el a kapunk előtt veszélyes szituációig, az is egy pontrúgás után esett. Úgy láttam, jobban ment a játék az új felállásban, a korábbi 3-5-2 helyett 4-2-3-1-et játszottunk.

- Adódik a kérdés, hogy megy a munka a nemrég kinevezett portugál szakemberrel, Joao Janeiro-val?
- Nehéz másfél hét után érdemi véleményt mondani, de az biztos, hogy egy jó felfogású, pozitív világképpel bíró szakembert ismertünk meg benne, aki a kölcsönös tisztelet mellett kellő fegyelmet is tart az öltözőben. Bizakodóak vagyunk a személyét illetően.

- Nyelvi, kommunikációs problémák nincsenek?
- Alapvetően angolul folyik a diskurzus, én eddig még mindent megértettem, ahogy a rutinosabb játékosok is. A fiatalabbak között van, aki nem ért mindent, de a megbeszélések úgy zajlanak, hogy Szántai Levente folyamatosan tolmácsol, így nemcsak angol, hanem magyar nyelven is elhangzik minden információ.

- A Makót az első fordulóban már sikerült legyőzni, vasárnap mire számíthatunk?
- Nyernünk kell, mindenáron győzni akarunk. Közben szurkolunk a SZEOL-nak is, hogy szerezzen pontokat a Szentlőrinc ellen. Igazán boldogok akkor lennénk, ha a mostaninál kevesebb pont választana el minket az első helytől.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.04.28. vasárnap, 16:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/KOZÁRMISLENY FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 52
02. SZENTLŐRINC SE 49
03. SZEOL SC 45
04. DUNAÚJVÁROS 43
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 36
06. TAKSONY SE 34
07. FC DABAS 34
08. IVÁNCSA KSE 31
09. RÁKOSMENTE KSK 31
10. KOZÁRMISLENY FC 31
11. KECSKEMÉTI TE 30
12. PMFC 30
13. SZEKSZÁRDI UFC 24
14. MAKÓ FC 19
15. PAKSI FC II. 19
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 17

Partnereink