Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Aradon és Hódmezővásárhelyen zárták az évet

u8-arad.jpg
Az Interliga és a Bozsik B-tornák utolsó fordulóit rendezték az elmúlt hétvégén.

Interliga, Arad

Négy együttesünk az Interliga idei utolsó, aradi állomásán vett részt. Az U8-asok a házigazdák és a Törökszentmiklós elleni győzelem mellett a Szentestől kikaptak.

Az U8-asok eredményei:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Törökszentmiklós 4-3 Gsz.: Csúri, Détári, Mede, Szabó
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Szentes 2-3 Gsz.: Szabó, Mede
 • Szeged-Grosics Akadémia B - UTA Arad 2-1 Gsz.: Szabó, Mező.

A csapat tagjai: Csíkos Milán, Mede Andor, Molnár Bálint, Kránicz István, Szabó Oszkár, Hódi Ádám, Détári Soma, Csúri Dávid, Mező Bence. Edző: Czebe Norbert.

Czebe Norbert: - A mai nappal lezártuk az őszi Interliga szezont. Három jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben mérkőztünk meg. Az első és a harmadik mérkőzésen bátor egyéni játékkal, jó labdakihozatalokkal, pozitív értelemben vett agresszivitással rukkoltak elő a gyerekek. Jó volt látni, hogy a torna előtt kért feladatokat maximálisan igyekszenek végrehajtani. A második mérkőzésen bátortalanul játszottunk, kevés párharcot nyertünk meg, többször passzoltunk ellenfélhez, mint saját csapattársunkhoz. Ezen a mérkőzésen egy érdekes jelenetnek is szemtanúja lehettem, hiszen játékosom ziccer helyzetben vitte a labdát a kapusra, amikor arra lettem figyelmes, hogy az ellenfél edzője előtte keresztül rohan a pályán, megzavarva a labdavezetést, így az ígéretes helyzetből kapuskirúgás lett, lövés nélkül. Összességében nagyon elégedett voltam a gyerekekkel, és különösen jól eső érzés volt, hogy az ellenfél csapatának edzői is dicsérték csapatomat. A téli időszakban célunk, hogy minél több tornára jussunk el a gyermekekkel, hiszen szeretnénk az edzésen gyakoroltakat mérkőzésszituációkban, valós ellenfelekkel szemben is gyakorolni.

Az U9-esek bár két győzelemmel kezdtek Aradon, a hazaiak elleni vereséggel zárták a tornát.

Az U9-esek eredményei:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Törökszentmiklós 5-0
  Gólszerzők: Csík Áron(2), Tóth Zalán, Nagy János, Szeles Dávid.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Szentes 5-3
  Gólszerzők: Szeles Dávid (3), Lengyel Máté (2)
 • UTA Arad - Szeged-Grosics Akadémia B 6-0

A csapat tagjai: Tóth Regő, Lengyel Máté, Tóth Zalán, Szeles Dávid, Nagy János, Siklósi Endre, Csík Áron, Guba Zsombor.

Hacker Bence: - Nagyon nehéz most ezt a három mérkőzést értékelni, mert igazi hullámvasút volt. Első mérkőzésen az ősz legjobb játékával nyertünk, majd mindent elfelejtettünk 10 perc alatt és szenvedtünk a Szentes ellen. Gyengébb volt a játék, de a küzdelem legalább meg volt és sikerélménnyel gazdagodtunk. Az Arad ellen annyit kértem, hogy játszunk egy jót- ez sajnos nem sikerült, emiatt szomorú voltam, főleg annak tükrében, hogy borzasztó hibákból kaptunk gólokat. Ez a meccs jól mutatja, hogy sokat kell foglalkozni a mentális felkészítéssel, mert sajnos úgy látom „román fóbiánk” van. Egy biztos: mindhárom mérkőzésen játszó csapat az enyém, szeretek velük dolgozni és büszke vagyok rájuk, mert szűk három hónap közös munka alatt, mind egyénileg, mind csapatszinten szépen fejlődtek és ha az Interliga őszi szezonját nézem, remekül helytálltak. A hozzáállásukra egy rossz szavam sem lehet, így bizakodva várjuk a folytatást! Köszönöm a kollégám munkáját és a szülők hozzáállását, segítségét!

Az U10-esek koncentrált és gólra törő játékkal, két győzelme mellett egy döntetlennel zárták a napot.

Az U10-esek eredményei:

 • Törökszentmiklós - Szeged-Grosics Akadémia B 1-5
 • Szentesi Kinizsi - Szeged-Grosics Akadémia B 2-7
 • UTA Arad - Szeged-Grosics Akadémia B 2-2

A csapat tagjai: Zefer Zétény (kapus), Gyovai Katinka, Korom Daniel, Kis Máté, Hajagos Hunor, Hödör Bence, Körmöczi László, Sipos Zalán, Szanka Miksa, Valach Máté. Edző: Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Nagyon szép körülmények között focizhattunk Aradon. Csapatunk az első két mérkőzésen aránylag könnyedén nyert, tökéletes helyzetkihasználással és a labdakihozatalokat is megérte olyan sokat gyakorolni az elmúlt időben. Az utolsó mérkőzésen a házigazdákkal játszottunk, a játékosokat próbáltam feltüzelni erre a mérkőzésre. Az Arad nagyon jó játékkal lépett pályára, de sikerült felvennünk velük a versenyt küzdelemben, szervezettségben és győzni akarásban. A mérkőzés végén pár játékosom el is érzékenyült, annyira a győzelem lebegett a szemük előtt. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal, nem mellesleg a fegyelmezett csapat munkával.

u-10-interliga.jpg

Az U11-esek közel húsz gólt szereztek Aradon, ráadásul csupán egyetlen alkalommal tudták bevenni a kapujukat.

Az U11-esek eredményei:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Törökszentmiklós 3-1
  Gólszerzők: Domonkos (2), Vásárhelyi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Szentes 14-0
  Gólszerzők: Vásárhelyi (5), Domonkos (5), Banó-Szabó (2), Daróczi, Oláh.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - UTA Arad 2-0

Gólszerzők: Domonkos, Mészáros.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Mészáros Tamás, Daróczi Gergő, Oláh Bendegúz. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - Nagyszerűen futballoztak a gyerekek! Öröm volt nézni őket. Sikerült szépen lezárni az őszi szezonunkat. A télen azon fogunk dolgozni, hogy szintet tudjunk lépni.

 

Bozsik B-torna, Hódmezővásárhely

Az U10-es és U11-es csapatunk a Bozsik B tornasorozat utolsó őszi, hódmezővásárhelyi állomásán vett részt. Előbbi gárda mind az öt meccsét megnyerte, ráadásul a 15 lőtt gólja mellé csupán 3 kapott társult.

Az U10-esek eredményei:

 • Szeged Grosics Akadémia B - Gyula 6-1
 • Jászberény - Szeged Grosics Akadémia B 0-2
 • Szeged Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhely 2-1
 • Szeged Grosics Akadémia B - Békéscsaba 2-1
 • LUA Baja - Szeged Grosics Akadémia B 0-3

Siket Lajos: - November közepéhez képest ragyogó napsütésben tudtunk ezen a napon focizni, ami valószínűleg jó hatással volt a játékosainkra. A sok rúgott gól ellenére is rengeteg helyzetünk maradt kihasználatlanul. A harci szellem kiváló volt, a játékunk minősége ugyan kissé hullámzott, de mindig voltak vezérei a csapatnak. Ezzel az őszi Bozsik szabadtéri programsorozatot bezártuk. Ezúton is szeretném megköszönni a szülők példás támogatását és a gyerkőcök odaadását, fociszeretetét!

Az U11-esek csak a Baja ellen szenvedtek vereséget a hódmezővásárhelyi Bozsik-tornán: a többi négy találkozón egyaránt győzelmet arattak a srácok.

Az U11-esek eredményei:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 2-1
  Gólszerzők: Vásárhelyi, Domonkos.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Jászberény 5-1
  Gólszerzők: Di Mundo 3, Domonkos 2.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhely 5-2
  Gólszerzők: Di Mundo 2, Domonkos 2, Vásárhelyi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 8-0
  Gólszerzők: Di Mundo 3, Vásárhelyi 3, Banó-Szabó, Domonkos.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - LUA Baja 2-3
  Gólszerzők: Vásárhelyi, Domonkos.

A csapat kerete: Sólya Máté, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Daróczi Gergő, Oláh Bendegúz, Tátray Zoltán. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - Rengeteg technikai hibával játszottunk. Mindennel foglalkoztunk csak a futballal nem. Ami eddig az egyik legjobban működött, a csapatszintű védekezés, abban ma igazán gyengék voltunk, ezt mutatja a sok kapott gól is. Kiegyensúlyozottabban kell teljesítenünk a jövőben.


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink