Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hibátlan hétvége az utánpótlásban

u14.jpg
Minden csapatunk nyert, csupán egyetlen gólt kapott a hat korosztályos együttesünk.

Az U12-esek és az U13-asok is kapott gól nélkül győzték le a Törökszentmiklóst. Az őszi idényből még egy forduló van hátra, mindkét gárdára nehéz kihívás vár szombaton az Orosházi MTK-ULE vendégeként.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Délkeleti csoport, 12. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Törökszentmiklósi FC 3-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Ferenczi Zsombor, Koncz Dávid, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Gáti Ádám, Zelizi Gergő, Kócsó Zalán - Tóth Dániel
Cserék: Litauszki Nolen, Kovács Botond, Denucz Dániel, Köteles Máté, Árva Zalán, Mádi Szabolcs, Monostori Márk. Edző: Kovács Péter.
Gólszerző: Mádi Szabolcs (2), Köteles Máté.

Kovács Péter: - Mint mindegyik mérkőzésnek, így ennek is megvolt a maga célja, ezúttal a keretünk minden játékosának akartunk lehetőséget adni, így félidőben egy teljes sort cseréltünk. Voltak, akik bátran és kezdeményezően játszottak, voltak, akik sajnos csak túl akarták élni a mérkőzést, pedig kellemes ellenféllel találkoztunk. Jó visszajelzés volt ez a jövőre nézve.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Délkeleti csoport, 12. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Törökszentmiklósi FC 2-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Sári Bálint, Boda Levente, Szabó Dávid - Mikó Vince, Nemania Milenkovici, Farkas Patrik - Simon Marcell, Gera Bence, Patkós Roland.
Játszottak még: Sirokmán Dominik, Holecska-Jankó Juvenál, Tápai Márton, Viola László, Baltás Benedek. Edzők: Horváth Zoltán, Zemkó Viktor.
Gólszerzők: Mikó Vince, Patkós Roland.

Horváth Zoltán: - Kellett már ez a sikerélmény a gyerekeknek. Ma is elkövettük ugyanazokat a hibákat, mint a korábbi mérkőzéseken, sajnos kicsit lassan és körülményesen játszunk, sok felesleges érintésszámmal. Edzésen jól és sebességgel dolgoznak a fiúk, tényleg csak dicséret illeti őket, reméljük ez a tavaszi szezonban játékban is megmutatkozik majd. 

 

Az U14 és az U15 is vette a következő akadályt: a két gárda a Gyulát győzte le a legutóbbi hétvégén, így továbbra is mindkét csapat pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságát. A következő játéknapon, szombaton Gyulára látogat a két korosztály, ahol a Szeged-Grosics Akadémia A lesz az ellenfél.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 13. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 10-0 (5-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Szeles Ádám, Bartucz Tamás).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár (Lippai G.), Kovács (Lippai D.), Szabad (Savanya), Szalai, Molnár (Gál), Jójárt, Bácsi, Arany, Karácsonyi, Forgó. Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Arany (3), Molnár (2), Szabad, Karácsonyi, Savanya (2), Lippai G.

Dürgő Péter: - Örülök a mutatott játéknak, akadtak kifejezetten jó periódusaink.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Délkeleti csoport, 13. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 5-1 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Szeles Ádám (Bartucz Tamás, Kócsó Tibor Zsolt).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Suták, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo (Újvári), Rádai, Indre, Ilyés, Bagi (Kiss D.), Szűcs, Berger. Edző: Vágó Mihály.
Gólszerzők: Fődi (3), Berger, Suták.

Vágó Mihály: - Rendkívül kemény, néha a sportszerűség határát súroló ellenféllel találtuk magunkat szembe, amihez sajnos néha a játékvezetők is partnerek voltak.  Csapatunk erejét az is mutatja, hogy  ilyen nehezített körülmények között  lejátszott mérkőzésen is magabiztosan nyerni tudott, valamennyi játékosunk dicséretet érdemel!

u15.jpg

 

A két legidősebb korosztály egyaránt magabiztos sikert aratott a Mórahalom vendégeként: az U17-eseknél Kis Barnabás, Dobronoky Viktor és Holcsik Bálint is mesterhármast szerzett. A következő fordulóban szombaton Kiskundorozsmán a Gyula együtteseit fogadja az U17-es és az U19-es csapatunk.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Délkeleti csoport, 13. forduló

Mórahalom VSE - Szeged-Grosics Akadémia B 0-11 (0-7)

Mórahalom, vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Bozóki Rajmund, Brezovai Zoltán).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági (Túri) - Nagy M., Vajda, Mészáros, Kis (Bakró-Nagy), Dobronoky, Holcsik (Ember), Csizmadia (Kapic), Masa, Ábrahám (Zámbó), Vitos (Gulyás). Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Dobronoky (3), Kis B. (3), Holcsik (3), Masa, Zámbó.

Ioan Patrascu: -  Látványos, jó támadó játékkal egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket, melyeknek csak bizonyos százalékát értékesítettük. A nagy gólarányú győzelem ellenére is azt kell mondanom, a helyzetkihasználáson még mindig sokat kell dolgoznunk.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 13. forduló

Mórahalom VSE - Szeged – Grosics Akadémia „B” 0-7 (0-3)

Mórahalom, vezette: Brezovai Zoltán (Bozóki Rajmund, Kócsó Tibor Zsolt).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Piegel –Jójárt, Vincze, Bódi, Angeli (Rajtik) – Suhajda, Kiss – Sipos, Csehó (Tóth), Mészáros (Csillag) – Kovács. Edző: Jenei Péter.
Gólszerzők: Kovács (3), Csehó, Suhajda, Mészáros, Tóth

Jenei Péter: - A feladatot teljesítette a csapat, jár a gratuláció minden játékosnak!


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink