Tovább robog az U14 és az U15

A két említett korosztály csapata hét mérkőzést követően sem veszített pontot.

Az U12 és U13-as csapatunkra a Kecskemét együttesei vártak: Kovács Péter tanítványai újból nyertek, így szezonbeli ötödik sikerüket aratták, az U13-asok zsinórban a harmadik vereségüket szenvedték el. A két korosztály szombaton a Gyula vendégeként folytatja a bajnokságot, a kisebbek 10.30-tól, a nagyobbak 12 órától lépnek pályára.

MLSZ U12-es bajnokság, NB I, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - KTE Labdarúgó Akadémia 3-1

Szeged-Grosics Akadémia B kezdő csapata:
Balogh Csaba -  Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Grezsa Balázs, Köteles Máté, Zelizi Gergő - Mádi Szabolcs
Cserék: Gáti Ádám, Kovács Botond, Kócsó Zalán, Litauszki Nolen, Muskó Gergely, Tóth Dániel, Denucz Dániel. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Mádi Szabolcs (2), öngól.

Kovács Péter: - Többször volt kapkodó a játékunk, főleg a labdakihozatalnál, illetve a kapu előtt. Néhányan könnyelműbben vagy visszafogottabban játszottak a kelleténél, ezért alakult ki néha hullámzó játék, így nem volt olyan folyamatos és magabiztos a csapatjátékunk, mint azt látni szerettem volna.

MLSZ U13-as bajnokság, NB I, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - KTE Labdarúgó Akadémia 1-2 

Szeged-Grosics Akadémia B
Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Farkas Patrik, Milenkovici Nemania, Mikó Vince - Baltás Benedek, Gera Bence, Simon Marcell
Játszottak még: Gál Patrik, Sirokmán Dominik, Viola László, Holecska-Jankó Juvenál, Tápai Márton. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gól: Farkas Patrik.

Horváth Zoltán: - Ismét gratulálni kell az ellenfélnek! A rossz talaj ellenére is a KTE fölé nőttünk labdabirtoklásban, de igazi helyzetet nem tudtunk kialakítani, és egyéni hibákból kaptunk két elkerülhető gólt. Sajnos játékosaink nem mindig vállalták fel a párharcokat, illetve sok volt a felesleges labdaérintés, emiatt nem is tudtuk az ellenfél védelmét megbontani.

 

U14-ben és U15-ben mindkét együttesünk magabiztos győzelmet aratott Makón, így mindkét gárda pontveszteség nélkül áll hét fordulót követően. Az idősebbek ráadásul szerdán is pályára léptek, a pótolt mérkőzésen legyőzték az Orosházát.

A következő fordulóban városi rangadót játszanak a csapatok, az U14 október 14-én, vasárnap 12 órától fogadja a SZEOL SC korosztályos együttesét Kiskundorozsmán, az U15-ösök pedig 14 órától játszanak szintén Dorozsmán a SZEOL ellen.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Maros-menti UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 1-5 (0-4)

Makó, vezette: Szabó Molli (Aiftincai Vladimir Andrei, Kasza László).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Bácsi, Molnár, Szalai (Varga), Forgó - Murár, Karácsonyi, Szabad - Savanya, Arany, Sahin-Tóth. Edzők: Dürgő Péter, Karsai Gábor.
Gólszerzők: Arany, Bácsi, Molnár, Sahin-Tóth, Savanya.

Dürgő Péter: - Sajnos kezdünk beleszürkülni a bajnokság színvonalába, de helyre fogjuk ezt tenni!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - OMTK-ULE 1913 9-0 (3-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Burzon Márk (Szabó László, Juhász Szabolcs Olivér).
Szeged-Grosics Akadémia B: Nagy B. - Laczi, Suták, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Indre, Ilyés (Kiss D.), Bagi (Újvári), Szűcs, Berger. Edző: Vágó Mihály.
Gólszerzők: Abou-Abdo (5), Dancsok, Ilyés, Berger, Kiss D.

Vágó Mihály: - Elsősorban a széleken vezetett támadásaink voltak hatékonyak a végig védekezésre berendezkedett ellenféllel szemben. Átlövéseink sem hoztak eredményt, a támadó harmadban többször is labdát veszítettünk, de közepes játékkal is nagyarányú győzelmet arattunk.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Maros-menti UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-5)

Makó, vezette: Aiftincai Vladimir Andrei (Szabó Molli, Kasza László).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós - Laczi, Suták, Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Indre, Ilyés, Bagi, Szűcs, Berger. Edző: Vágó Mihály.
Gólszerzők: Fődi (5), Dancsok, Berger, Ilyés, Abou-Abdo.

Vágó Mihály: - Kicsit tartottunk a mérkőzéstől, hoszen ellenfelünk három nagyarányú győzelmet aratott. Szervezett, jó csapatmunkával kapott gól nélkül lehoztuk a meccset. Valamennyi játékosunkat dicséret illeti azért, hogy a rövid idő alatt lejátszott két bajnoki mérkőzésen remekül helyt álltak.

 

A két legidősebb korosztály a Maros-menti UFC-t fogadta: az U17-esek kiütéses sikert arattak, az U19-esek viszont hiába kerültek korán előnybe, csak egy pontot szereztek.

A két együttes Orosházán folytatja a bajnoki szereplését: az U17-esek október 12-én, pétenek 16 órától lépnek pályára és játszhatnak rangadót a második helyen álló OMTK-ULE 1913 vendégeként, az U19-esek pedig 18 órától játszanak az orosházi utánpótlás-központban.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Maros-Menti UFC 17-0 (8-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Burzon Márk (Gargya Balázs Gábor, Kádár Németh Zoltán).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Túri – Mészáros, Vitos (Bódi), Vajda, Masa (Bakró-Nagy) – Nagy – Kapic, Ábrahám (Csehó), Csizmadia, Dobronoky – Holcsik. Edző: Jenei Péter.
Gól: Dobronoky (6), Holcsik (5), Vajda (2), Csehó (2), Nagy, Bakró-Nagy

Jenei Péter: - Jár a dicséret a játékosoknak a győzelemért! Vannak azonban még további feladataink, úgyhogy hétfőtől már a következő feladatra koncentrálunk és dolgozunk tovább, ahogy tettük eddig is.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Maros-menti UFC 1-1 (1-1)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargy Balázs Gábor (Kádár Németh Zoltán, Burzon Márk).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel - Szabó R. (Jójárt), Varga Á. (Doroiman), Kovács P., Kiss M., Kelemen, Suhajda, Angeli, Mészáros T., Sipos (Csillag), Papp D. Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerző: Mészáros T.

Ioan Patrascu: - Hétről-hétre sok helyzetet dolgozunk ki, de azokból nagyon keveset értékesítünk. Sajnos így volt ez a Makó ellen is, ezért kénytelen vagyunk egy ponttal beérni.

 


2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
29. forduló
2024.04.22. hétfő, 20:00
ETO FC GYŐR
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
ETO Stadion
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 64
02. VASAS FC 57
03. ETO FC GYŐR 54
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 51
05. HR-RENT KOZÁRMISLENY 43
06. GYIRMÓT FC GYŐR 41
07. SOROKSÁR SC 38
08. FC AJKA 37
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 37
10. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 37
11. SZOMBATHELYI HALADÁS 37
12. BUDAPEST HONVÉD 36
13. BUDAFOKI MTE 33
14. PMFC 31
15. BVSC-ZUGLÓ 30
16. BFC SIÓFOK 24
17. TISZAKÉCSKEI LC 22
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 14

Partnereink