Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Régiós tornán vettünk részt

baja-torna.jpg
Az U10-es korosztály számára Baján rendezték meg a Régiós Bozsik tornát, ahol öt csapattal mérkőzött meg korosztályos csapatunk.

Hat csapat részvételével, 17 perces mérkőzésekkel rendeztek Régiós Bozsik tornát Baján, ahol a Szeged-Grosics Akadémia korosztályos, U10-es csapata is részt vett. A házigazda bajaiak mellett a Hódmezővásárhely, a Gyula, a Békéscsaba UFC és a Jászberény volt a mieink ellenfele - az öt mérkőzésből hármat megnyertek a fiúk, ezek mellett egy döntetlen és egy vereség lett a mérleg. A torna végeztével minden gyermek csokit, üdítőt és pizzát kapott. Csapatunkból Kis Máté különdíjban részesült.

A Szeged-Grosics Akadémia B kerete:

Kapusok: Zefer Zétény, Miksi Benjamin
Mezőnyjátékosok: Gyovai Katinka, Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Ménesi Máté, Szanka Miksa, Valach Máté, Kalmár Tamás. Felkészítő edzők: Siket Lajos, Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Elégedett voltam a támadásainkkal, sok gólt rúgtunk és kihasználtuk az erősségeinket, azaz végig fent, a kapu előtt presszingeltünk és ezzel megzavartuk ellenfeleinket. A támadásból védekezésbe való átmenet csapatszinten hagy némi kívánni valót maga után, de ezen fogunk dolgozni, és kijavítjuk a hibáinkat. Az eredmény nem számított, így lehetőségünk nyílt a gyakorlásra. Ez volt az első tornám a gyerekekkel, de így megismertük egymást, remélem sok szép élményt élünk meg közösen! 

baja-torna-3.jpg

 

Az U11-es csapatunk a tornán sorrendben a Gyula, a Jászberény, a Hódmezővásárhely, a Békéscsaba és a házigazda bajaiak ellen játszottak - a srácok minden találkozójukat megnyerték. Kiemelkedő játékárt Domonkos Nimród különdíjat vehetett át.

Simon Róbert: - Nagy várakozással és motiváltsággal várta a csapat a "B" szintű Bozsik-tornát. Tavaly még egy szinttel lentebb lévő Bozsik tornán szerepeltek a gyerekek és tudták, hogy itt erősebb csapatok várnak minket.  Az elmúlt egy évben sokat formálódott a csapat. A tornán leginkább a labdakihozatalunkat és a támadásbefejezés előtti szervezésünket tudnám kiemelni, ezek kifejezetten jól és tudatosan működtek. A megnyert mérkőzések ellenére a támadások befejezése sok esetben kapkodásba, rossz döntések meghozatalába csapott át, ezen mindenképp változtatnunk  kell. A hozzáállás, az akarás, a tudatosság a csapatot dicséri, ezt kell folytatnunk tovább.

A Szeged-Grosics Akadémia B U 11:

Kapus: Sólya Máté.
Mezőnyjátékosok: Sík Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio Zsolt, Banó-Szabó Dávid, Vásárhelyi Dorián, Domonkos Nimród, Daróczi Gergő. Edző: Simon Róbert.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink