Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Sikeres utánpótlás-hétvége

Csak öt korosztályos csapatunk lépett pályára a hétvégén, miután az U15-ösök mérkőzése elmaradt, mert a L-IT-SZEAC nem tudott kiállni. Az öt gárda közül három is győzelmet aratott az elmúlt hétvégén.

MLSZ U12-es kiemelt bajnokság, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U12-esek Karcagon folytatták a bajnoki szereplést: a fiúk második meccsüket is kapott gól nélkül nyerték meg. Legközelebb szeptember 15-én Bajára utaznak Kovács Péter tanítványai.

Karcagi SE - Szeged-Grosics Akadémia B 0-6

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Grezsa Balázs, Köteles Máté, Gáti Ádám - Denucz Dániel. Cserék: Tóth Dániel, Zelizi Gergő, Kócsó Zalán
Gólszerzők: Zelizi Gergő (2), Denucz Dániel, Gáti Ádám, Grezsa Balázs, Tóth Dániel.

Kovács Péter: - A Karcag elleni mérkőzésen arra voltam kíváncsi, hogy a hosszú utazás után a gyerekek hogyan tudnak majd beleállni a mérkőzésbe, és az elejétől fogva kezdeményezően játszani. A mérkőzés során megnyugodhattam, mert a csapatot nem viselte meg a buszozás, ugyanis az első perctől az utolsóig tudatosan játszva nyertük meg a mérkőzést.

 

MLSZ U13-as kiemelt bajnokság, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U13-asok is szép győzelmet arattak a karcagiak vendégeként: többek között Gera Bence mesterhármasával 9-0-s győzelmet arattak, így hat ponttal várhatják a Baja elleni harmadik találkozót.

Karcag - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-4)

Szeged-Grosics Akadémia B: Gál Patrik – Csehó Zsolt, Sirokmán Dominik, Boda Levente, Szabó Dávid – Farkas Patrik, Mikó Vince, Patkós Roland – Simon Marcell, Gera Bence, Baltás Benedek
Játszottak még: Viola László, Tápai Márton. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gól: Gera Bence (3), Baltás Benedek, Szabó Dávid, Mikó Vince, Patkós roland, Tápai Márton, Boda Levente.

Horváth Zoltán: - Sajnos sérülések és egyéb okok miatt elég kevesen voltunk, viszont így mindenki megkapta a megfelelő terhelést, mindenki elég játékidőt kapott. Végig letámadtuk az ellenfelet, ezt a fiúk erővel is jól bírták, valamint figyeltek arra, hogy a védekezésben se legyen emiatt probléma. Aránylag jól tolódtunk, az ellenfélnek szinte helyzete sem volt. Az eredmény szép, viszont kicsit pontosabb játékkal több gólt is szerezhettünk volna. Összességében elégedettek voltunk a srácokkal. 

 

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Az U14-es csapatunk a L-IT-SZEAC csapatát fogadta, és korai vezetését követően a szünet után sem vett vissza a tempóból: végül 13 gólt lőve harmadik győzelmét aratták a fiúk a bajnokságban. A negyedik játéknapon Gyulára utaznak Dürgő Péter fiai.

Szeged-Grosics Akadémia „B” – L-IT SZEAC 13-0 (3-0)

Szeged-Kiskundorozsma Sportpálya. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Szeles Ádám, Samu László)
Szeged-Grosics Akadémia „B”: Kőrösi (Kovách) – Bácsi (Lippai D.), Kovács, Molnár (Forgó), Szalai (Jójárt) – Gál, Murár, Horváth (Lippai G.), – Szabad, Arany (Sahin-Tóth), Karácsonyi (Savanya). Edző: Dürgő Péter
Gólszerzők: Szabad (4), Arany (3) Jójárt (2), Horváth, Bácsi, Savanya, Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - A heti munka meghozta a gyümölcsét! Gratulálunk a fiúknak, nagyszerűen játszottak! Dolgozunk és megyünk tovább a megkezdett úton!

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Az U17-esekre is városi rangadó várt, hiszen a SZEOL SC vendégei voltak a srácok: egy kiélezett találkozón 0-0-s döntetlent játszottak a Felső Tisza-parti stadionban. U17-es csapatunk szombaton a Mórahalom együttese ellen játszik legközelebb Kiskundorozsmán.

SZEOL SC  – Szeged – Grosics Akadémia „B” 0-0 (0-0)

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion, vezette: Kőhalmi Attila (Kócsó Tibor, Brezovai Zoltán).
Szeged- Grosics Akadémia „B”:  Sági – Mészáros, Vitos, Vajda, Masa  – Nagy – Holcsik, Ábrahám (Tóth), Csizmadia (Kis), Dobronoky – Ember (Horváth). Edző: Jenei Péter.

Jenei Péter: - Tudtuk, hogy a korábbi mérkőzésekkel ellentétben ez egy más mérkőzés lesz. A győzelmet sajnos nem sikerült megszereznünk, mert nem voltunk elég bátrak! Nem mertük felvállalni azokat a dolgokat, amelyekre ilyen éles mérkőzéseken szükség lenne! Így nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani, amit pedig sikerült, azokat rendre elhibáztuk. Dolgozunk tovább!

 

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

U19-eseink számára nem hozott pontot a harmadik forduló: a SZEOL SC otthonában hamar kétgólos hátrányba került a gárda, ahonnan már nem tudott visszajönni a meccsbe úgy, hogy elkerülje a vereséget. Legközelebb szombaton Kiskundorozsmán, a Mórahalom ellen javíthatnak a fiúk.

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia B 4-1 (2-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Kőhalmi Attila, Brezovai Zoltán).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel - Papp D., szabó R. (Doroiman), Mészáros t., Varga Á., Kovács P., Kiss M., Kelemen, Suhajda (Csillag), Angeli, Sipos (Jójárt). Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Horváth E., Neupert, Hegyesi B. (2) ill. Kelemen.

Ioan Patrascu: - A jó iramú városi rangadón mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. A kapu előtt adódó lehetőségeket azonban ellenfelünk jobban használta ki.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.11.17. szombat, 13:00
BUDAPEST HONVÉD-MFA II./SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Csepel Stadion
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 27
03. SZEOL SC 26
04. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 24
05. DUNAÚJVÁROS 22
06. KOZÁRMISLENY FC 21
07. FC DABAS 20
08. IVÁNCSA KSE 18
09. TAKSONY SE 18
10. RÁKOSMENTE KSK 16
11. KECSKEMÉTI TE 16
12. MAKÓ FC 15
13. PMFC 15
14. SZEKSZÁRDI UFC 14
15. PAKSI FC II. 10
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 8

Partnereink