Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hatfrontos győzelem a Békéscsaba UFC ellen

Az elmúlt hétvégén hat korosztályos csapatunk játszott a Békéscsaba ellen, és remek hétvégét zártak a csapatok, hiszen mind a hat találkozót győzelemmel zártuk.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

A sort az U12-es csapatunkkal kezdjük, akik a Békéscsaba UFC ellenében tizenegy alkalommal voltak eredményesek.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 11-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Grezsa Balázs, Köteles Máté, Gáti Ádám - Mádi Szabolcs. Cserék: Kovács Botond, Tóth Dániel, Zelizi Gergő, Litauszki Nolen, Ferenczi Zsombor, Denucz Dániel, Muskó Gergely, Monostori Márk, Kócsó Zalán. Edző: Kovács Péter.
Gól: Mádi Szabolcs (3), Köteles Máté (2), Grezsa Balázs (2), Osvald Balázs, Csiszár Máté, Tóth Dániel, Litauszki Nolen.

Kovács Péter: - A gyerekek számára nagy változásokat hozott az új bajnokság, hiszen nagyobb létszámban és lényegesen nagyobb pályaméreten kell játszaniuk, ráadásul az eddigiekhez képest egyel nagyobb, azaz ötös labdával. Mindezekre készültünk a nyár folyamán, de természetesen továbbra is a tanulási folyamat elején járunk, ezért minden mérkőzés egy-egy visszajelzés arról, hogy egyénileg és csapat szinten hol tartunk. Az első mérkőzésen sok mindent felvittek a gyerekek a pályára abból, amit eddig tanultak, így örültem a látottaknak. A győzelmet a csapattól a szombati mérkőzéssel búcsúzó edzőkollégámnak, Krébesz Attilának ajánljuk!

 

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Az U13-sok is most szerepeltek először nagypályás bajnokságban, ahol nagyobb létszámban és pályaméret mellett játszottak - így a játékosok még ismerkedtek az új helyzettel. A gyerekek több védekezésbeli hibát is elkövettek a nagy drukk hatására, és a támadások felépítésében, valamint a labdaátvételekben is sok hiba volt - de végül ha nehéz is, de mindenképpen megérdemelt győzelmet arattak a fiúk.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 2-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin – Csehó Zsolt, Sirokmán Dominik, Boda Levente, Szabó Dávid – Mikó Vince, Milenkovici Nemanja, Patkós Roland – Farkas Patrik, Gera Bence, Baltás Benedek. Játszottak még: Viola László, Simon Marcell, Sári Bálint, Holecska-Jankó Juvenál, Tápai Márton. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.

Horváth Zoltán: - Kiharcolt győzelmet arattak a srácok, ezt igazolja, hogy az utolsó percben szerzett góllal nyertük meg a mérkőzést. Sok munka lesz még a fiúkkal, mert mind támadásban, mind védekezésben elkövettünk olyan hibákat, melyet ebben a korosztályban minimálisra kellene csökkenteni. A mi csapatunk jobb képességű játékosokból áll, de a csabai csapat harcossága, küzdőszelleme számunkra is példaértékű lehet.

 

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U14-esek a félidőben még döntetlenre álltak a MÁV-pályán, azonban a szünet után sikerült két lehetőséget is értékesíteniük, így 3-1-re győzték le a csabaiakat.

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 1-3 (1-1)

Békéscsaba, MÁV-sportpálya. Vezette: Tamás Gergely (Nagy Zoltán, Szabó Csaba).
Szeged-Grosics Akadémia „B”: Kőrösi (Kovách, 73.) – Bácsi (Forgó, 73.), Murár, Kovács, Szalai (Lippai D., 70.) – Gál (Savanya, 41.), Lippai G. (Jójárt, 58.), Horváth – Szabad, Arany (Sahin-Tóth, 73.), Molnár (Karácsonyi, 41.). Edző: Dürgő Péter
Gólszerzők: Horváth (2), Murár.

Dürgő Péter: - Sajnos sokat hibáztunk és sok helyzetet hagytunk ki, ennek ellenére megérdemelten győztünk. Látszódnak jelei a tanultaknak, de a fiúknak a koncentrációt is fent kell tartaniuk a mérkőzések folyamán!

 

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U14-esek játéka ugyan akadozott, de győzelmükhöz nem fért kétség: mindkét félidőben kétszer volt eredményes Vágó Mihály együttese, amely második mérkőzését is kapott gól nélkül nyerte meg.

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-4 (0-2)

Békéscsaba, MÁV-pálya. Vezette: Nagy Zoltán (Tamás Gergely, Szabó Csaba Pál).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B., 74.) - Laczi, Ádám (Kiss D., 70.), Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Rádai, Indre, Ilyés (Suták, 41.), Bagi (Újvári, 74.), Szűcs. Edző: Vágó Mihály.
Gól: Rádai, Fődi, Ádám, Abou-Abdo.

Vágó Mihály: - A négygólos győzelmünk ellenére hiányérzetünk van csapatunk mutatott játékával kapcsolatban! Annak ellenére, hogy végig mi irányítottuk a mérkőzést, kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre. Az ellenfél jól tömörült, és  védekezett a saját védő harmadában. Minkét oldalon a szélső játékunk akadozott, és a megbeszéltek ellenére sem  alkalmaztunk több átlövést a kapu előterében, ami megoldást jelenthetett volna további gólokra. Természetesen a három pontnak örülünk.

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U17-esek egy tucat lőtt gólig jutottak a csabaiak ellenében: a pályára lépett játékosok közül négyen is duplázni tudtak. Ezzel U17-es csapatunk is kapott gól nélkül, hat ponttal áll két fordulót követően a bajnokságban.

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Békéscsaba UFC 12-0 (4-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Kakuk Szabolcs, Brezovai Zoltán).
Szeged- Grosics Akadémia „B”:  Sági – Mészáros, Vitos, Vajda, Masa (Rajtik) – Nagy (Arany) – Holcsik (Csizmadia), Ábrahám (Gulyás), Kis (Zámbó), Dobronoky – Ember (Horváth). Edző: Jenei Péter.
Gól: Dobronoky (2), Holcsik (2), Horváth (2), Zámbó (2), Ember, Masa, Vajda, Kis

Jenei Péter: - Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez. A támadások befejezésénél most nem voltunk annyira koncentráltak, mint egy héttel korábban. Ezt a héten javítjuk, mert a hétvégén már újabb mérkőzés vár ránk!

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

A sort az U19-esek zárták, akik teljessé tették a csabaiak elleni hétvégét: Ioan Patrascu csapata is nyerni tudott, a 4-0-s sikerrel pedig szintén hibátlan mérleggel áll a gárda két forduló elteltével.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 4-0 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Dobai János (Csöngető Endre, Szűcs István Dávid).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel - Papp D. (Szabó R., 46.), Sipos (Csillag, 78.), Mészáros T. (Doroiman, 78.), Kovács P., Kiss M., Jójárt (Varga D., 58.), Kelemen, Suhajda (Csehó, 78.), Angeli, Vincze. Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Kelemen (2), Kovács P., Sipos.

Ioan Patrascu: - Az első félidő tizenötödik percéig volt csak kiegyensúlyozott a játék, majd ezt követően fokozatosan vettük át a játék irányítását. Védekezésünk szervezett és stabil volt, így a védő harmadunkban jól semlegesítettük az ellenfél játékosait. A  megszerzett labdákból nagyon hatékonyan és tudatosan építettük fel támadásainkat, aminek meg is lett az eredménye! Elégedett vagyok a látottakkal, hiszen valamennyi játékosunk jó teljesítményt nyújtott! A dicséret most is - akárcsak az előző héten - megilleti a csapat minden egyes tagját.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink