Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Közvetítés: MAKÓ FC ellen 17:00-tól

A kiállítás után eldöntötte a Szeged-Grosics.

Szeged-Grosics Akadémia - Makó FC 4-1 (3-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Kátai Gábor (Ambrus Dániel János, Skover Péter)
Szeged-Grosics: Szántai - Achim, Tóth G., Farkas, Cigan (Balogh G., 74.), Coroian (Hegedűs, 59.), Pászka, Szabó P. (Erdei,. 18.), Germán, Oláh G., Máté. Edző: Popovits Pál.
Makó: Garamvölgyi - Grecsó, Lászik, Lipták (Hatvani - a szünetben), Zsoldos, Podonyi, Szilágyi (Bány, 84.), Juhász J., Varga R. (Gémes, 74.), Busa, Babolek. Edző: Magyar György.
Gól: Oláh G. (23.), Cigan (25., 65.), Máté (37., tizenegyesből) ill. Busa (53.)
Sárga lap: Szabó P. (7.)
Kiállítva: Juhász J. (17.)


Online közvetítés:
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
MAKÓ FC
4
1
időpontesemény
VégeA kiállítás után abszolút dominált a Szeged-Grosics Akadémia, a Makónak volt ugyan egy jó periódusa, de a szépítésre futotta a hagymavárosiak erejéből, akik közel 70 percet emberhátrányba játszottak.
84.percCsendesen telik a meccs, Máté került az imént helyzetbe, de nem tudta befejezni - közben jön az utolsó makói csere, Szilágyi helyett Bány a pályán.
74.percMindkét oldal cserél: a Makóban Varga helyett Gémes, a Szeged-Grosicsban a duplázó Cigan helyett Balogh Gusztáv érkezik.
70.percHegedűs indult meg középen, több védőn is átverekedte magát, viszont lapos lövése nem ment eléggé sarokra.
67.percIvószünetet rendel el a játékvezető.
65.perc - 4-1!Cigan marad üresen a balösszekötő helyén, és szépen kilövi a hosszú alsót, visszaáll a háromgólos különbség. A Makóban benne volt, hogy még közelebb zárkózik, mostanra azonban visszavette az irányítást a Szeged-Grosics.
59.percCoroian helyett Hegedűs a pályán - rögtön két lövést is kapura küld, de az első a blokkban akad el, az ismétlés pedig nem talál kaput.
55.percSzilágyi tört volna be a tizenhatoson belülre, miután a jobb oldalról indult meg, azonban nem tudta már pontosan adni - újabb makói helyzet, Babolek csavarását fogja Szántai!
53.perc3-1, szépít a Makó! Egy gyors kontrát tudnak végigvinni a vendégek, Babolek és Busa összjátékát követően pedig utóbbi passzolja el Szántai alatt a labdát, 3-1!
46.percFolytatódik a meccs, a szünetben egyet cserélt a Makó: Lipták helyére Hatvani József állt be.
SzünetVéget ér a maratoni első félidő: Szabó Péter sérülése és a makói kiállítás után gyorsan berámolt kettőt a Szeged-Grosics, amit egy büntetővel fejelt meg, ezzel valószínűleg a félidőre eldöntötte a dolgot.
40.perc Szántai bravúrja - egy szabadrúgás pattan meg, ami így pont a felsőbe tartani, a szegedi kapus azonban odaér!
37.perc Tizenegyes, Erdei ment el megint védője mellett, akit csak visszarántani bírtak, mivel ez a tizenhatoson belül történt, így büntetőt lőhet a Szeged-Grosics. Máté áll oda, és magabiztosan váltja gólra, 3-0!
31.perc Erdei kavarta meg a Makó védelmét a jobb szélen, de visszatett labdájába belelépnek, újabb szegedi szöglet. ezt kiüti Garamvölgyi.
25.percGÓÓÓL! 2-0! Egy jobb oldali beadásra érkezik Cigan, és közelről bepofozza - gyorsan kétgólos szegedi előny!
23.perc GÓL! 1-0, ez már érett is! Az iménti szituáció utáni szögletet csak röviden fejelik ki a makóiak, a tizenhatos előtt érkező Oláh Gergő pedig kapásból kilövi a bal alsót, 1-0!
21.percKét hatalmas védés is Garamvölgyitől, aki előbb egy átlövést tol ki, majd Oláh Gergő közeli fejesét is kitolja!
18.percHa minden igaz, közel fél óra még a meccsből, amely félórás szünet után folytatódik. Szabó Péter helyett Erdei András a pályán.
17.33Papíron a 33. percnél járunk, de közel húsz perce áll a játék. A játékosok melegítenek, közben a mentő bent a pályán, még nem vitték el Szabó Pétert.
26.percMegérkezett a mentő Szabó Péterért: a szélső síp és szárkapocscsontja is eltörött sajnos, ez hosszú kihagyás lesz. Mihamarabbi felépülést!
20.percPercek óta áll a játék, Szabót a pályán ápolják, közben a csapatok ezt kihasználják egy ivószünet erejéig.
17.percEz nem hiányzott: Juhász tartott oda pokolian keményen Szabó Péternek, akinek eltörött a lába - Juhászt kiállította a játékvezető, de Szabó óriási csattanás után maradt lent a földön, reméljük, nincs komoly gond, de az első hírek törésről szólnak.
14.percEz sem volt veszélytelen, egy jobb oldali szabadrúgás érkezett a szegedi ötösre, de a csúsztatott fejes elmegy a kapu fölött.
12.percMakói ziccer! Coroian volt határozatlan, erre Babolek csapott le középen, azonban Szántaival szemben állva nem tudta elrúgni a kapus mellett!
7. percEz többet ígért, szépen bontotta meg a makói védelem jobb oldalát a Szeged-Grosics, de Cigan beadása magas, majd Szabó beleüt kézzel, ezért kap sárgát.
2.percRögtön egy lövés Cigantól, de a lapos, rövid alsóra tartó labdáját fogta Garamvölgyi.
1. percA Szeged-Grosics kezdte a meccset - szikrázó napsütés fogadta a csapatokat Gyulán is.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink