Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Közvetítés: MAKÓ FC ellen 17:00-tól

A kiállítás után eldöntötte a Szeged-Grosics.

Szeged-Grosics Akadémia - Makó FC 4-1 (3-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző. Vezette: Kátai Gábor (Ambrus Dániel János, Skover Péter)
Szeged-Grosics: Szántai - Achim, Tóth G., Farkas, Cigan (Balogh G., 74.), Coroian (Hegedűs, 59.), Pászka, Szabó P. (Erdei,. 18.), Germán, Oláh G., Máté. Edző: Popovits Pál.
Makó: Garamvölgyi - Grecsó, Lászik, Lipták (Hatvani - a szünetben), Zsoldos, Podonyi, Szilágyi (Bány, 84.), Juhász J., Varga R. (Gémes, 74.), Busa, Babolek. Edző: Magyar György.
Gól: Oláh G. (23.), Cigan (25., 65.), Máté (37., tizenegyesből) ill. Busa (53.)
Sárga lap: Szabó P. (7.)
Kiállítva: Juhász J. (17.)

Vége - A kiállítás után abszolút dominált a Szeged-Grosics Akadémia, a Makónak volt ugyan egy jó periódusa, de a szépítésre futotta a hagymavárosiak erejéből, akik közel 70 percet emberhátrányba játszottak.

84.perc -
Csendesen telik a meccs, Máté került az imént helyzetbe, de nem tudta befejezni - közben jön az utolsó makói csere, Szilágyi helyett Bány a pályán.

74.perc -
Mindkét oldal cserél: a Makóban Varga helyett Gémes, a Szeged-Grosicsban a duplázó Cigan helyett Balogh Gusztáv érkezik.

70.perc -
Hegedűs indult meg középen, több védőn is átverekedte magát, viszont lapos lövése nem ment eléggé sarokra.

67.perc -
Ivószünetet rendel el a játékvezető.

65.perc - 4-1!
Cigan marad üresen a balösszekötő helyén, és szépen kilövi a hosszú alsót, visszaáll a háromgólos különbség. A Makóban benne volt, hogy még közelebb zárkózik, mostanra azonban visszavette az irányítást a Szeged-Grosics.

59.perc -
Coroian helyett Hegedűs a pályán - rögtön két lövést is kapura küld, de az első a blokkban akad el, az ismétlés pedig nem talál kaput.

55.perc - Szilágyi tört volna be a tizenhatoson belülre, miután a jobb oldalról indult meg, azonban nem tudta már pontosan adni - újabb makói helyzet, Babolek csavarását fogja Szántai!

53.perc
- 3-1, szépít a Makó! Egy gyors kontrát tudnak végigvinni a vendégek, Babolek és Busa összjátékát követően pedig utóbbi passzolja el Szántai alatt a labdát, 3-1!

46.perc - Folytatódik a meccs, a szünetben egyet cserélt a Makó: Lipták helyére Hatvani József állt be.

Szünet
- Véget ér a maratoni első félidő: Szabó Péter sérülése és a makói kiállítás után gyorsan berámolt kettőt a Szeged-Grosics, amit egy büntetővel fejelt meg, ezzel valószínűleg a félidőre eldöntötte a dolgot.

40.perc - Szántai bravúrja - egy szabadrúgás pattan meg, ami így pont a felsőbe tartani, a szegedi kapus azonban odaér!

37.perc - Tizenegyes, Erdei ment el megint védője mellett, akit csak visszarántani bírtak, mivel ez a tizenhatoson belül történt, így büntetőt lőhet a Szeged-Grosics. Máté áll oda, és magabiztosan váltja gólra, 3-0!

31.perc - Erdei kavarta meg a Makó védelmét a jobb szélen, de visszatett labdájába belelépnek, újabb szegedi szöglet. ezt kiüti Garamvölgyi.

25.perc - GÓÓÓL! 2-0! Egy jobb oldali beadásra érkezik Cigan, és közelről bepofozza - gyorsan kétgólos szegedi előny!

23.perc - GÓL! 1-0, ez már érett is! Az iménti szituáció utáni szögletet csak röviden fejelik ki a makóiak, a tizenhatos előtt érkező Oláh Gergő pedig kapásból kilövi a bal alsót, 1-0!

21.perc - Két hatalmas védés is Garamvölgyitől, aki előbb egy átlövést tol ki, majd Oláh Gergő közeli fejesét is kitolja!

18.perc - Ha minden igaz, közel fél óra még a meccsből, amely félórás szünet után folytatódik. Szabó Péter helyett Erdei András a pályán.

17.33 - Papíron a 33. percnél járunk, de közel húsz perce áll a játék. A játékosok melegítenek, közben a mentő bent a pályán, még nem vitték el Szabó Pétert.

26.perc - Megérkezett a mentő Szabó Péterért: a szélső síp és szárkapocscsontja is eltörött sajnos, ez hosszú kihagyás lesz. Mihamarabbi felépülést!

20.perc - Percek óta áll a játék, Szabót a pályán ápolják, közben a csapatok ezt kihasználják egy ivószünet erejéig.

17.perc - Ez nem hiányzott: Juhász tartott oda pokolian keményen Szabó Péternek, akinek eltörött a lába - Juhászt kiállította a játékvezető, de Szabó óriási csattanás után maradt lent a földön, reméljük, nincs komoly gond, de az első hírek törésről szólnak.

14.perc - Ez sem volt veszélytelen, egy jobb oldali szabadrúgás érkezett a szegedi ötösre, de a csúsztatott fejes elmegy a kapu fölött.

12.perc - Makói ziccer! Coroian volt határozatlan, erre Babolek csapott le középen, azonban Szántaival szemben állva nem tudta elrúgni a kapus mellett!

7. perc - Ez többet ígért, szépen bontotta meg a makói védelem jobb oldalát a Szeged-Grosics, de Cigan beadása magas, majd Szabó beleüt kézzel, ezért kap sárgát.

2.perc - Rögtön egy lövés Cigantól, de a lapos, rövid alsóra tartó labdáját fogta Garamvölgyi.

1. perc - A Szeged-Grosics kezdte a meccset - szikrázó napsütés fogadta a csapatokat Gyulán is.


Online közvetítés:
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
MAKÓ FC
4
1
Figyelem! - Még nem történt esemény.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.18. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/SZEKSZÁRDI UFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 6
02. SZEOL SC 6
03. DUNAÚJVÁROS 6
04. KOZÁRMISLENY FC 4
05. KECSKEMÉTI TE 4
06. TAKSONY SE 4
07. IVÁNCSA KSE 3
08. FC DABAS 3
09. MAKÓ FC 3
10. PAKSI FC II. 3
11. RÁKOSMENTE KSK 2
12. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 1
13. PMFC 0
14. SZENTLŐRINC SE 0
15. SZEKSZÁRDI UFC 0
16. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0

Partnereink