Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Két év után újra szegedi színekben Oláh Gergő

olah-gergo.jpg
Régi ismerőst köszönthetünk újra kék-feketében. A középpályás Oláh Gergő két éves kisvárdai kitérő után ismét nálunk folytatja pályafutását. Az 1989-es születésű játékos szerint elég erős ahhoz a csapat, hogy kiharcolja a feljutást.

- Két éves szegedi időszak után mi vezette 2016-ban Kisvárdára?
- Lejárt a szerződésem, Kisvárdáról megkerestek, és kaptam egy jó ajánlatot. Szükségem volt egy kis környezetváltozásra, ezért végül úgy döntöttem, elfogadom az ajánlatukat. Az első évben az utolsó meccsen maradtunk le a feljutásról, úgy érzem, jól ment a játék, alapembernek számítottam a csapatban, 6 gólt lőttem. A második évem kicsit nehezebb volt, bár Kondás Elemér is számított rám, de egy bokaszalag szakadás miatt három és fél hónapra kiestem a játékból. Ezzel együtt is játszottam huszonkét mérkőzésen, és szereztem három gólt.

- Mi hozta vissza az immár új néven, Szeged-Grosics Akadémiaként szereplő gárdához?
- Hosszú távú megoldást kerestem, és a klub is hasonlóképpen gondolkodott velem kapcsolatban. Nem tervezünk viszont hosszú távra az NB III-ban, szeretnék a bajnoki év végén feljutást ünnepelni!

- Elég erős ehhez a csapat?
- Kiesni sosem jó, de úgy látom, mindenki előre figyel, nem az elmúlt időszakon rágódik a társaság. Rátértünk egy új útra, melynek csak egy vége lehet, hogy jövőre a másodosztályban játszunk. A tavalyi csapat gerince egyben maradt, ez bizakodásra adhat okot, mert elég erősek vagyunk. Örülök, hogy itt lehetek ezzel a társasággal, és külön jó, hogy ismét együtt játszhatok gyermekkori barátommal, Máté Jánossal, aki támadóként nagy hasznára lehet majd a gárdának.

- Nem dőlt még el, hogy a keleti, vagy a közép csoportba kerül a csapat, melyik lenne a jobb?
- Szerintem nagyjából mindegy, mindegyik csoportban meg kell előzni mindenkit.

- Hogy látja a saját helyét a Szeged-Grosicsban?
- Ahogy mondtam, hosszú távon tervezek, jött velem a feleségem is, aki babát vár. A csapatnak belső középpályásként igyekszem majd a hasznára lenni. Ha bizalmat kapok, a gólok mellett jó játékot és eredményes szereplést várok magamtól és a csapattól is.


Hozzászólások:
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 82
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 75
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 65
04. BUDAÖRS 63
05. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 60
06. GYIRMÓT FC GYŐR 59
07. WKW ETO FC GYŐR 58
08. SOROKSÁR SC 56
09. CEGLÉDI VSE 52
10. VÁC FC 51
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 47
12. DOROGI FC 46
13. BFC SIÓFOK 45
14. BUDAFOKI MTE 45
15. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 45
16. ZTE FC 44
17. KBSC FC 44
18. SZOLNOKI MÁV FC 42
19. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 41
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 20

Partnereink