Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Két év után újra szegedi színekben Oláh Gergő

olah-gergo.jpg
Régi ismerőst köszönthetünk újra kék-feketében. A középpályás Oláh Gergő két éves kisvárdai kitérő után ismét nálunk folytatja pályafutását. Az 1989-es születésű játékos szerint elég erős ahhoz a csapat, hogy kiharcolja a feljutást.

- Két éves szegedi időszak után mi vezette 2016-ban Kisvárdára?
- Lejárt a szerződésem, Kisvárdáról megkerestek, és kaptam egy jó ajánlatot. Szükségem volt egy kis környezetváltozásra, ezért végül úgy döntöttem, elfogadom az ajánlatukat. Az első évben az utolsó meccsen maradtunk le a feljutásról, úgy érzem, jól ment a játék, alapembernek számítottam a csapatban, 6 gólt lőttem. A második évem kicsit nehezebb volt, bár Kondás Elemér is számított rám, de egy bokaszalag szakadás miatt három és fél hónapra kiestem a játékból. Ezzel együtt is játszottam huszonkét mérkőzésen, és szereztem három gólt.

- Mi hozta vissza az immár új néven, Szeged-Grosics Akadémiaként szereplő gárdához?
- Hosszú távú megoldást kerestem, és a klub is hasonlóképpen gondolkodott velem kapcsolatban. Nem tervezünk viszont hosszú távra az NB III-ban, szeretnék a bajnoki év végén feljutást ünnepelni!

- Elég erős ehhez a csapat?
- Kiesni sosem jó, de úgy látom, mindenki előre figyel, nem az elmúlt időszakon rágódik a társaság. Rátértünk egy új útra, melynek csak egy vége lehet, hogy jövőre a másodosztályban játszunk. A tavalyi csapat gerince egyben maradt, ez bizakodásra adhat okot, mert elég erősek vagyunk. Örülök, hogy itt lehetek ezzel a társasággal, és külön jó, hogy ismét együtt játszhatok gyermekkori barátommal, Máté Jánossal, aki támadóként nagy hasznára lehet majd a gárdának.

- Nem dőlt még el, hogy a keleti, vagy a közép csoportba kerül a csapat, melyik lenne a jobb?
- Szerintem nagyjából mindegy, mindegyik csoportban meg kell előzni mindenkit.

- Hogy látja a saját helyét a Szeged-Grosicsban?
- Ahogy mondtam, hosszú távon tervezek, jött velem a feleségem is, aki babát vár. A csapatnak belső középpályásként igyekszem majd a hasznára lenni. Ha bizalmat kapok, a gólok mellett jó játékot és eredményes szereplést várok magamtól és a csapattól is.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.03.03. vasárnap, 14:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/PMFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZENTLŐRINC SE 36
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 33
03. SZEOL SC 32
04. DUNAÚJVÁROS 26
05. FC DABAS 26
06. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 25
07. TAKSONY SE 24
08. KOZÁRMISLENY FC 21
09. IVÁNCSA KSE 19
10. PMFC 19
11. SZEKSZÁRDI UFC 17
12. RÁKOSMENTE KSK 17
13. KECSKEMÉTI TE 17
14. MAKÓ FC 15
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 14
16. PAKSI FC II. 10

Partnereink