Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

A Gyirmót ellen is veretlen maradttunk

Goran Kopunovics csapata így ötödik mérkőzésén nem kapott ki.

NB II 30. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Gyirmót FC Győr 0-0
Gyula, Grosics Akadémia, 400 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (Garai Péter, Pápai Zoltán).
Szeged-Grosics: Alekszics - Achim, Tóth G., Farkas M., Gergényi, Szabó P., Coroian, Nicorec (Tóth M., 60'), Zabari (Fejős, 67'), Germán (Povázsai, 75'), Zádori. Edző: Goran Kopunovics.
Gyirmót: Rusák - Szilvási, Présinger, Horváth R., Paku (Laki, 81'), Varga P. (Szalánszki, 52'), Achim Z. (Nagy P., 56'), Villám, Lázár, Kiss M., Sandal. Edző: Szepessy László.


Online közvetítés:
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
GYIRMÓT FC GYŐR
0
0
időpontesemény
Folytatás a listavezető ellenGoran Kopunovics tanítványai legközelebb jövő szombaton 17 órától az éllovas MTK-t fogadják a gyulai Grosics Akadémián.
VégeKét perc hosszabbítást követően Gyarmati II Tibor lefújta a mérkőzést, amely nagy küzdelmet és komoly helyzeteket is hozott ugyan, gólt azonban nem. A Szeged 2011-Grosics Akadémia így zsinórban ötödik bajnoki találkozóján maradt veretlen.
89'GÓÓÓL... De mégsem, sajnos. Zádori hiába talált a kapuba, Pápai sporttárs zászlójelére a játékvezető les címén nem adta meg a gólt.
81'A vendégeknél is elfogytak ezennel a cserék: Laki Balázs pacsizhatott Pakuval az oldalvonalnál.
80'Zádori adhatott be jobbról, és bár középen többen is érkeztek a centerezésre, a labda végül a berobbanó társak mögé szállt be a büntetőterületre.
75'Az iramra nem lehet panasz, gól azonban továbbra sincs a találkozón. A hajrához érve így nyugodtan kijelenthető, hogy egyetlen találat könnyen három pontot érhet az azt szerző együttesnek.
69'Előkerült a lap is Gyarmati sporttárs zsebéből. Fejős kapott sárgát, amiért reklamált, miután lerántotta az egyik gyirmóti játékos.
67'Ismételten cserélt Kopunovics mester: Fejős Áront vetette be Zabari helyett.
65'Mezőnyben mostanra a Gyirmót dominál, ami viszont kontrázási lehetőséget is rejt magában a hazaiakra nézve. Az imént Alekszics húzott le egy szögletet, majd az ebből induló ellentámadás végén Szabó Péter maradt le csupán milliméterekkel Germán gólpassznak tűnő átadásáról.
60'A szegedieknél Tóth Milán szállt be elsőként a kispadról - Nicorec számára ért véget így az összecsapás.
56'Újabb változtatás gyirmóti oldalon: Nagy Patrik váltotta Achimot. A maga 10 bajnoki góljával Nagy vezeti jelenleg a vendégek házi góllövő listáját.
54'Horváth Roland fejelhetett üresen egy szélről érkező beadásnál, de a kísérlete végül a keresztléc felett hagyta el a játékteret.
52'A vendégeké az első csere a meccsen: Szalánszki Gergő szállt be Varga Péter helyén.
49'Az iménti lövés után indult egy szegedi kontra, aminek végén Zádori kerülhetett volna ziccerbe, ha egy kicsit precízebben veszi át a labdát.
48'Aktívabban kezdi a játékrészt a Gyirmót: Paku távoli átlövésénél Alekszicsnek kellett résen lennie.
FolytatjukIsmét pályán a csapatok, a szünetben egyik alakulat sem hajtott végre cserét.
SzünetVége az első félidőnek, amely mindkét oldalon hozott komoly gólszerzési lehetőségeket. Ennek ellenére 45 percnyi játék után gól nélküli döntetlenre állnak a csapatok.
42'"Uh!" - zengett a lelátóról! Paku egy az egyben állt Aleksziccsel szemben, 11 méterről megeresztett lapos lövése azonban pont középre, a kapus kezébe vándorolt. Ezt most megúszta a Szeged.
40'Kísértetiesen hasonló jelenetek, mint az előbb: ezúttal Coroian próbált meg centerezni az ötös sarkáról, középen ugyanakkor nem akadt társ, aki a hálóba pofozhatta volna a labdát.
39'De kár ezért! Nicorecet ugratták ki a jobb szélen, elrobogott a kapuig, ott azonban rosszul döntött a beadás és a lövés között, hiszen előbbire nem érkezett senki a hosszún.
37'Szép fejes! Szabó Péter szabadrúgását Farkas bólintotta kapura - Rusáknak bizony nyújtóznia kellett, hogy szögletre tudjon menteni.
33'Az utóbbi percekben főként mezőnyben gyűrik egymást a felek, egyelőre egyik csapat sem tud igazán a másik fölé emelkedni.
27'Kis híján ziccerbe került Zabari a kapuval szemben, a kellemetlenül pattanó labdát nem tudta azonban megfelelően átvenni, így elúszott a lehetőség.
25'Mi maradt ki?! Szabó Péter robogott szélvészként a kapu felé a jobb oldalon, a hosszún érkezett is Nicorec, csakhogy a társ végül centikkel lemaradt az átadásról, pedig üres volt előtte a kapu.
23'Germán és Nicorec nagyszerű összjátékkal próbált meg helyzetet kialakítani, a vendégek védelme ugyanakkor az utolsó pillanatban lefülelte a labdát.
22'Lüktető iramú találkozót láthatnak, akik a mai napon kilátogattak a Grosics Akadémia centerpályájára. Mindkét együttes jó tempóban futballozik, valamint a játékvezető ténykedését sem lehet az eddigiek alapján kritikával illetni.
20'Alekszics! A hazai hálóőr szépen védett Varga Péter jobb alsóra tartó lövésénél.
14'Ez veszélyes volt! Paku Roland maradt le nem sokkal egy oldalról érkező beadásról, a labda viszont így elzúgott keresztbe a szegedi tizenhatoson belül.
12'Újfent Zádori került helyzetbe, de a kapus eszén ezúttal sem tudott túljárni.
11'Az első tíz perc elsősorban a Szegedről szólt, Kopunovics mester tanítványai igyekeznek ráerőltetni akaratukat az ellenfélre.
9'Egy szöglet után Zádori igyekezett egy éles lövéssel meglepni Rusákot, a vendégek kapusa azonban jól zárta a szöget.
5'Aktívan veti magát a küzdelembe a hazai gárda. Több ígéretes megmozdulás után ezúttal Zádori kerülhetett volna ziccerbe, de végül rosszul vette át a labdát a tizenhatos előterében, így menteni tudtak a védők.
1'Elindult útjára a labda, a szegedi együttes kezdte az összecsapást. Germán Tamásék ezúttal is a szokásos kék szerelésükben szerepelnek, míg a vendégek sárga mezt húztak a találkozóra. A lelátón mintegy 400 néző foglal helyet.
Üdvözöljük olvasóinkat!Felhős, de meleg tavaszi idő fogadja a csapatokat a gyulai Grosics Akadémián, ahol perceken belül elkezdődik a mérkőzés. Hazai oldalon végül kimaradt a keretből az első négy mérkőzésén két gólt szerző Borisz Zsivanovics, illetve Hegedűs Martin sem tudja vállalni a játékot a mai napon.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.04. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/MAKÓ FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. MAKÓ FC 0
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 0
03. TAKSONY SE 0
04. KECSKEMÉTI TE 0
05. DUNAÚJVÁROS 0
06. FC DABAS 0
07. SZEKSZÁRDI UFC 0
08. PMFC 0
09. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 0
10. SZENTLŐRINC SE 0
11. PAKSI FC II. 0
12. RÁKOSMENTE KSK 0
13. KOZÁRMISLENY FC 0
14. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0
15. SZEOL SC 0
16. IVÁNCSA KSE 0

Partnereink