Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Tóth Gábor: nemcsak a Gyirmót van jó formában!

toth-gabor-vedo.jpg
Két jó formában lévő csapat találkozik vasárnap délután, a Szeged-Grosics a tavasszal nagy menetelésbe kezdő, és még mindig veretlen Gyirmótot fogadja. Ezzel együtt Tóth Gáboréknak sem kell szégyenkezniük, az utóbbi négy találkozón ugyanis 8 pontot szereztek. Védelmünk egyik oszlopa ugyan nem számít könnyű mérkőzésre, de bizakodó.

- A Gyirmót tavasszal még veretlen, február óta kimondottan acélos a győri együttes. Mire számíthatunk ellenük vasárnap?
- Ők most az NB II legjobb formában lévő csapata. Sok jó játékosuk van, biztosan nehéz lesz ellenük. De azt is elmondhatom, hogy talán valamennyire fekszik is nekünk az erősebb csapatok elleni játék.

- Jó eséllyel nem kis teher hárul majd a védelemre, a Gyirmót elleni jó szereplés alapja az lehet, ha a hátsó alakzat stabilan működik. Nagy rohamokra számítanak?
- Remélem nagyon nagy rohamok nem lesznek, de nyilván több támadásra számítunk, mint mondjuk legutóbb, Szolnokon. Képesek vagyunk arra, hogy ezeket hatástalanítsuk, a Vác, a Nyíregyháza és a Soroksár ellen is kevés hibával hoztuk le a mérkőzést. Náluk olyan nagyon sokkal nem lehet jobb a Gyirmót. Szóval számítunk rá, hogy több helyzete lesz az ellenfélnek, de ez talán több teret enged majd számunkra is az ő kapujuknál.

- Azt se felejtsük el, hogy nem csak a Gyirmót van jó formában. Az utóbbi négy találkozón a Szeged-Grosics is 8 pontot szerzett!
- Rég volt ilyen, ráadásul ha visszagondolok a Kazincbarcika elleni meccsre, kettővel több is lehetne a pontjaink száma, csak ott nem bírtuk kihúzni kapott gól nélkül a vezetés megszerzése után. Azt látom, hogy egyre összeszokottabb a csapat, a télen érkező fiatalok megtalálják a helyüket, és a sérülés után visszatérők is formába lendültek. Legutóbb, a Szolnok ellen jól nézett ki a produkciónk, bizakodó vagyok a Gyirmót ellen is.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.04. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/MAKÓ FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. MAKÓ FC 0
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 0
03. TAKSONY SE 0
04. KECSKEMÉTI TE 0
05. DUNAÚJVÁROS 0
06. FC DABAS 0
07. SZEKSZÁRDI UFC 0
08. PMFC 0
09. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 0
10. SZENTLŐRINC SE 0
11. PAKSI FC II. 0
12. RÁKOSMENTE KSK 0
13. KOZÁRMISLENY FC 0
14. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0
15. SZEOL SC 0
16. IVÁNCSA KSE 0

Partnereink