Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hegedűs Martin: érzem az akaratot a csapattársakon!

hegedus-martin-kozeppalyas.jpg
Egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a hosszú sérülés után újra fontos szerepet kapó Hegedűs Martin a Vác ellen. Fiatal támadónknak több éves játékkapcsolata van Zádori Krisztiánnal, ketten együtt szerezték együttesünk mindhárom találatát.

- Jó volt újra győzelmet megélni a csapattal, és külön öröm volt látni, hogy támadásban is volt szenvedély a csapatban a Vác ellen! Belülről milyen volt a meccs?
- Hosszú idő telt el győzelem nélkül, így nagyon fontos volt nekünk ez a meccs. Mindenkinek jól ment a játék, igazi csapatot alkottunk, egységesek, fegyelmezettek voltunk. És nem utolsósorban eredményesek is! Jó volt a pályán lenni!

- Talán azért is jó lehetett ott lenni a -3 fok ellenére, mert régebben lépett már pályára bajnokin. Mi volt a hosszú kihagyás oka?
- 2009-ben érkeztem a Grosics Akadémiára, ott végigjártam a korosztályos csapatokat, a 2014-15-ös szezonban pedig a felnőttekhez kerültem. Fél év játék után a bokámmal volt probléma, de a nagyobb gond ezután következett, a jobb térdemben elszakadt az elülső keresztszalag. Egy rövid visszatérést nem számítva másfél évet hagytam ki. Ezért is jó, hogy újra itt lehetek!

- Feltűnő volt a Vác ellen, hogy milyen jól megértették egymást Zádori Krisztiánnal. Az akadémián hangolódtak össze ennyire?
- Örülök, ha így látszott! Valóban, a Grosics Akadémián egy csapatban játszottunk, akkor is ő volt elől, én pedig mögötte, így bőven nyílt rá alkalom, hogy megismerjük egymást.

- Mekkora terhet jelentett a rajt a csapat számára? Egy vereséggel, ami a papírforma alapján akár be is következhetett volna, könnyen még nehezebb helyzetbe kerülhetett volna a gárda. Főleg, hogy a vetélytársak többsége jól szerepelt a nyitányon...
- Éreztük, hogy van teher, nyilván. De én inkább az akaratot éreztem, azt, hogy mindenki próbálja kihozni magából a legtöbbet. Ez pedig azt eredményezte, hogy egyben volt, és nyert a csapat.

- Hogy telt a heti munka, készültek valami különlegessel a következő bajnokira?
- Jó volt a hangulat, mint egy győzelem után általában. A felkészülésben talán az volt a legfontosabb, hogy elkerüljük a győzelem utáni elkényelmesedést. Tudjuk, hogy ezután is oda kell tenni magunkat. Úgy látom, mindenki komolyan is vette az edzéseket.

- A Vác ellen egy gólja és egy gólpassza volt, kiegyezne ezzel legközelebb, a Budafok ellen is?
- Persze! De a lényeg, hogy nyerjünk!


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.09.29. szombat, 15:30
KECSKEMÉTI TE/SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Kecskeméti Széktói Stadion
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 16
02. DUNAÚJVÁROS 16
03. SZENTLŐRINC SE 15
04. SZEOL SC 14
05. KOZÁRMISLENY FC 13
06. TAKSONY SE 11
07. SZEKSZÁRDI UFC 10
08. KECSKEMÉTI TE 9
09. IVÁNCSA KSE 7
10. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 7
11. MAKÓ FC 7
12. PMFC 6
13. PAKSI FC II. 6
14. RÁKOSMENTE KSK 5
15. FC DABAS 5
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 5

Partnereink