Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Bódis István Norbert: inspirál az erős versenyhelyzet!

bodis-istvan-norbert.jpg
Kölcsönben játszik nálunk a következő fél évben az a Bódis István Norbert, aki Balmazújvárosról érkezett. Az erdélyi magyar futballista védekező középpályásként lehet csapatunk hasznára.

- Hogyan vezetett az útja a Szeged-Grosicshoz?
- Hét évesen, az erdélyi Zilahon kezdtem futballozni, egészen 15 és fél éves koromig ott játszottam. Onnan Nyíregyházára kerültem, majd három év múlva engedtem Feczkó Tamás hívásának, és a Balmazújvároshoz szerződtem. Most pedig fél évre, kölcsönbe kerültem a Szegedhez.

- Most az NB I-ből érkezett hozzánk, de előtte a másodosztályban játszott, vagyis jól ismeri az erőviszonyokat. Belülről milyennek látja a Szeged-Grosicsot?
- Őszintén szólva meglepett a csapat, meglepett az a játéktudás, amivel találkoztam. Ennek a gárdának nem ott kellene lennie a tabellán, ahol most van. Amúgy családias hangulattal, jó közösséggel találkoztam, az első pillanattól kezdve tetszett, amit láttam, a társak szeretettel fogadtak.

- Védekező középpályásként hogyan látja helyét a csapatban?
- Van egy egészséges, erős versenyhelyzet ezen a poszton, hiszen Horváth, Coroian, Pászka és én is ide pályázunk. Ez a verseny mindenkinek jót tesz, az egyéneknek is, hiszen mindenkit inspirál, és a csapatnak is, mely profitálhat abból, hogy mindenki a legjobbat akarja kihozni magából. Úgy látom, senkinek sincs bérelt helye, mindig az fog játszani, aki a legjobb formában van.

- Milyen tapasztalatokat szerzett a törökországi edzőtábor során?
- Hamar eltelt ez az időszak, a két edzés - meccs - két edzés - meccs ritmus mindenki számára kemény volt. A csapat kezd összekovácsolódni, a magam nevében pedig mondhatom, mindent megteszek, hogy segítsem a klubot céljai elérésében.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
ma, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/SZEKSZÁRDI UFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 6
02. SZEOL SC 6
03. DUNAÚJVÁROS 6
04. KOZÁRMISLENY FC 4
05. KECSKEMÉTI TE 4
06. TAKSONY SE 4
07. IVÁNCSA KSE 3
08. FC DABAS 3
09. MAKÓ FC 3
10. PAKSI FC II. 3
11. RÁKOSMENTE KSK 2
12. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 1
13. PMFC 0
14. SZENTLŐRINC SE 0
15. SZEKSZÁRDI UFC 0
16. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0

Partnereink