Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Jó játékkal és góllal tért vissza Tóth Gábor

toth-gabor-vedo.jpg
Hosszú kihagyás után két erős, orosz csapat ellen jó játékkal és egy fejesgóllal tért vissza csapatunk meghatározó játékosa, a belső védő Tóth Gábor. Úgy látja, az elmúlt időszak történései jó irányba mutatnak.

- Gratulálunk a gólhoz, felelevenítené, hogy történt?
- Egy jobb oldali szögletet végeztünk el, jól jött a labda a rövid oldalra, ahol sikerült megelőznöm a védőt, és a rövid felsőbe fejeltem.

- Hogy érezte magát újra a pályán?
- A Novoszibirszk és a Krasznojarszk ellen is 60 percet voltam a pályán, mindkét találkozón próbáltuk azt gyakorolni, amit majd a bajnokikon játszunk. A két orosz együttes erős ellenfél volt, főleg a Krasznojarszk elleni második félidőben érezhettük, hogy ők a másodosztályt vezető csapatként az első ligába vágynak. Összességében úgy érzem, helytálltunk.

- Mennyi időt is hagyott ki pontosan?
- 10-11 hónapja sérültem meg, de én a 8 és fél hónapja történt műtéttől számolom a "hiányzást". Egy mozaik plasztikát csináltak a térdemben, vagyis egy porcot kellett benne pótolni. Nem volt könnyű időszak, örülök, hogy újra itt vagyok, és tudok játszani.

- Ebben a nyolc és fél hónapban elég sok minden történt a csapat körül, új arcok jelentek meg, és most épp nem az a téma, hogyan tud a gárda esetleg feljebb lépni a középmezőny elejéről...
- Új emberekkel, új edzővel, de amit csinálunk, úgy érzem, jó irányba mutat. Elég, ha a legutóbbi meccset említem, sok helyzetünk volt, és jól játszottunk egy erős csapat ellen, szerintem a bajnokikon sem lesz gond!

Tóth Gábor fejesgólja 1:37-től a videóban:


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
ma, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/SZEKSZÁRDI UFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 6
02. SZEOL SC 6
03. DUNAÚJVÁROS 6
04. KOZÁRMISLENY FC 4
05. KECSKEMÉTI TE 4
06. TAKSONY SE 4
07. IVÁNCSA KSE 3
08. FC DABAS 3
09. MAKÓ FC 3
10. PAKSI FC II. 3
11. RÁKOSMENTE KSK 2
12. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 1
13. PMFC 0
14. SZENTLŐRINC SE 0
15. SZEKSZÁRDI UFC 0
16. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0

Partnereink