Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Fejős Áron: jó kis brigád ez!

fejos-aron-kozeppalyas.jpg
Az üzbég és az orosz csapat ellen még a lábában maradtak a gólok, de pozitív, hogy mindkét gárda ellen nagy helyzetbe tudott kerülni az 1997-es, vajdasági születésű Fejős Áron. A támadósorban bevethető, Pakson NB I-es tapasztalatot szerző játékos fél évre, kölcsönbe érkezett a Szeged-Grosicshoz.

- Akár minkét törökországi meccsen betalálhatott volna, min múlott a siker?
- Kevésen, az üzbégek ellen Szabó Peti hozta a labdát, és játszotta be üres területre, ahol én érkeztem. Tökéletes helyzet volt, de kicsit elkapkodtam, mellé ment a lövés, pedig lett volna több időm. Az oroszok ellen Zádori Krisztián fordult le az emberéről, kitette nekem a labdát, én jobb külsővel kötényt adtam a védőnek, de utána valamivel fölé lőttem. Egy kis meccsrutin, némi gyakorlás, és ezek a helyzetek be fognak menni!

- Fél évre, kölcsönbe került a csapathoz, hogy érzi itt magát?
- Jó helyre kerültem, jó kis brigád ez! Nyitottak felém a társak, alakulnak a barátságok. Amikor anno Paksra kerültem, ahol játszottam 2 meccsen az NB I-ben, 11-en pedig a második csapatban, az NB III-ban, szóval már korábban érdeklődött irántam a Szeged. A futballt Magyarkanizsán kezdtem, onnan 15 évesen kerültem Kaposvárra. Ott Márton Gábor vitt fel az utánpótlástól a felnőttekhez, nagyon sokat köszönhetek neki. Azóta voltam Dunaújvároson, onnan jött a Paks, és most Szeged, ahol még közelebb vagyok a családomhoz.

- Milyenek az első benyomásai a Szeged-Grosicsról az eddig lejátszott meccsek alapján?
- Erős csapatok ellen játszottunk, de partiban voltunk mindegyikkel, ez pedig biztató. Az Olmaliq és a Novoszibirszk ellen is nyerhettünk volna, az oroszok két komolyabb helyzetig jutottak el ellenünk, mi többször voltunk veszélyesebbek.

- Mit szeretne elérni a következő félévben?
- Az utánpótlásban csatárt játszottam, a felnőttek között inkább szélsőt, jobb- és baloldalon egyaránt megfordultam. Ha az előbbit nézzük, szeretnék minél több gólt szerezni, ha utóbbit, akkor sok gólpasszt akarok adni. Bármelyik sikerül, örülni fogok neki, és azon leszek, hogy a szurkolóknak is minél több okuk legyen az örömre!


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
ma, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/SZEKSZÁRDI UFC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 6
02. SZEOL SC 6
03. DUNAÚJVÁROS 6
04. KOZÁRMISLENY FC 4
05. KECSKEMÉTI TE 4
06. TAKSONY SE 4
07. IVÁNCSA KSE 3
08. FC DABAS 3
09. MAKÓ FC 3
10. PAKSI FC II. 3
11. RÁKOSMENTE KSK 2
12. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 1
13. PMFC 0
14. SZENTLŐRINC SE 0
15. SZEKSZÁRDI UFC 0
16. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0

Partnereink