Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Egy pontot szereztünk az őszi dobogós ellen

A havazással is meg kellett küzdenie a Szeged 2011-Grosics Akadémiának, végül döntetlent játszott a Cegléddel.

Merkantil Bank Liga NB II, 20. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Ceglédi VSE 1-1 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezette: Nagy Róbert (Szilágyi Norbert, Punyi Gyula).
Szeged-Grosics: Szántai - Causic, Farkas M., Achim, Zabari, Coroian, Horváth A., Pászka, Szabó P., Balogh G. (Molnár J., 58'), Zádori. Vezetőedző: Supka Attila.
Cegléd: Mursits - Heffler T., Albert, Preklet, Farkas A., G. Bíró, Damásdi, Sándor (Peres- a szünetben), Nyilas (Peszmeg, 90'), Szilágyi, Asztalos. Vezetőedző: Klausz László.
Gól: Farkas M. (67') ill. Damásdi (57').


Online közvetítés:
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
CEGLÉDI VSE
1
1
időpontesemény
92. perc, VégeEz a vége, ugyan veszélyesebb volt a Szeged-Grosics, most sikerült a gólszerzés is, de ez egy pontra volt elég. Jövő héten jön a zárás a Békéscsaba otthonában!
90. percEgy percet hosszabbít a játékvezető a meccs végén.
87. percA Szeged-Grosics láthatóan nem elégszik meg az egy ponttal, és több lehetősége is van, mint ellenfelének: Zádori azonban a tizenhatoson belülről pont Mursitsot találta el, marad az 1-1.
79. percCoroian játszotta tisztára magát, majd felborítani sem bírták: végül a lövése gyengére sikerült. Maradt erő az utolsó tíz percre is, és szükség is lesz rá, nagyon kemény percek vannak még hátra!
74. percNémileg ez érződik is, Nyilas és Coroian kéri számon egymást, a konfliktus vége egy-egy lap.
72. percÚjabb pontrúgás, Nyilas ezt is elvállalja, de nem veszélyes. Lassan itt az utolsó negyed óra, a meccs egyik kritikus időszaka.
66. perc, 1-1!GÓÓÓÓL! 1-1! Szabó Péter szabadrúgása érkezik középre, ahol Zádori belekap, ezt még Mursits valahogy hárítja, de a kipattanóra Farkas Márk reagál először, és az üres kapuba továbbítja, 1-1!
63. percAz látszik, a Szeged elszántan játszik annak ellenére, hogy hátrányba került: nincs is más lehetősége Farkas Márkéknak, hiszen egy újabb vereség már nagyon nehéz helyzetbe sodorná a csapatot.
58. percRögtön cserél is Supka Attila, Balogh Gusztávot Molnár János váltja a pályán.
57. perc, 0-1Gól, vezet a Cegléd! Megint egyetlen pici lehetőség, amit rögtön kihasznál a Szeged-Grosics ellenfele, egy beadásra érkezik középen Damásdi, akinek közeli fejesénél Szántai tehetetlen, 0-1.
52. percNincs nagy változás, a Szeged játéka lendületesebb, de főképp a pálya középső harmadában zajlik a játék.
46. percFolytatódik a meccs, a szünetben is dolgozott a traktor egy keveset a pályán.
45. percEz a félidő vége: a küzdelem nem lett kevesebb, ez is egy egészen hasonló meccs, mint amit az elmúlt hetekben játszott a Szeged-Grosics.
43. percPászka ezúttal nem a cseleket vagy a megindulást választja, hanem elvállalja távolról: Mursitsnak akad dolga ezzel, de nagyobb probléma nélkül fogja.
37. percLövésre lövéssel válaszol a Cegléd: előbb Preklet, majd Damásdi vállalkozik, de egyikük sem találja el Szántai kapuját. Küzdelmes, harcos meccs, ahol minden centiméternek jelentősége van - ezt persze nehéz is kiszámolni a helyenként havas pályán.
30. percA meccs eddigi legnagyobb helyzete: Egy beadás után Zádori megelőzte a védőjét, a csúsztatását pedig Szabó egy átvétel után küldte kapura, de Mursits még odaért a sarokra, nagy védés volt ez a ceglédi kapustól!
27. percTovábbra is a rögzített szituációk: Nyilas azonban ha lő, ha bead, ezekben nincs komolyabb veszély.
21. percItt már Szántaira is szükség volt: Nyilas mintegy húszméteres szabadrúgását öleli magához a szegedi kapus. Akcióból ritkán sikerül, így marad a pontrúgások utáni lehetőség a csapatok számára.
16. percAktívabb a Szeged-Grosics, mint a Cegléd, de a kapu előtt egyelőre nem tud jó döntéseket hozni Supka Attila együttese. Támadóbb és agresszívabb is a szegedi csapat, mint ellenfele - csak ismételni tudjuk, ezen a talajon a küzdőszellem még fontosabbá válhat.
9. percA pontrúgások egyébként is sokat számítanak ebben a ligában, de most még inkább igaz ez az állítás: viszont technikás játékos legyen a lábán, aki ezen a talajon is jól, és nem mellesleg pontosan rúgja be a labdát a tizenhatoson belülre.
5. percA földön nehéz játszani, hiszen ahol nem havas a pálya, ott is megmaradtak még a havazás nyomai. Az íveléseket viszont egyelőre hatástalanítják mindkét oldalon.
1. percElkezdték, ha nem is teljesen, de letakarították a havat a pályáról, a játékvezető pedig a sípjába fújt: érdekes körülmények között, de indulhat a játék!
Húsz perc csúszás, amíg végeznek a pálya letakarításával.
12.56A vendégeknek nem volt egyszerű útjuk, hiszen buszt is kellett cserélniük, mire eljutottak Gyulára. Ami a szegedieket illeti, Germán Tamás a keretben sincs ott a mai meccsen, így Balogh Gusztáv az idény során másodjára kap lehetőséget kezdőként.
12.47 - A havazás Gyulát sem kerülte el
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.04. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/MAKÓ FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. MAKÓ FC 0
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 0
03. TAKSONY SE 0
04. KECSKEMÉTI TE 0
05. DUNAÚJVÁROS 0
06. FC DABAS 0
07. SZEKSZÁRDI UFC 0
08. PMFC 0
09. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 0
10. SZENTLŐRINC SE 0
11. PAKSI FC II. 0
12. RÁKOSMENTE KSK 0
13. KOZÁRMISLENY FC 0
14. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0
15. SZEOL SC 0
16. IVÁNCSA KSE 0

Partnereink