Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Supka Attila: megint el kell kezdenünk a pontgyűjtést!

supka-attila-csapat.jpg
Hazai pályán a Kazincbarcika, vendégként pedig a Soroksár és a Gyirmót ellen sem sikerült pontot szereznie a Szeged 2011-Grosics Akadémiának. Supka Attila tanítványai a hétvégén a listavezető MTK ellen próbálnak javítani a mérlegen.

- Három, sorozatban elvesztett mérkőzéssel a háta mögött hogyan látja a csapat teljesítményét?
- A csapategységgel nincs probléma. A három mérkőzésből egyetlen egy lógott ki nagyon, az a soroksári volt. Ott sem dinamikában, sem gyorsaságban, sem taktikai, technikai téren nem olyanok voltunk, mint amilyennek lennünk kellett volna. Kaptunk egy olyan gólt a 20. percben, amit nem lett volna szabad megítélni, ezt követően pedig nem tudtunk olyan játékot játszani, mint az előtte lévő mérkőzéseken. 

Ezt a mérkőzést követte hazai pályán a Kazincbarcika elleni találkozó. Arra a mérkőzésre azt tudom mondani, hogy végig mi domináltunk. Jól játszottunk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtuk gólra váltani ezeket. A második félidőben kaptuk a gólt, de ez előtt pár perccel voltak 100%-os ziccereink. 

A Kazincbarcika úgy szerezte meg a találatát, hogy nem előzte meg a szabadrúgásukat szabálytalanság. A mai napig nem tudjuk, hogy miért ítélt így a játékvezető. Hogyha ezen a mérkőzésen koncentráltabbak, pontosabbak vagyunk, akkor gólt, gólokat kellett volna rúgnunk. 

Ugyanez elmondható a Gyirmót elleni összecsapásról. Oda is úgy mentünk, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni, nem álltunk be védekezni, az első perctől kezdve az ellenfél térfelén maradtunk. Helyzete nem volt a Gyirmótnak, a kapu közelébe nem tudtak kerülni az első játékrészben. A második félidőben ugyanez volt a forgatókönyv, hogy nálunk volt a labda és jobban járattuk, pontosabbak voltunk, viszont az előre játékban ismét nem tudtunk olyan hatékonyak lenni, amiből gólt, gólokat lehetett volna elérni. A 74. percben egy számunkra érthetetlenül megítélt kezezés után jutott előnyhöz az ellenfél. Mondtam a játékosaimnak, hogy magával a játékkal és a hozzáállással nincs semmi probléma, elsősorban a koncentrációval van. Hogyha marad ez a hozzáállás és az előre játékban jobban tudunk sáfárkodni a lehetőségeikkel, akkor az elkövetkezendő meccseken biztosan eredményesek leszünk.

- Az elvesztett mérkőzések után a tréningeken még jobban odateszik magukat a játékosok?
- A hét eleje mindig nehéz ilyenkor, mert az első napokban még a mérkőzés hatása alatt vannak a játékosok. Ilyenkor látni rajtuk, hogy bántja őket a vereség, mert sokkal több volt ezekben a mérkőzésekben. Az előre játékban nincsenek meg azok a játékosok, akik eltudnák dönteni a mérkőzéseket. Ha megnézzük, akkor van három nagyon fiatal játékosunk a támadószekcióban. Balázs Richárd új ember, aki hosszú ideig sérült volt, nem tudott játszani, Germán Tamás most talán kezdi megérteni, hogy mi az, amit szeretnénk tőle látni a mérkőzésen, mert most már a játéka is jobb volt. Bízunk benne, hogy a következő találkozókon ez gólokban is megmutatkozik.

- Vasárnap a feljutásra aspiráló MTK ellen lép pályára a csapat. Hogyan készültek?
- Az MTK ellen is ugyanúgy készültünk, mint az eddig. Mindenféleképpen úgy megyünk Budapestre, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni. Megpróbáljuk összerakni úgy a csapat játékát, hogy abban ne legyen hiba. Bízom abban, hogy a fiúkat majd az is feldobja, hogy egy nagyon jó stadionban fogunk játszani egy feljutásé


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.04. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/MAKÓ FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. MAKÓ FC 0
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 0
03. TAKSONY SE 0
04. KECSKEMÉTI TE 0
05. DUNAÚJVÁROS 0
06. FC DABAS 0
07. SZEKSZÁRDI UFC 0
08. PMFC 0
09. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 0
10. SZENTLŐRINC SE 0
11. PAKSI FC II. 0
12. RÁKOSMENTE KSK 0
13. KOZÁRMISLENY FC 0
14. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0
15. SZEOL SC 0
16. IVÁNCSA KSE 0

Partnereink