Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem érdemeltünk vereséget, mégis kikaptunk

Egy pontrúgás okozta a Szeged 2011-Grosics Akadémia vesztét a nagyon agresszívan, helyenként alattomosan futballozó Kazincbarcika ellen.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – KBSC 0 – 1 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia. Vezette: Ducsai József (Medovarszki János, Szilágyi Norbert).
Szeged: Szántai – Horváth, Coroian, Farkas, Papp (Achim – a szünetben), Pászka, Nicorec (Germán – a szünetben), Zabari, Zádori, Beke, Molnár. Vezetőedző: Supka Attila.
Kazincbarcika: Somodi – Lőrincz (Süttő, 73′), Palmes, Heil, Constantinescu, Belényesi, Mikló (Kanalas, 68′), Kovács O. (Sigér, 81′), Hegedűs, Takács, Boros. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Gól: Heil (77′)
Sárga lap: Farkas (93′) ill. Kovács O. (49′), Heil (62′)


Online közvetítés:
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
KBSC FC
0
1
időpontesemény
93′A cél szentesíti az eszközt, így nyert ma a Kazincbarcika a Szeged-Grosics vendégeként, a végeredmény 0-1.
93′Kanalos Oscar-díjra tör, újabb hatalmas ordítás, újabb komoly homorítás, szépen lassan le is pörög a játékidő.
93′Farkas Márk szövegelésért kap sárga lapot így a végére.
92′Még egy lehetősége van a Szegednek, Germán harcol ki szabadrúgást nagyjából 28 méterre a barcikai kaputól. Pászka szabadrúgása lepattan, utána kivágják a vendégek.
89′Kanalos Tony-Markos Jászai Mari-díjas alakítása miatt áll a játék. Mindent bevetnek a vendégek hogy kihúzzák az utolsó perceket.
85′Nem maradt sok ideje az egyenlítésre a Szegednek, de sajnos eddig sem sikerült túl sok helyzetet kialakítani. Persze a Kazincbarcikának sem, de valahogy mégis ők paszíroztak be egy gólt.
81′Most már nem lesz más célja a vendégeknek, mint kihúzni a hátralevő időt. Ehhez itt is egy csere: Kovács Olivér helyére Sigér Ákos érkezik.
77′GÓL! Achim akasztja ellenfelét a jobb oldalon, nagyjából 4 méterre a szegedi tizenhatos felső sarkától. Ez óriási hibának bizonyul, A szabadrúgást Heil Valter a kapuba csúsztatja, 0-1.
75′Utolsó cserelehetőségét használja ki Supka Attila, Beke Péter helyére Katona Máté érkezik az utolsó negyed órára.
73′Ismét változtatnak a vendégek, Lőrincz Patrikot Süttő Attila váltja.
71′Óriási ziccer! Egy hazai védő mintha kézzel érne a labdába saját tizenhatosán belül, de a játékvezető tovább engedi, Beke elé gurítják a labdát, aki a kapu közepét célozza meg, Somodi viszont lábbal még hárítani tudja a nem túl jól helyezett lövést.
68′Először változtat Vitelki Zoltán, Mikló Roland helyett Kanalas Tony-Markos a pályán a folytatásban.
66′Germán fejét keresik megint a társak, le is fejelné az üresen, lendületből érkező Zádorinak, de pontatlan a lekészítés, Somodi felszedi.
62′Heil Valter is besárgul, a Szeged-Grosics meg nagyon jó helyről jöhet szabadrúgással.
61′Egy kósza Germán fejes, de nem túl erős és nem is túl pontos.
59′Nem forogtak eddig veszélyben a kapuk a második félidőben, nagyon úgy fest, hogy ez egy egygólos találkozó lesz. Kérdés, hogy ki szerzi.
54′Veszélyesen perdül fel Farkas Márk lábán egy kazincbarcikai kísérlet, hullik, hullik a labda lefelé, Szántai iszkol vissza, szerencsére azonban fölé megy.
49′Úgy tűnik, a Kazincbarcika nem változtat játékstílusán, kőkemény belépő Kovács Olivértől, ez a mérkőzés első sárga lapja.
46′Supka Attila kettőt is cserélt a szünetben, Nicorec helyére Germán Tamás, Papp helyére Achim Ádám érkezett.
46′A Kazincbarcika kezdte a második játékrészt.
45′Ennyi is volt az első félidő, nem született gól az első negyvenöt percben.SZÜNET.
45′Jól fog jönni a szünet a csapatoknak, mert nagyon idegesen, sok szabálytalansággal játszanak a vendégek.
41′Horváth is kap egyet az arcára, neki el is ered az orra vére, nagyon keményen - a szabályosság határán - játszanak a vendégek. Egyelőre tíz emberrel játszik a Szeged-Grosics, Horváthot a pálya szélén ápolják. Supka Attila szóvá is teszi ezt a sok felesleges könyököst, teljes joggal.
40′Nicorec egyéni akció végén veszi célba a rövidet, de nem találja el a barcikai kaput.
39′Hatalmas helyzetet puskáznak el a vendégek, Coroian rossz felszabadítása után Boros Gábor kerül tiszta lövőhelyzetbe a szegedi tizenhatoson belül, de lövése az oldalhálóban köt ki, mindenesetre nagyon veszélyes volt.
36′Eladja a labdát a Szeged-Grosics a középpályán, Takács Péter lódul meg vele, ziccerbe kerül, de a kimozduló Szántai eszén nem jár túl, nagy bravúrral hárít a hazai kapus.
33′A mélységből érkező Coroian ereszt el egy életerős bombát, ami megcsúszik egy vendég védő fején és szögletre pattan. A sarokrúgás a rövid sarokra érkezik, Zádori fejjel csúsztat a hosszúra, csupán centikkel megy mellé, ez volt eddig a legnagyobb helyzet a mai mérkőzésen.
31′Hegedűs Dávid harcol ki szabadrúgást elég jó helyről a vendégeknek, bár a játékvezető meglehetősen későn fújta ezt be. nagyjából 30 méterről jöhet a kapura lövés Takács Pétertől, de belevágja a sorfalba, a lepattanót pedig csúnyán fölé bombázzák a vendégek.
25′A vendégeket elkísérte egy kis létszámú, ám annál lelkesebb szurkolótábor. Hogy ezért, vagy sem, de feljebb jöttek a kazincbarcikaiak, az utóbbi perceket a kemény párharcok jellemezték.
22′Újabb kőkemény ütközet a középpályán, Boros Gábor és Papp Ferenc fejelnek össze, a szegedi játékos húzza a rövidebbet, nagy csattanás volt, de szerencsére talán nincs komoly baj, kap egy kis jegelést az arcára és vissza is térhet.
20′Heil ütközik Nicorec-kel a szegedi tizenhatos előterében, a szegedi játékost ápolni kell, de vissza fog térni a pályára.
17′Oldalról végezhet el szabadrúgást a hazai csapat, de Beke Péter kanyarítása érintés nélkül elhagyja a pályát az alapvonalnál.
13′Kicsit kijött a szorításból a Kazincbarcika, ez annyit jelent, hogy sikerült átlépniük a felező vonalat, Szántainak kellett résen lennie egy oldalsó szabadrúgásnál, míg a túloldalon Pászka és Molnár szép összjátéka után nem sikerül a beadás, tisztáznak a vendég védők.
8′Az mindenesetre látszik, hogy támadólag lép fel a Szeged-Grosics, Molnár és Zádori is leköti a barcikai védők figyelmét.
4′Most Molnár János kap második hullámban egy szép visszagurított labdát Horváth Attilától, tiszta lövőhelyzet, de nem sikerül leszorítani, így a kísérlet jócskán fölé száll.
3′Zádori lódul meg a jobb szélen, egészen az alapvonalig viszi, de utolérik, így szögletre pattan a beadási kísérlet, a sarokrúgás viszont nem veszélyes, ráadásul egy szabálytalanság miatt kifelé ítél szabadrúgást a játékvezető.
1′A Szeged-Grosics ebben a pillanatban útjára indította a labdát, a vendégek tiszta fehérben, a Szeged hagyományos kék-fekete összeállításában lép ma pályára.
15.57′Érkeznek a csapatok a pályára, úgy fest, az időjárás is kegyes lesz ma hozzánk, erősen felhős az ég, de helyenként kisüt a nap is, mondhatni, tökéletes futballidő fogadja ma délután az együtteseket.
15.50′Köszöntjük olvasóinkat Gyuláról, tíz perc múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Kazincbarcika összecsapása az NB II tizedik fordulójából. Mindkét csapat búcsúzott hét közben a Magyar Kupa küzdelmeitől, így mindkét gárda a javítás reményében lép pályára. Supka Attiláék kisebb hullámvölgyben vannak, az előző körben a Soroksártól szenvedtek sima vereséget, a KBSC viszont legutóbbi három találkozóját egyaránt megnyerte 1-0-ra, legutóbb a Gyirmótot verték.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2018.08.04. szombat, 17:00
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/MAKÓ FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. MAKÓ FC 0
02. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 0
03. TAKSONY SE 0
04. KECSKEMÉTI TE 0
05. DUNAÚJVÁROS 0
06. FC DABAS 0
07. SZEKSZÁRDI UFC 0
08. PMFC 0
09. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 0
10. SZENTLŐRINC SE 0
11. PAKSI FC II. 0
12. RÁKOSMENTE KSK 0
13. KOZÁRMISLENY FC 0
14. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 0
15. SZEOL SC 0
16. IVÁNCSA KSE 0

Partnereink