Utánpótlás: bravúrpontok a Grosics és a Termál ellen

u15.jpg
Kihagyta helyzeteit, így kikapott az NB II-ben szereplő U14-es csapatunk a Grosics Akadémia ellen, az U15 viszont az őszi találkozóhoz hasonlóan hátrányból fordított a gyulaiak ellen, és nagyszerű teljesítményt nyújtva 3-2-re nyert. Az NB III-ban az U17-esek egy gólos vereséget szenvedtek a gyulai Termál ellen, az U19 viszont 3-1-ről állt fel, és hozott el egy értékes pontot a bajnoki címre hajtó fürdővárosiaktól.

U14
Szeged 2011 - Grosics Akadémia 0-5 (0-2)
Szeged 2011: Csúri - Újvári (Német), Szél, Laczi (Arany), Rajtik, Horváth, Kocsmár (Sándor), Dancsok, Gulyás, Jánovszki, Tajthy

- Harminc percig játszotta azt a csapatom, amit megbeszéltünk. Négy 100 százalékos helyzetet dolgoztunk ki, de se 3, se 5, se 8, se 10 méterről nem találtunk be az igen agresszíven, keményen futballozó Grosics kapujába, míg ők kegyetlenül kihasználták a lehetőségeiket, pici birói segédlettel. Természetesen gratulálok a jóval előttünk járó Grosics Akadémiának, és kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot - értékelt Kiss Balázs vezetőedző. A csapat jövő vasárnap 10 órakor a Felső Tisza-parti stadionban játszik a SZEOL "B" ellen.

U15
Szeged 2011 - Grosics Akadémia 3-2 (1-2)
Szeged: Csúri - Pintér, Vajda, Vitos, Masa - Markovics (Lehocki), Kis - Csizmadia (Vincze), Dobronoky, Tóth (Kapic) - Boskovic
Gólok: Bohák (öngól), Masa, Kapic

- Egy igen jó iramú, színvonalas mérkőzést láthatott a közönség. A gyors bekapott két buta gólunk, ami óriási egyéni hibáknak volt köszönhető, majdnem megpecsételte a sorsunkat, de szerencsére a Grosics második góljára gyorsan tudtunk válaszolni. A félidőben rendeztük a sorokat, és nagyszerű játékkal sikerült teljesen felőrölnünk az ellenfelet a második félidőben. Végül Amir Kapic bombagólja döntött! Ha kicsit jobban koncentrálunk, akár nagyobb arányú győzelem is születhetett volna, ugyanis háromszor vezettük a kapusra a labdát egy az egyben, de minden esetben bravúrral védett a portás. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, amennyiben így folytatjuk, jó kilátásaink lehetnek a jövőben. Keményen dolgozunk tovább céljaink elérése érdekében. Vasárnap a Szeol "B" csapatához látogatunk a 3 pont reményében - közölte Majó Ádám vezetőedző.

U17
Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szeged 2011 2-1 (0-0)
Szeged 2011: Szabó - Boskovic, Domokos, Doroiman, Szabó, Varga, Kiss, Pördi (Óvári), Hajdú (László), Gégény, Romity (Kovács-Krassói)
Gól: Kiss Márkó

- A listavezető otthonában a több sebből vérző csapatunk a vereség ellenére is kiválóan helytállt. A mérkőzés egészét véve a gyulai csapat irányította a játékot, de fegyelmezett, szervezett, zárt védekezéssel az első félidőt sikerült kapott gól nélkül lehozni. A második játékrész elején bekapott két gólt követően megváltozott a játék képe. Kontratámadásaink egyre több veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára. Jelentősen feljavult a csapatjátékunk is támadásban, így több gólszerzési lehetőségünk adódott. Összességében valamennyi játékosunk dicséretet érdemel példaértékű küzdőszelleméért - értékelt Vágó Mihály vezetőedző.
A következő mérkőzés szombaton, a Méhkerék ellen lesz 10.00 órai kezdéssel Dorozsmán.

U19
Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szeged 2011 3-3 (2-1)
Szeged 2011: Liziczai - Gyukics (Vass), Hevesi, Francia, Kelemen, Sziveri, Rozs (Kispál), Vitos, Dénes, András, Kasik
Gólok: Vitos (2), Sziveri

- A mérkőzés végéig izgalmas és színvonalas összecsapást játszottunk az őszi szezont 1. helyen záró gyulai csapat otthonában. A jó erőkből álló ellenfelünk szórványos támadásait sikerült kontroll alatt tartani. Taktikailag fegyelmezett, és szervezett csapategységet alkottunk. Gyorsan tudtunk váltani támadásból védekezésre, illetve védekezésből támadásba. Jó teljesítményünket, valamint a csapat erejét mutatja az is, hogy a játékosaim képesek voltak 3-1-es hátrányból egyenlíteni! Több nagy lehetőségünk is volt a további gólszerzésre, hiszen még tizenegyest is hibáztunk. Jobb helyzetkihasználással akár a győzelmet is megszerezhettük volna! A látottak alapján bizakodóan tekintünk az elkövetkező mérkőzésekre - nyilatkozott Joan Patrascu vezetőedző.
A következő mérkőzés március 11-én, szombaton 12.00 órakor lesz a dorozsmai pályán a Méhkerék ellen.


2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 80
02. GYIRMÓT FC GYŐR 78
03. VASAS FC 78
04. PÉCSI MFC 64
05. FC AJKA 62
06. BUDAÖRS 59
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 57
08. SOROKSÁR SC 57
09. SZOLNOKI MÁV FC 57
10. SZEGED-CSANÁD GROSICS 56
11. SZOMBATHELYI HALADÁS 54
12. WKW ETO FC GYŐR 46
13. BFC SIÓFOK 45
14. DOROGI FC 44
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 44
16. ST. LŐRINC KFT. 42
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 38
18. KAZINCBARCIKA 33
19. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 33
20. DEAC 23

Partnereink