Papp Áron: Jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt!

papp-budafok.jpg
Saját nevelésű játékosunk mesélt többek között a sérülésből való visszatéréséről, a támadók felelősségéről, valamint arról, mitől lesz számára különleges a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés.

Felemásan indult Papp Áron szezonja. Saját nevelésű játékosunk a Vasas elleni 4-3-as győzelem alkalmával egy rendkívül látványos gólt szerzett, a találkozó során viszont megsérült, így a bajnokságból több mint két hónapot ki kellett hagynia.

Úgy gondolom, hogy nagyrészt a hangulat miatt tudtunk nyerni a Vasas ellen. A szurkolók rengeteget segítettek nekünk, fantasztikus atmoszférát varázsoltak. Gyakran eszembe jut a mai napig, egy életre szóló élmény volt mindannyiunk számára. Sajnos nem lehetett felhőtlen az örömöm, mert bokaszalag szakadást szenvedtem a meccs folyamán. Két hónapot ki kellett hagynom emiatt, nehéz időszak volt. Szerencsére a szakmai stáb és a csapat mindenben támogatott és most már úgy érzem, kezdem visszanyerni a régi formám.” – mesélte Papp Áron.

Szélső támadónk Siófokon kétszer is közel állt a gólszerzéshez: a mérkőzés elején a kapufát találta el, az első félidő hajrájában pedig lesről vette be az ellenfél hálóját.

A siófoki pálya kicsit megviccelt... Az első lövésemnél a labda az utolsó pillanatban megpattant a kapu előtti homokbuckán, így vágódott a kapufára. Ezt követően sikerült ugyan betalálnom, de sajnos lesről született a gól. Nekünk, támadóknak vállalnunk kell a felelősséget a sok kihagyott helyzetért. Megvannak a lehetőségeink, csak nem tudjuk kihasználni azokat. Jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt!” – vonta le a Siófok elleni meccs következtetéseit a 19 esztendős játékos.

A válogatott szünetet követően november 26-án a sereghajtó Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk. Papp Áron elmondta, különleges mérkőzésre készül.

Mindenki csalódott a sok döntetlen miatt, ezért nagyon fontos, hogy mentálisan helyrerázódjunk a szünet alatt. Nem játszottam még korábban Mosonmagyaróváron, ezért  fokozott izgalommal várom ezt a találkozót, amelyet természetesen szeretnénk megnyerni.” – zárta gondolatait Papp Áron.


2024/2025
Merkantil Bank Liga NB II.
1. forduló
2024.07.28. vasárnap, 19:00
OPUS TIGÁZ TATABÁNYA
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
Grosics Gyula Stadion
2024/2025 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BUDAFOKI MTE 0
02. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
04. GYIRMÓT FC GYŐR 0
05. SOROKSÁR SC 0
06. SZENTLŐRINC 0
07. HR-RENT KOZÁRMISLENY 0
08. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
10. OPUS TIGÁZ TATABÁNYA 0
11. KISVÁRDA MASTER GOOD 0
12. FC AJKA 0
13. MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 0
14. VASAS FC 0
15. BVSC-ZUGLÓ 0
16. BUDAPEST HONVÉD FC 0

Partnereink