Dél-alföldi derbivel zárjuk az évet

sac-6719.jpg
Vasárnap 17 órakor a Békéscsabát fogadjuk a Szent Gellért Fórumban.

Ellenfelünkről 

A Békéscsaba jelenleg tizennyolc ponttal a tizennyolcadik helyen áll a bajnokságban. Az előző fordulóban az újonc III. Kerület ellen szenvedtek 4-3-as vereséget idegenben. A legeredményesebb játékosuk Lukács Raymond, aki 7 gólt szerzett eddig, őt 6 találattal Horváth Péter követi a házi góllövő listán.

20211205-iiikertve-bekescsaba-44.jpg

        Nem bírt az újonccal a Békéscsaba (Fotó: III. Kerületi TVE)

Szép emlékek 

Négy hónappal ezelőtt, augusztus 1-én az NB II nyitófordulójában történelmi győzelmet arattunk Békéscsabán, hiszen Germán Tamás tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően történelmünk során először diadalmaskodtunk a békési megyeszékhelyen. Hazai pályán legutóbb 2019. október 6-án, 5000 néző előtt győztük le legfőbb riválisunkat Kóródi Nándor góljával.

sac-6719.jpg

 A nyitófordulóban Germán góljával nyertünk Békéscsabán (Fotó: SzegedMa/Sándor Judit)

A forma mellettünk szól 

Csapatunk kiváló formában várhatja az évzáró megmérettetést, ugyanis, ha a Mezőköved elleni Magyar kupa-sikert is ideszámítjuk, akkor a legutóbbi nyolc mérkőzésen nem találtunk legyőzőre. Hazai pályán pedig szeptember közepe óta tart a veretlenségi sorozatunk.

Ezt várják

Schindler Szabolcs: – Nagy rangadó lesz a vasárnapi mérkőzés mindkét csapat számára. A Szeged nagyon jó szezont fut eddig, ami ránk sajnos kevésbé igaz. Ezen a meccsen azonban nem fog számítani, hogy ki milyen pozícióban helyezkedik el, az adott napi teljesítmény fog majd dönteni.

Dragan Vukmir: – Egy igazi rangadóval zárjuk az évet. A Békéscsabának nem sikerült jól a legutóbbi mérkőzése, ezért most megpróbáljak egy jó eredménnyel megmenteni ezt a félévet. Ez nagy presztízsű derbi, amely mindkét város számára kiemelten fontos. Ilyenkor nem számít a tabellán elfoglalt helyezés, az akarat és a hozzáállás fog dönteni. Nyáron sikerült nyernünk Békéscsabán, de ez már a múlt és a jelenre kell koncentrálnunk. Célunk egyértelműen a három pont megszerzése. A klub és a szurkolók megállapodása nagyon pozitív, szükségünk van arra a biztatásra, amely az utóbbi mérkőzéseken hiányzott.

 

diosgyor.jpg

Szurkolóinkra vasárnap is nagy szükség lesz!

Jegy, bérlet, belépés

A belépéssel kapcsolatos információkat ide kattintva olvashatja.

Járványügyi információk

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a létesítménybe való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét!

Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a létesítménybe való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Közvetítés

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk itt, a hivatalos oldalon. A találkozó felvételét a mérkőzés másnapján teljes egészében megtekinthetik a Youtube-csatornánkon.

 


2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
17. forduló
2023.12.03. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
PMFC
Szent Gellért Fórum
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 37
02. ETO FC GYŐR 35
03. VASAS FC 31
04. HR-RENT KOZÁRMISLENY 31
05. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 27
06. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 23
07. GYIRMÓT FC GYŐR 22
08. PMFC 22
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 21
10. SOROKSÁR SC 20
11. BUDAPEST HONVÉD 20
12. BUDAFOKI MTE 19
13. SZOMBATHELYI HALADÁS 18
14. BVSC-ZUGLÓ 16
15. TISZAKÉCSKEI LC 15
16. BFC SIÓFOK 13
17. FC AJKA 11
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 7

Partnereink