Dél-alföldi derbivel zárjuk az évet

sac-6719.jpg
Vasárnap 17 órakor a Békéscsabát fogadjuk a Szent Gellért Fórumban.

Ellenfelünkről 

A Békéscsaba jelenleg tizennyolc ponttal a tizennyolcadik helyen áll a bajnokságban. Az előző fordulóban az újonc III. Kerület ellen szenvedtek 4-3-as vereséget idegenben. A legeredményesebb játékosuk Lukács Raymond, aki 7 gólt szerzett eddig, őt 6 találattal Horváth Péter követi a házi góllövő listán.

20211205-iiikertve-bekescsaba-44.jpg

        Nem bírt az újonccal a Békéscsaba (Fotó: III. Kerületi TVE)

Szép emlékek 

Négy hónappal ezelőtt, augusztus 1-én az NB II nyitófordulójában történelmi győzelmet arattunk Békéscsabán, hiszen Germán Tamás tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően történelmünk során először diadalmaskodtunk a békési megyeszékhelyen. Hazai pályán legutóbb 2019. október 6-án, 5000 néző előtt győztük le legfőbb riválisunkat Kóródi Nándor góljával.

sac-6719.jpg

 A nyitófordulóban Germán góljával nyertünk Békéscsabán (Fotó: SzegedMa/Sándor Judit)

A forma mellettünk szól 

Csapatunk kiváló formában várhatja az évzáró megmérettetést, ugyanis, ha a Mezőköved elleni Magyar kupa-sikert is ideszámítjuk, akkor a legutóbbi nyolc mérkőzésen nem találtunk legyőzőre. Hazai pályán pedig szeptember közepe óta tart a veretlenségi sorozatunk.

Ezt várják

Schindler Szabolcs: – Nagy rangadó lesz a vasárnapi mérkőzés mindkét csapat számára. A Szeged nagyon jó szezont fut eddig, ami ránk sajnos kevésbé igaz. Ezen a meccsen azonban nem fog számítani, hogy ki milyen pozícióban helyezkedik el, az adott napi teljesítmény fog majd dönteni.

Dragan Vukmir: – Egy igazi rangadóval zárjuk az évet. A Békéscsabának nem sikerült jól a legutóbbi mérkőzése, ezért most megpróbáljak egy jó eredménnyel megmenteni ezt a félévet. Ez nagy presztízsű derbi, amely mindkét város számára kiemelten fontos. Ilyenkor nem számít a tabellán elfoglalt helyezés, az akarat és a hozzáállás fog dönteni. Nyáron sikerült nyernünk Békéscsabán, de ez már a múlt és a jelenre kell koncentrálnunk. Célunk egyértelműen a három pont megszerzése. A klub és a szurkolók megállapodása nagyon pozitív, szükségünk van arra a biztatásra, amely az utóbbi mérkőzéseken hiányzott.

 

diosgyor.jpg

Szurkolóinkra vasárnap is nagy szükség lesz!

Jegy, bérlet, belépés

A belépéssel kapcsolatos információkat ide kattintva olvashatja.

Járványügyi információk

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a létesítménybe való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét!

Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a létesítménybe való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Közvetítés

A mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk itt, a hivatalos oldalon. A találkozó felvételét a mérkőzés másnapján teljes egészében megtekinthetik a Youtube-csatornánkon.

 


2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
33. forduló
2024.05.19. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
Szent Gellért Fórum
JEGYVÁSÁRLÁS
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 73
02. ETO FC GYŐR 63
03. VASAS FC 61
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 56
05. HR-RENT KOZÁRMISLENY 49
06. GYIRMÓT FC GYŐR 45
07. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
08. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 43
09. BUDAPEST HONVÉD 42
10. SOROKSÁR SC 42
11. FC AJKA 40
12. BUDAFOKI MTE 40
13. SZOMBATHELYI HALADÁS 38
14. BVSC-ZUGLÓ 36
15. PMFC 35
16. TISZAKÉCSKEI LC 30
17. BFC SIÓFOK 28
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 21

Partnereink