U17-es csapatunk hat góllal legyőzte a Békéscsabát!

Ismét sikerekben gazdag hétvégét zártak utánpótlás csapataink.

 

MLSZ U17 Országos Alap csoport
Szeged Csanád Grosics Akadémia - Békéscsaba 1912 Előre 9-3 (5 - 0)
Szeged-Csanád GA: Wolland G-Nagy S , Léwang H , Burai A , Bácsi D ,Dudás B , Gál K  , Maronyai Z , Mahler G , Szabd V , Kerekes S . Csere: Zelman L , Czékus Á , Kilin A , Murár A. Edző: Korom Tibor.
Gólszerzők: Kerekes 4 , Mahler 2, Maronyai ,Murár , Szabad V. 


Korom Tibor: – Nagyszerűen játszott a csapat és megérdemelt győzelmet aratott a jó erőkből Békéscsaba ellen. Az első félidőben szinte tökéletesen játszott a csapat, a második félidőben a végére kiengedtünk ezért lehet egy kis hiányérzetünk. Sok szép támadást vezetünk sok jó egyéni teljesítményt láttunk és ez, ami külön öröm számunkra.

 

MLSZ Országos U13 Dél-Kelet
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Gödöllői SK 5-2 (3-1)

Szeged-Csanád GA: Franczia Bálint – Müller Dávid, Kocsis András, Martonosi Regő, Tóth-Sági Márton– Szanka Ferenc Miksa, Mayer Márkó, Kovács Ábel– Doszkocs Gergő. Cserék: Ördög Roland, Kalmár Tamás, Valach Máté, Ifkovics Zoltán, Sipos Zalán, András Gellért. Edző: Kovács Péter.
Gól: Müller Dávid (2), Kovács Ábel (2), Doszkocs Gergő

Kovács Péter: – A mérkőzésen azt szerettük volna gyakorolni, hogy ha nincs nálunk a labda, akkor támadjuk az ellenfél labdás játékosát, és minél előbb szerezzük vissza, ha pedig megszereztük, akkor védjük meg és birtokoljuk. Ezek a célok a 3. negyed kivételével szépen megvalósultak, így a fejlődésünk szempontjából hasznos mérkőzést játszottunk.

 

MLSZ Országos U12 Dél-Kelet, 5. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Gödöllői SK 1-0 (1-0)
Vezette: Cseh Géza.
Szeged-Csanád GA:
Guba – Bakos, Dékány, Tóth, Szeles – Sinkó, Magyar, Mizsik – Mohl. Cserék: Németh, Nagy, Dóczi-Maróti, Böröcz, Lengyel, Gáti, Varga. Edzők: Dlusztus Imre, Simon Róbert.

Dlusztus Imre: – Egy hajtós, brusztolós meccsen vagyunk túl egy jó ellenféllel szemben. Ami tetszett, hogy védekezésben stabilak és fegyelmezettek voltunk, jól alkalmazták a gyerekek a tanult alapelveket. Ami nem tetszett, hogy a harmadik és a negyedik negyedben már nem tudtunk úgy dominálni, mint a mérkőzés első félidejében. A jövőben több helyzetet kell majd kialakítanunk, valamint kevesebb eladott labdával kell futballoznunk.

 

MLSZ Országos U11 Dél-Kelet, 3. forduló
1. meccs: Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-2 Szolnoki MÁV FC

Gól: Tóth, Pongó
2. meccs: Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-0 Monor SE
Gól: Tábit
3. meccs: Szeged-Csanád Grosics Akadémia 10-1 Budafoki MTE
Gól: Jovanovic 2, Tóth 2, Száz 2, Rudics, Tábit, Farkas, Pongó

Szeged-Csanád GA: Ludman Lóránt (kapus), Tábit Máté, Kocsis Máté, Farkas Brendon, Bánfi Botond, Matija Jovanovic, Tóth Zalán, Kiss Máté, Papp Attila, Száz Zoltán, Donkó Zsigmond, Pongó Áron, Rudics Ádám. Edző: Bús Nándor.

Bús Nándor: – A harmadik forduló Felcsúton került megrendezésre, így szép környezetben focizhattak a gyerekek. Nem kezdtünk jól, az első mérkőzésen lassan játszottunk, így nem alakult ki szép játék. Az utolsó mérkőzésre feljavult a játékunk és nagyarányú győzelemmel zártuk a fordulót.

 

MLSZ U10-es Dél-keleti bajnokság 3. forduló
1. meccs: Szeged-Csanád GA - Szolnok: 2-2. Gól: Tarjáni Gyula, Nagygyörgy Balázs
2. meccs: Szeged-Csanád GA - Monor: 2-0. Gól: Varga Levente, Vass Noel
3. meccs: Szeged-Csanád GA - Budafok: 6-1. Gól: Kovács Zsombor (2), Tarjáni Gyula (2), Varga Levente, Détári Soma

Szeged-Csanád GA: Petányi Regő, Kollár Álmos (kapusok), Détári Soma, Nagygyörgy Balázs, Varga Levente, Nógrádi Dávid, Csala Ádám, Tarjáni Gyula, Molnár Csenge, Vetró Botond, Vass Noel, Bagóczky Tamás, Kovács Zsombor, Dér Levente. Edzők: Czebe Norbert, Hacker Bence

Hacker Bence, Czebe Norbert: – Nem nagyon tudunk újat mondani: nagyon változó volt a mérkőzéseken látott kép. Sajnos, a héten gyakoroltakat nem igazán sikerült megjeleníteni a pályán. Pozitív ugyanakkor, hogy a letámadásaink sikeresek voltak, összességében védekezésben sokat léptünk előre. A gyerekeket dicséret illeti, mert ismét a legjobb csapat ellen játszottunk a legjobban- ez örömteli. Gratulálunk a srácoknak, de nem szabad hagyni, hogy az eredmények elbizakodottá tegyenek, rengeteg még a tanulnivalónk!


szrt_nagykaracsony
2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.12.05. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA/NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Szent Gellért Fórum
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. VASAS FC 36
02. DVTK 33
03. KECSKEMÉTI TE 32
04. SZOMBATHELYI HALADÁS 31
05. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 29
06. WKW ETO FC GYŐR 26
07. DOROGI FC 24
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 24
09. BFC SIÓFOK 24
10. PMFC 23
11. FC AJKA 22
12. SZENTLŐRINC 21
13. SOROKSÁR SC 20
14. BUDAFOKI MTE 18
15. SZOLNOKI MÁV FC 18
16. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 17
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 16
18. BUDAÖRS 16
19. III. KER. TVE 14
20. TISZAKÉCSKEI LC 11

Partnereink