Sikeres hétvégét zártak utánpótlás csapataink

Több csapatunknál is kiszakadt a gólzsák.


MLSZ Országos U-17 Alap csoport 

Szeged – Csanád Grosics Akadémia – Vác 9-0 (2-0)
Szeged-Csanád GA: Zelman L ,- Nagy S , Léwang H , Burai A , Bácsi D, Maronyai Z , Gál K.,Murár A , Lippai G , Szabad V , Kerekes .-Wolland G ,Bencze B , Czékus Á , Dudás B , Kilin A , Mahler G , Sahin -Tóth Cs. Edző: Korom Tibor.
Gól: Lippai G (3), Kerekes S , Nagy S, Mahler G , Szabad V.

Korom Tibor:
– Szép időben, nagyszerű pályán esélyeshez méltóan hoztuk a kötelező győzelmet. Elégedettek vagyunk a hozzáállással és a játékkal.

MLSZ Országos U12 Dél-Kelet, 2. forduló
III. kerületi TVE – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-12 (0-3)
Vezette: Dézsi Bálint.
Szeged-Csanád GA: Németh – Bakos, Nagy, Dékány, Tóth – Dóczi-Maróti, Mizsik, Sinkó – Lengyel. Cserék: Guba, Nagygyörgy, Varga, Mohl, Sebők, Szeles, Hévizi. Edzők: Dlusztus Imre, Simon Róbert.
Gól: Varga (5), Sinkó (2), Szeles (2), Lengyel, Mohl, Nagy.

Dlusztus Imre: – Egy szervezett ellenféllel találkoztunk. Nagy melegben, műfüvön játszottunk. Kértük a gyerekeket, hogy védjük a labdát, járassuk, játszunk türelmesen, futtassuk meg az ellenfelet. A mérkőzés végére sikerült is kifárasztani a III. kerületet, ezt bizonyítja, hogy az utolsó 20 perces negyedben hét gólt is tudtunk rúgni. Gratulálunk a fiúknak, mert az eddig tanult alapelveinket tudatosan alkalmazták. Szombaton egy komolyabb erőfelmérő, a Békéscsaba következik.

MLSZ Dél-keleti bajnokság 1. forduló (U9-U10-U11)
Helyszín: Kecskemét.
1. meccs: Szeged-Csanád GA - KTE: 13-1
Gól: Vetró Botond (4), Détári Soma (3), Molnár Csenge (2), Vass Noel, Varga Levente, Nagygyörgy Balázs, Bagóczky Tamás
2. meccs: Szeged-Csanád GA- Honvéd: 3-3.
Gól: Tarjáni Gyula, Molnár Csenge, Vetró Botond
Szeged-Csanád GA: Erhardt Bonifác, Kollár Álmos (kapusok) – Détári Soma, Nagygyörgy Balázs, Varga Levente, Nógrádi Dávid, Rudics Ádám, Csala Ádám, Tarjáni Gyula, Molnár Csenge, Vetró Botond, Vass Noel, Bagóczky Tamás. Edzők: Czebe Norbert, Hacker Bence.

Czebe Norbert: – Gratulálunk a játékosainknak, akik - egy rövid időszakot leszámítva- mindkét mérkőzésen bátran, kezdeményezően fociztak és remek hozzáállásról tettek tanúbizonyságot. Le a kalappal előttük, mert nagyon nagy melegben, jó csapatok ellen szerepeltek. Külön örömteli dolog számunkra, hogy sok tanult elemet viszont láttunk a játékunkban, ez nagyon pozitív.

Hacker Bence: – Az első mérkőzésen nagyon sok labdát sikerült szereznünk az ellenfél térfelén, amiből sok gólt szereztünk. Emellett remekül és sokat futva játszottunk. Honvéd elleni meccs eggyel komolyabb volt és itt is jól alakultak a dolgok, kivéve az utolsó negyedet, melyben kissé el is fáradtunk és bátortalanná váltunk. Addig kezdeményezően, védekezésben pedig agresszívan játszottunk.

U11: Három meccs, hét pont

Az MLSZ országos bajnokság U-11-es korosztályának Dél-Keleti csoportjában az első fordulót rendezték hétvégén Kecskeméten. Három színvonalas mérkőzést játszottunk, két győzelem mellett egy döntetlent értünk el.

Bús Nándor, vezetőedző: – Dicséret illeti a csapatot mert bátran, kezdeményezően léptünk pályára, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Sok tanult dolgot viszontláttam a gyerekektől, aminek nagyon örültem. Mentálisan kell még javulnunk, hogy egész mérkőzésen tudjunk koncentrálni.

 


v-sport
2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.09.26. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA/SOROKSÁR SC
Szent Gellért Fórum
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. SZOMBATHELYI HALADÁS 18
02. VASAS FC 17
03. KECSKEMÉTI TE 17
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 17
05. DVTK 15
06. DOROGI FC 13
07. SZENTLŐRINC 12
08. BUDAFOKI MTE 11
09. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 11
10. SZOLNOKI MÁV FC 11
11. WKW ETO FC GYŐR 11
12. PMFC 9
13. SOROKSÁR SC 9
14. BFC SIÓFOK 9
15. FC AJKA 8
16. BUDAÖRS 6
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 5
18. III. KER. TVE 5
19. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3
20. TISZAKÉCSKEI LC 2

Partnereink