Békéscsabai rangadóval rajtolunk

phonto-4.jpg
A vasárnap 19 órakor az egyik legnagyobb rangadóval kezdjük a szezont.

Emlékezetes sorozattal zártuk a tavaszt, az utolsó nyolc meccsen veretlen maradt a csapatunk, ráadásul zsinórban öt győzelemmel fejeztük be a bajnokságot. A jól megérdemelt nyári szünet után már júniusban edzésre várta a játékosokat Dragan Vukmir vezetőedző. Előbb két hétig Gyulán kemény alapozás várt a csapatra, majd Szegeden folytatódott a munka-itt már az edzőmeccsek is bekerültek a programba.

 Érkezők és távozók

A keretünk több ponton változott, klubunk vezetősége és a szakmai stáb folyamatosan azon dolgozott, hogy erősödjön a csapatunk. Daru Bence Csákvárról, Molnár-Farkas Tamás Szolnokról, Farkas Aurél Nyíregyházáról, Vári Barnabás az ETO FC Győrből, Temesvári Attila Budapest Honvéd második csapatától és Kovács Milán Vasastól érkezett. Máshol folytatja pályafutását Varga Bence, Szilvási Péter, Moga Sergiu, Miroszlav Grumics, Varga Szabolcs, Deák István, Oláh Gergő, Papp Milán, Rózsahegyi Dominik, és Alekszandar Jovanovics.

 A legnagyobb rangadó jön

A felkészülés utolsó hetében már a Békéscsaba elleni bajnoki nyitányra koncentrált a csapat. A szakmai stáb és a játékosok tisztában vannak azzal, hogy a szurkolóknak milyen fontos a siker ezen, az ősi rivális elleni meccsen. – Igazi rangadóra és egy nehéz meccsre számítok. Megvan az elképzelésünk, tudjuk, hogy a Békéscsaba egy jó ellenfél, de csak saját magunkkal foglalkozunk és nyerni szeretnénk. Nem csak a csapat, hanem a szurkolóink szempontjából is fontos, hogy győzelemmel rajtoljunk, hiszen azt szeretnénk elérni, hogy minél többen látogassanak ki a mérkőzéseinkre- nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Dragan Vukmir.

Hasznos információk

A mérkőzést a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal vagy az azt helyettesítő EESZT applikációval lehet a helyszínen megtekinteni. A békéscsabai klub tájékoztatása szerint a szegedi szurkolók drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely áll rendelkezésükre. 

Közvetítés

A mérkőzéséről a megszokott Youtube csatornán él közvetítést adunk, ami ezen a linken érhető el: bit.ly/3BYojpl

Aki nem tudja követni itt a találkozót, az csapatunk hivatalos oldalán, élő szöveges tudósításból tájékozódhat: bit.ly/3ffUB5q

 


v-sport
2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.09.26. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA/SOROKSÁR SC
Szent Gellért Fórum
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. SZOMBATHELYI HALADÁS 18
02. VASAS FC 17
03. KECSKEMÉTI TE 17
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 17
05. DVTK 15
06. DOROGI FC 13
07. SZENTLŐRINC 12
08. BUDAFOKI MTE 11
09. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 11
10. SZOLNOKI MÁV FC 11
11. WKW ETO FC GYŐR 11
12. PMFC 9
13. SOROKSÁR SC 9
14. BFC SIÓFOK 9
15. FC AJKA 8
16. BUDAÖRS 6
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 5
18. III. KER. TVE 5
19. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3
20. TISZAKÉCSKEI LC 2

Partnereink