Dragan Vukmir: Igazi csapattá kovácsolódtunk

dragan-vukmir.jpg
Vezetőedzőnk szerint nagyon komoly összhang alakult ki a játékosok és a szakmai stáb között, ennek is köszönhető a sikeres tavasz.

–Mi volt az első gondolata, amikor átvette a csapatot és belépett az öltözőbe?
–Előtte is figyelemmel követtem a csapatot és tudtam, a játékosok többre képesek annál, mint ahogy az akkori eredmények mutatták. Megpróbáltam ezt velük megbeszélni. Elvégeztem egy tesztet, amelyből kiderült, hogy jó mentalitású játékosokból áll a keret. Ha az egész félévet nézzük, akkor azt hiszem a legnagyobb eredmény, hogy igazi csapattá kovácsolódtunk. Mindenki egymásért küzdött, nagyon komoly összhang alakult ki az edzői stáb és a játékosok között. 

–Volt-e csúcspontja ennek a szezonnak, vagy ez inkább  egy folyamat volt, aminek a vége ez a nyolcmeccses veretlenségi széria?
– Nagyon rövid volt a felkészülésünk, idő kellett, hogy a csapat begyakorolja a megfelelő taktikát. Nem volt olyan meccs, amellyel ne lettem volna megelégedve, minden találkozón megfelelő volt a hozzáállás. Sok javítanivaló van, de ezt a félévet lezárom és következő évben megpróbálok több mindent korrigálni.

–Június közepén kezdődik a felkészülés, ekkor lesz ideje formálni a csapatot. Miben kell előrelépni a következő szezon sikerességéhez?
–Elsősorban az eddig is meglévő fegyelmezett munka és az edzésekhez való profi hozzáállás szükséges. Jó úton haladunk, megvan a potenciál a csapatban.

–Hogy érzi magát Szegeden?
–Jól érzem magam, minden rendben. Sajnos, amikor ideköltöztem nem sokat láttam a városból, ugyanis a járványhelyzet miatt csak a stadion és a lakásom között ingáztam. Korábban viszont már többször is jártam Szegeden, nagyon szép város!

–Hogyan tölti a nyarat?
–Nem lesz sok időm pihenni, hiszen meg kell tervezni a felkészülést és az új igazolásokat is be kell építeni a csapatba.


2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.08.01. vasárnap, 19:00
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE/SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
Békéscsabai Kórház utcai Stadion
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. PMFC 0
06. III. KER. TVE 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0
08. BUDAFOKI MTE 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DVTK 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. KECSKEMÉTI TE 0
18. TISZAKÉCSKEI LC 0
19. SZENTLŐRINC 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink