Szilvási Péter: Szeretnénk kiszolgálni a közönséget

szilvasi-eto.jpg
Korábbi utánpótlás válogatott hátvédünk szerint nagy löketet ad a csapatnak a szurkolók jelenléte, ezért is szeretnék őket kiszolgálni a Kazincbarcika ellen is.

Múlt vasárnap sorozatban negyedik győzelmét aratta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Győr ellen az ETO Parkban. Szilvási Péter úgy véli nehéz mérkőzés volt, de megérdemelten nyert a csapat. – Kicsit idegesen kezdtünk, az első 10-20 percben magunkra húztuk a győrieket, de szerencsére Janó nagy bravúrokat produkált. A védekezésünkkel nem volt probléma, támadásépítésben viszont talán a nagy meleg miatt kicsit álmoskásak voltunk. Szerencsére utána egyre jobban belejöttünk meccsbe és végül megérdemelten nyertünk – értékelte a sikert a 26 éves hátvéd.

A kapott gól nélküli győzelem értékét növeli, hogy minden bizonnyal a győriek támadója, Priskin Tamás lesz az idei szezon gólkirálya és a szegedi védelemmel szemben gólképtelen maradt. – Priskint nem egyszerű megfogni, komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Próbáltunk rá egész meccsen figyelni, mert ha csak egy pillanatra egyedül marad, az nagy lehetőséget jelent neki. Örülök, hogy Mogával ketten megoldottuk a feladatot – mondta elégedetten a bekk.

Vasárnap a Kazincbarcika ellen zárjuk az idei bajnokságot. Szilvási elmondta, a csapat formája szempontjából bosszantó, hogy vége lesz az idénynek, ugyanakkor az utolsó meccset is elszántan várja. –Továbbra is tartom, hogy az első hatban lenne a helyünk. Egyre jobban kezdünk összeszokni és a játékunk is összeállt. Ebből a szempontból rosszkor jön a szezon vége, de még hátra van a Kazincbarcika elleni meccs, ahol szeretnénk három pontot szerezni, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán – tűzte ki a célt.

Akárcsak a legutóbbi, Nyíregyháza elleni hazai mérkőzésen, ezúttal is nézők előtt játszhat a csapat a Szent Gellért Fórumban. Belső védőnk szerint a szurkolók jelenléte plusz motivációt jelent a játékosok számára, ezt pedig igyekeznek meghálálni. –Nagy löketet adott, hogy nézők előtt játszottunk legutóbb. Próbálunk úgy teljesíteni, hogy a szurkolók is élvezzék a mérkőzést. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget, bízom benne, hogy szépen zárjuk az idényt – zárta gondolatait.

A vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkat IDE KATTINTVA találja. A találkozót a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink ezúttal is online streamen keresztül követhetik.

 


2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 80
02. GYIRMÓT FC GYŐR 78
03. VASAS FC 78
04. PÉCSI MFC 64
05. FC AJKA 62
06. BUDAÖRS 59
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 57
08. SOROKSÁR SC 57
09. SZOLNOKI MÁV FC 57
10. SZEGED-CSANÁD GROSICS 56
11. SZOMBATHELYI HALADÁS 54
12. WKW ETO FC GYŐR 46
13. BFC SIÓFOK 45
14. DOROGI FC 44
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 44
16. ST. LŐRINC KFT. 42
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 38
18. KAZINCBARCIKA 33
19. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 33
20. DEAC 23

Partnereink