ETO FC Győ-Szeged-Csanád GA (ÉLŐ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS

nandi.jpeg

Online közvetítés:
WKW ETO FC GYŐR
SZEGED-CSANÁD GROSICS
0
1
időpontesemény
VÉGEÚjabb győzelem! Sorrendben a negyedik és ezzel már hét meccs óta nem kapott ki csapatunk! A győzelmünkkel már biztosan nem végzünk a 11. helynél rosszabb helyen a szezon végén, sőt, ha a Nyíregyháza ma este pontot veszít a Vasas ellen, 10. helyen várjuk a Kazincbarcika elleni utolsó fordulót.
INFOA játékvezető 4 percet hosszabít.
90. percEgy szöglet utáni kapu előtti kavarodásból Egerszegi fejelt közelről a Takács kezébe.
88. percA fellazult győri védelemre vezette ráa labdát Gréczi, a tizenhatos bal sarkáról lött, a labda alig kerülte el a jobb alső sarkot.
87. percBeszorultunk a kapu elé, az ETO mindent elkövet az egyenlítésért.
85. percHaruna fordult kapura, majd a hosszú alsóba tartó lövését Gundel-Takács szép mozdulattal védte.
83. percLestyán érkezik Gajdos helyére csapatunkban.
81. percLipták egy lefejelt labdát FORDULÁSBÓL, látványosan lőtt, de Takács kapus védeni tudott.
75. percEgerszegi érkezik az ETO-ba Vukasovic helyére.
71. percGÓL! GÓL! GÓL! VEZETÜNK! Baloldali szöglet után Gundel-Takács ütötte ki középről a labdát, Kővári elé, aki egy pattanás után az üresen maradt kapuba ível a felső léc segítségével. Dragan Vukmir sokádjára is kitűnő érzékkel cserélt! 0-1
70. percA meccs eddigi legnagyobb helyzete: Haruna jobb alsóra tartó lövését bravúrral védte Gundel-Takács.
68. percNálunk Kóródi helyett Gréczi, Dobos helyett kővári érkezik, aki a múlt héten "másfél" gólt szerzett-azért a fél, mert az első gólja a kapusról pattanta a kapuba.
67. percMajer helyett Szimcsó lép pályára a Győrben.
65. percKiegyenlített a játék, ami az első félidőhöz hasonlóan a középpáláyán zajlik.
57. percVitális kapott sárga lapot.
55. percKiss lőtt nagyot a tizenhatos bal sarkának közeléből, Takács szögletre tenyerelte.
51. percGajdos jobb oldali beadása okozhatott volna komoyl veszélyt a Győri kapu előtt, de Kóródinak néhány centivel hosszabb és magasabb volt a labda.
47. percOláh 22 méterről lőtt a kapu mellé.
46. percA Győrben Vankó váltja Farkast a második játékrészre.
INFOJovanovics mellkasa sérült meg az ütközésnél, bár saját lábán jött le a pályáról, tiszta volt a tudata, de vért köpött így a biztonság kedvéért kórházba vitték.
FélidőAz ETO-nak voltak veszélyesebb helyzetei, de akadtak szegedi próbálkozások is, a döntetlen azonban megfelel a játék képének. A meccs emberi szegedi oldalon a ziccereket fogó Takács.
INFOA játékvezető 1 percet hosszabít.
INFOJovanovicsot a mentőautóban ápolják és kórházba kell szállítani.
38. percJovanovics nem tudja folytatni, jön helyette Harunak. A csapatkapitányi karszalagot Simon kapja meg, Gajdos pedig visszahúzodik a helyére.
37. percSimon kapta az első sárgát a mérkőzésen lerántásért. A szuabadrúgást Vukasovic 20 méterről laposan kapura lőtte, a bal alsóra tartó lövést Takács J. ütötte ki oldalra.
35. percJovanovics egy ütközés után a földön maradt. Bár saját lábán jött le a pályáról, de a melkasát, bordáját fájlalta és a szája is vérzik. A kispadoknál ápolják.
30. petrcGyőri szöglet után Fejes fejelt kapura, Takács bravúrral, reflexből szögletre mentette a jobb felsőbe tartó labdát.
28. percJovanovics baloldali szabadrúgását Gundel-Takács akarta lehalászni a levegőből, de kicsúszott a kezéből, de másodszorra már rávetődve fogta a labdát a kapus.
25. percA középpályán folyik a játék, a labdát az ETO birtokolja többet, de a szegedi védelem jól zárt eddig.
19. percÚjabb Takács barvúr. Vitális passzolt vissza a középen érkező Priskinhez, akinek a 13 méteres lövése a szegedi kapusról egy védőre pattant vissza, majd onnan már a kezébben landolt a labdat.
17. percDobos szögletét Temesvári fejelte ki, Dobos próbálkozhatott újra, de a győri kapus lehúzta a levegőbőla labdát.
15. percInkább a Győr akarata érvényesült eddig, bár az első perceket leszámítva nem voltak veszélyesek kapura.
INFOErre a mérkőzésre is beengedték a nézőket, nagyjából 200-an gondolták úgy, hogy eljönnek megnézni a középmezőny rangadóját.
5. percKóródi fejese volt az első kapura tartó szegedi próbálkozás.
1. percA középkezdés után rögtön Takácsnak kellett bravúrral hárítania Priskin próbálkozását, majd egy ETO két szöglet következett-ez már kevesbb veszélyt jelentett a kapunkra. Az alsőből Oláht találta telibe Lipták, szerencsére nem történt komolyabb baja játékosunknak.
INFOIgazi tavaszi idő van Győrben, süt a nap, 22 fok van, a szé alig alig fújdogál.
INFOA győri kezdőcsapatból Lipták Zoltán 18 alkalommal, Priskin Tamás 63 mérkőzésen szerepelt a magyar válogatottban-utóbbi 2015-ben örökké emlékezetes gólt szerzett a norvégog elleni Eb pótselejtezőn. A kapuban Gundel-Takács Bence áll majd, a névazonosság nem véletelen, ő az ismert műsorvezető, Gundel-Takács Gábor fia.
Győr kezdőcsapataGundel-Takács- Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes – Májer, Vukasovic, Kiss M., Vitális – Priskin, Farkas B.
Szeged-Csanád GA kezdőcsapataTakács-Ódor, Szilvási, Moga, Mohl-Oláh, Simon-Dobos, Jovanovics, Kóródi-Gajdos
16:48A tabellán közvetlen 12. helyen álló győriek 4 ponttal vannak lemaradva, a kispadon Dobos Barna ül, aki december végéig csapatunkat irányította. A mai napon így apa-fiú meccs lesz-Dobos Áron édesapja csapata ellen lép pályára. Ráadásul középpályásunkat pont az ETO-ből igazoltuk a szezon elején
16:45Köszöntjük kedves szurkolóinkat. Rangadód játszunk ma Győrben, az ETO stadionban. Ha nyerni tudunk, vagy pontot szerzünk az ETO FC Győr ellen, akkor már biztosan nem végzünk a 11. helynél hátrébba tabellán, és jó esélyünk van hogy tovább javítsunk a pozíciónkon.
INFOA közvetítés 16 óra 45 perckor kezdődik.
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 80
02. GYIRMÓT FC GYŐR 78
03. VASAS FC 78
04. PÉCSI MFC 64
05. FC AJKA 62
06. BUDAÖRS 59
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 57
08. SOROKSÁR SC 57
09. SZOLNOKI MÁV FC 57
10. SZEGED-CSANÁD GROSICS 56
11. SZOMBATHELYI HALADÁS 54
12. WKW ETO FC GYŐR 46
13. BFC SIÓFOK 45
14. DOROGI FC 44
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 44
16. ST. LŐRINC KFT. 42
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 38
18. KAZINCBARCIKA 33
19. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 33
20. DEAC 23

Partnereink