Vasárnap várjuk a szurkolóinkat a Nyíregyháza mérkőzésre

szeged-grosics-bekescsaba061kf-1.jpg

Bejelentették, amire mindannyian régóta vártunk: kevesebb, mint 100 ezer oltást kell beadni a 4 milliós határhoz, ami ma vagy legkésőbb holnap meglehet, így holnaptól ismételten igénybevehető számos szolgáltatás, de csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

A sportesemények látogatása is ebbe a körbe tartozik, így nem kell tovább nélkülözni szurkolóinkat sem a Szent Gellért Fórum stadionjának lelátóiról. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadja május 2-án, vasárnap 17 órától a Nyíregyháza Spratacus FC játékosait.

Az online jegyvásárlást elindítjuk a mai nap folyamán, a helyszíni jegyérétkesítést pedig holnaptól, de hoztunk pár fontos tudnivalót a jegyvásárlással kapcsoaltban:

  • A mérkőzés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.
    Kérjük ennek tudatában váltsa ki jegyét! Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!

  • 18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

  • A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.

  • A szigorúbb ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, így kérjük, érkezzenek minél korábban, 1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!

  • Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, illetve továbbra is javasoljuk a maszk használatát!
    Azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata,  de mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Szent Gellért Fórum területén.

Helyszíni jegyvásárlás

Hétvégi nyitvatartás:

Szombat: 10.00 – 14.00
Vasárnap: 11.00 – I. félidő végéig

Online jegyvásárlás

Kattints ide

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online jegyvásárláshoz klubkártya megadás szükséges. Több jegy vásárlása esetén, minden szurkolónak rendelkeznie kell klubkárytával. A mérkőzés 18 év felett, online vásárolt jeggyel is kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható. Kérjük ennek tudatában váltsa ki jegyét!

 


2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.08.01. vasárnap
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE/SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
Békéscsabai Kórház utcai Stadion
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. PMFC 0
06. III. KER. TVE 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0
08. BUDAFOKI MTE 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DVTK 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. KECSKEMÉTI TE 0
18. TISZAKÉCSKEI LC 0
19. SZENTLŐRINC 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink