Veretlen hétvégét zártak csapataink

A mérleg: nyolc mérkőzés, hét győzelem, egy döntetlen.

MLSZ Országos U-19 „C” csoport, 8. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Dunaújváros PASE 0-0
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Tóth Róbert (Kiss Dominik, Polyák Attila Péter).
Szeged-Csanád GA: Fábián – Bokros (Tóth. J. 66.), Gulyás, Illés, Vajda, Ábrahám, Kapic A., (Holcsik 46.), Csorba (Nagy M. 73.), Szűcs, Vincze, Veszelka (Csípai 73.). Vezetőedző: Vágó Mihály.

Vágó Mihály: – Egész héten arra készültünk, hogy bátor támadó futball mellett, szervezett védekezéssel lepjük meg a Dunaújvárost. Sajnos ebből nem sok valósult meg az első félidőben. Jóval többet birtokolta a labdát az ellenfél, de nekik sem volt helyzetük. Sok pontatlan átadás jellemezte a játékunkat és amikor labdákat szereztünk, nem sokáig tudtuk megtartani. A második félidőre feljavultunk, pontosabbak voltak a passzaink, széleken próbáltunk veszélyt teremteni. Egyetlen nagy helyzetünk volt a hajrában, de sajnos kimaradt. Egy jó képességű ellenféllel játszottunk döntetlent. Kiemelném a kapusunk, Fábián Máté teljesítményét, most védett először NB-s meccsen és nem kapott gólt.


MLSZ Országos U-17 „C” csoport, 8. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budai FC 3-0
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Polyák Attila Péter (Kiss Dominik, Tóth Róbert).
Szeged-Csanád GA: Wolland – Tóth M. (Orcsik 80.), Indre, Buzai, Murár, Gyuga, Dancsok, Kanyó, Mahler, Gál (Bakó 89.), Kordás (Szász 89.). Utánpótlásedző: Kikity Márió.
Gól: Kordás (3., 50.), Mahler (89.).

Kikity Márió: – Nagyon elégedett voltam a játékkal és a játékosok egyéni teljesítményével. Végig a mi akaratunk érvényesült a pályán egy nagyon jó ellenféllel szemben. Megérdemelt győzelmet arattunk. Sok időnk nincs ünnepelni, mert szerdán már a Békéscsaba ellen lépünk pályára.


MLSZ Országos U-16 „C” csoport, 8. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Dunaújváros PASE 3-1 (2-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Papp Roland (Harsányi Martin, Stefánovits Gábor István).
Szeged–Csanád GA: Zelman – Forgó (Sahin-Tóth 76.), Nagy, Kilin (Bencze 68.), Burai, Léwang, Lippai (Ivanics 89.), Szabad, Dudás, Kiss, Bácsi. Vezetőedző: Patrascu János.
Gól: Burai (21.), Lippai (28.), Kilin (58.) ill. Pápai (68.).

Patrascu János: – A jó támadójátékunknak köszönhetően több lehetőséget is kialakítottunk. Sajnos sok helyzetet kihagytunk, a második félidőben érezhető volt a fáradtság. Nagyon jó sorozatot tudhatunk magunk mögött, hiszen már zsinórban nyolc meccs óta veretlenek vagyunk. Azt gondolom, hogy ez jól jelzi a csapategységet.


MLSZ Regionális U-15 Dél-Keleti Csoport, 24. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – SZ–CS. Grosics Akadémia 1-0 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kakuk Szabolcs (Juhász Szabolcs Olivér, Ruzicska Máté).
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. – Szabó D. (Lázi 67.), Botic (Gál 76.), Sándor (Boda 61.), Milencovici, Gera (Csehó 61.), Borszéki, Vásárhelyi (Farkas 76.), Simon (Sári 67.), Mikó, Budai (Baltás 76.). Vezetőedző: Bilic Igor.
Gól: Milencovici (28.).

Bilic Igor: – Nagy iramú rangadón vagyunk túl. Kicsit több hibával játszottunk, mint szoktunk, de így is sikerült jó néhány helyzetet kialakítanunk. Legközelebb higgadtabbnak kell lennünk a kapu előtt, hogy hamarabb lezárhassuk a mérkőzést.


MLSZ Regionális U-14 Dél-Keleti Csoport, 24. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – SZ–CS. Grosics Akadémia 9-0 (4-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Ruzicska Máté (Kakuk Szabolcs, Juhász Szabolcs Olivér).
Szeged-Csanád GA: Szili – Árva, Tóth D. (Ferenczi 54.), Gáti, Csiszár, Csikós (Czége 41.), Egri, Köteles (Mádi 50.), Kiss (Turcsik (41.), Kis (Denucz 50.), Grezsa (Litauszki 54.). Vezetőedző: Retek Flórián.
Gól: Tóth D. (19., 26.), Egri (23., 70.), Turcsik (44., 55.), Csiszár (32.), Grezsa (41.), Ferenczi (64.).

Retek Flórián: – Magabiztos győzelmet arattunk egy jó küzdőszellemben játszó ellenféllel szemben. A mérkőzést házi rangadónak is tekinthetjük, hiszen egy klub köteléke és irányítása alá tartozunk. Azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.


Csongrád-Csanád Megyei U-14, „B” csoport, 13. forduló

Földeák TC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-3 (1-3)
Földeáki sportpálya. Vezette: Kasza László.
Szeged-Csanád GA: Ottlakán (Németh 30.) – Pocsai, Moldván (Petőházi 15.), Nagy Z. (Müller 38.), Oláh, Gálea (Pál 20.), Hídvégi (Horváth 33.), Schmidt (Kiss. A., 42.), Beliczai. Vezetőedző: Vantara Zoltán.

Vantara Zoltán: – Nem voltam teljesen megelégedve a hozzáállással, ennél sokkal jobban tudunk és kell is játszanunk. Óriási labdabirtoklási fölényünk volt, ötven kapura lövésből illett volna több gólt szereznünk. Hétvégén a Szőreg ellen sokkal több kell.


MLSZ Kiemelt U-13 Dél-Kelet, 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 5-0 (1-0)
Szeged-Tápé, Kész Sport Aréna. Vezette: Savanya István (Burzon Márk, Borka Csanád).
Szeged–Csanád GA: Mahler – Csuri, Csanády, Tóth, Bagdi, Sólya, Reményik, Sándor, Di Mundo, Vásárhelyi, Kincses. Csere: Farkas – Kriska, Horváth, Banó-Szabó, Gallyas, Sík, Farkas, Volford, Vincze. Vezetőedző: Dlusztus Imre.
Gól: Reményik (26., 35., 56.), Banó-Szabó (45.), Gallyas (58.).

Dlusztus Imre: – Egy szervezett csapat ellen játszottunk, akik az ősszel komolyan megnehezítették a dolgunkat. Tudatosan és jól futballoztunk, ugyanakkor kellett egy kis idő, hogy megtörjük az ellenfelünket. A felállt védelem ellen néha elég statikus a támadójátékunk, ezt a héten gyakorolni fogjuk, már csak azért is, mert a hétvégén Vásárhelyen lépünk pályára, ahol várhatóan sokat leszünk az ellenfél térfelén, az ellenfél kapuja előtt.


MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Kelet, 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 8-1 (6-0)
Szeged-Tápé, Kész Sport Aréna. Vezette: Borka Csanád (Burzon Márk, Savanya István).
Szeged-Csanád GA: Mádi – Tóth-Sági, Kovács, Mayer, Kocsis, Hajagos, Szanka, Jakab Sipos. Csere: Franczia – Müller, András, Ifkovics, Doszkocs, Vallach, Kalmár, Ördög. Vezetőedző: Kovács Péter.
Gól: Hajagos (1., 11., 19., 25.), Mayer (29., 56.), Kovács (9.), Ifkovics (53.) ill. Szegedi (33.)

Kovács Péter: – Az első félidőben jó ritmusban játszottunk, sokat volt nálunk a labda, és sok helyzetet alakítottunk ki. Sikerült azokat a feladatot megvalósítani a játékban, amelyeket a mérkőzés előtt célként tűztünk ki. A második félidő már kevésbé nézett ki jól, amit nem értek, mert a pályára lépők egy kellemes mérkőzésbe álltak be. Nagyszerű lehetőség lett volna a tanultak alkalmazására, és a játék élvezetére, ehelyett sokszor furcsa döntéseket és érzelemmentes játékot láttam.


A Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő csapatunk hétvégi, Bordány elleni mérkőzését május 26-ra halasztották.

A Csongrád-Csanád megyei U-17 „A” csoportban szereplő csapatunk szabadnapos volt.


2021/2022
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.08.01. vasárnap, 19:00
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE/SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
Békéscsabai Kórház utcai Stadion
2021/2022 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. PMFC 0
06. III. KER. TVE 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0
08. BUDAFOKI MTE 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DVTK 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. KECSKEMÉTI TE 0
18. TISZAKÉCSKEI LC 0
19. SZENTLŐRINC 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink