Veretlen hétvégét zártak csapataink

A mérleg: nyolc mérkőzés, hét győzelem, egy döntetlen.

MLSZ Országos U-19 „C” csoport, 8. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Dunaújváros PASE 0-0
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Tóth Róbert (Kiss Dominik, Polyák Attila Péter).
Szeged-Csanád GA: Fábián – Bokros (Tóth. J. 66.), Gulyás, Illés, Vajda, Ábrahám, Kapic A., (Holcsik 46.), Csorba (Nagy M. 73.), Szűcs, Vincze, Veszelka (Csípai 73.). Vezetőedző: Vágó Mihály.

Vágó Mihály: – Egész héten arra készültünk, hogy bátor támadó futball mellett, szervezett védekezéssel lepjük meg a Dunaújvárost. Sajnos ebből nem sok valósult meg az első félidőben. Jóval többet birtokolta a labdát az ellenfél, de nekik sem volt helyzetük. Sok pontatlan átadás jellemezte a játékunkat és amikor labdákat szereztünk, nem sokáig tudtuk megtartani. A második félidőre feljavultunk, pontosabbak voltak a passzaink, széleken próbáltunk veszélyt teremteni. Egyetlen nagy helyzetünk volt a hajrában, de sajnos kimaradt. Egy jó képességű ellenféllel játszottunk döntetlent. Kiemelném a kapusunk, Fábián Máté teljesítményét, most védett először NB-s meccsen és nem kapott gólt.


MLSZ Országos U-17 „C” csoport, 8. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budai FC 3-0
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Polyák Attila Péter (Kiss Dominik, Tóth Róbert).
Szeged-Csanád GA: Wolland – Tóth M. (Orcsik 80.), Indre, Buzai, Murár, Gyuga, Dancsok, Kanyó, Mahler, Gál (Bakó 89.), Kordás (Szász 89.). Utánpótlásedző: Kikity Márió.
Gól: Kordás (3., 50.), Mahler (89.).

Kikity Márió: – Nagyon elégedett voltam a játékkal és a játékosok egyéni teljesítményével. Végig a mi akaratunk érvényesült a pályán egy nagyon jó ellenféllel szemben. Megérdemelt győzelmet arattunk. Sok időnk nincs ünnepelni, mert szerdán már a Békéscsaba ellen lépünk pályára.


MLSZ Országos U-16 „C” csoport, 8. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Dunaújváros PASE 3-1 (2-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Papp Roland (Harsányi Martin, Stefánovits Gábor István).
Szeged–Csanád GA: Zelman – Forgó (Sahin-Tóth 76.), Nagy, Kilin (Bencze 68.), Burai, Léwang, Lippai (Ivanics 89.), Szabad, Dudás, Kiss, Bácsi. Vezetőedző: Patrascu János.
Gól: Burai (21.), Lippai (28.), Kilin (58.) ill. Pápai (68.).

Patrascu János: – A jó támadójátékunknak köszönhetően több lehetőséget is kialakítottunk. Sajnos sok helyzetet kihagytunk, a második félidőben érezhető volt a fáradtság. Nagyon jó sorozatot tudhatunk magunk mögött, hiszen már zsinórban nyolc meccs óta veretlenek vagyunk. Azt gondolom, hogy ez jól jelzi a csapategységet.


MLSZ Regionális U-15 Dél-Keleti Csoport, 24. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – SZ–CS. Grosics Akadémia 1-0 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kakuk Szabolcs (Juhász Szabolcs Olivér, Ruzicska Máté).
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. – Szabó D. (Lázi 67.), Botic (Gál 76.), Sándor (Boda 61.), Milencovici, Gera (Csehó 61.), Borszéki, Vásárhelyi (Farkas 76.), Simon (Sári 67.), Mikó, Budai (Baltás 76.). Vezetőedző: Bilic Igor.
Gól: Milencovici (28.).

Bilic Igor: – Nagy iramú rangadón vagyunk túl. Kicsit több hibával játszottunk, mint szoktunk, de így is sikerült jó néhány helyzetet kialakítanunk. Legközelebb higgadtabbnak kell lennünk a kapu előtt, hogy hamarabb lezárhassuk a mérkőzést.


MLSZ Regionális U-14 Dél-Keleti Csoport, 24. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – SZ–CS. Grosics Akadémia 9-0 (4-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Ruzicska Máté (Kakuk Szabolcs, Juhász Szabolcs Olivér).
Szeged-Csanád GA: Szili – Árva, Tóth D. (Ferenczi 54.), Gáti, Csiszár, Csikós (Czége 41.), Egri, Köteles (Mádi 50.), Kiss (Turcsik (41.), Kis (Denucz 50.), Grezsa (Litauszki 54.). Vezetőedző: Retek Flórián.
Gól: Tóth D. (19., 26.), Egri (23., 70.), Turcsik (44., 55.), Csiszár (32.), Grezsa (41.), Ferenczi (64.).

Retek Flórián: – Magabiztos győzelmet arattunk egy jó küzdőszellemben játszó ellenféllel szemben. A mérkőzést házi rangadónak is tekinthetjük, hiszen egy klub köteléke és irányítása alá tartozunk. Azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.


Csongrád-Csanád Megyei U-14, „B” csoport, 13. forduló

Földeák TC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-3 (1-3)
Földeáki sportpálya. Vezette: Kasza László.
Szeged-Csanád GA: Ottlakán (Németh 30.) – Pocsai, Moldván (Petőházi 15.), Nagy Z. (Müller 38.), Oláh, Gálea (Pál 20.), Hídvégi (Horváth 33.), Schmidt (Kiss. A., 42.), Beliczai. Vezetőedző: Vantara Zoltán.

Vantara Zoltán: – Nem voltam teljesen megelégedve a hozzáállással, ennél sokkal jobban tudunk és kell is játszanunk. Óriási labdabirtoklási fölényünk volt, ötven kapura lövésből illett volna több gólt szereznünk. Hétvégén a Szőreg ellen sokkal több kell.


MLSZ Kiemelt U-13 Dél-Kelet, 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 5-0 (1-0)
Szeged-Tápé, Kész Sport Aréna. Vezette: Savanya István (Burzon Márk, Borka Csanád).
Szeged–Csanád GA: Mahler – Csuri, Csanády, Tóth, Bagdi, Sólya, Reményik, Sándor, Di Mundo, Vásárhelyi, Kincses. Csere: Farkas – Kriska, Horváth, Banó-Szabó, Gallyas, Sík, Farkas, Volford, Vincze. Vezetőedző: Dlusztus Imre.
Gól: Reményik (26., 35., 56.), Banó-Szabó (45.), Gallyas (58.).

Dlusztus Imre: – Egy szervezett csapat ellen játszottunk, akik az ősszel komolyan megnehezítették a dolgunkat. Tudatosan és jól futballoztunk, ugyanakkor kellett egy kis idő, hogy megtörjük az ellenfelünket. A felállt védelem ellen néha elég statikus a támadójátékunk, ezt a héten gyakorolni fogjuk, már csak azért is, mert a hétvégén Vásárhelyen lépünk pályára, ahol várhatóan sokat leszünk az ellenfél térfelén, az ellenfél kapuja előtt.


MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Kelet, 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 8-1 (6-0)
Szeged-Tápé, Kész Sport Aréna. Vezette: Borka Csanád (Burzon Márk, Savanya István).
Szeged-Csanád GA: Mádi – Tóth-Sági, Kovács, Mayer, Kocsis, Hajagos, Szanka, Jakab Sipos. Csere: Franczia – Müller, András, Ifkovics, Doszkocs, Vallach, Kalmár, Ördög. Vezetőedző: Kovács Péter.
Gól: Hajagos (1., 11., 19., 25.), Mayer (29., 56.), Kovács (9.), Ifkovics (53.) ill. Szegedi (33.)

Kovács Péter: – Az első félidőben jó ritmusban játszottunk, sokat volt nálunk a labda, és sok helyzetet alakítottunk ki. Sikerült azokat a feladatot megvalósítani a játékban, amelyeket a mérkőzés előtt célként tűztünk ki. A második félidő már kevésbé nézett ki jól, amit nem értek, mert a pályára lépők egy kellemes mérkőzésbe álltak be. Nagyszerű lehetőség lett volna a tanultak alkalmazására, és a játék élvezetére, ehelyett sokszor furcsa döntéseket és érzelemmentes játékot láttam.


A Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő csapatunk hétvégi, Bordány elleni mérkőzését május 26-ra halasztották.

A Csongrád-Csanád megyei U-17 „A” csoportban szereplő csapatunk szabadnapos volt.


2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.05.16. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS/KAZINCBARCIKA
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 77
02. GYIRMÓT FC GYŐR 75
03. VASAS FC 75
04. PÉCSI MFC 64
05. FC AJKA 62
06. BUDAÖRS 58
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 54
08. SOROKSÁR SC 54
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 54
10. SZOLNOKI MÁV FC 54
11. SZEGED-CSANÁD GROSICS 53
12. WKW ETO FC GYŐR 46
13. BFC SIÓFOK 44
14. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 44
15. ST. LŐRINC KFT. 41
16. DOROGI FC 41
17. AQVITAL FC CSÁKVÁR 38
18. KAZINCBARCIKA 33
19. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 33
20. DEAC 22

Partnereink