ÉLŐ, szöveges tudósítás a Szeged- Csanád GA - Gyirmót FC Győr mérkőzésről 16:45-től!

szgye.jpg
Kövesse a találkozót percről percre ITT!


Online közvetítés:
időpontesemény
végeSzatmári góljával győzött a GYirmót FC Győr. Folytatás Kaposváron vasárnap.
4 percEnnyi a ráadás
89. percVarga Bence véd nagyot. Szögletre tolta a távoli bombát
85. perc cserékGyirmót kettő: Mayer és Somogyi-Bakos áll be, Szatmári és NAgy le. Szeged: Gréczi Mártonáll be, Ódor Máté helyett.
78. percSzegedi csere: Bitó Martin áll be, Varga Szabolcs helyett.
75. percBaloldali beadás után kerül Jovanovic elé a labda, fölé emeli...
73. percHerjeczki lőtt takarásból, kellemetlenül pattant meg, Varega BEnce védett jól.
67. percDobos lőtt közelről, jobbal, takarásból. Hársfalvi fogta meg a lapos labdát. Előtte percekre beszorult a vendég csapat.
63. perccserék: Grumic és Kóródi le, Kárász Krisztián és Takács Tamás állnak be , A Gyirmótnál Heffler helyettHerjeczki áll be
58. perc szegedi villanásGrumic harcosan szerzett labdát félpályánál és jól ugratta ki Dobost, akinek a lövését védte Hársfalvi.
57. percNem találnak fogást egymáson a csapatok. Mindkét oldalon masszív a védelem.
rögtön egy szegedi rohamDobos és Jovanivic kényszerítőzéssel jutnak el a vendég kapuig, de ott már a védők is játékba avatkoznak, nincs egyenlítő gól, de jó iramú támadás volt.
kezdődik a második félidőCsere nincs, Dobos Áron indítja útjára a labdát.
vége az első félidőnekSzatmári góljával gyorsan előnybe került a Gyirmót. Ezt követően voltak helyzetek, de bravúrt nem kellett bemutatnia egyik kapusnak sem.
+ 1 percA ráadás minimum 1 perc
44. percSárgalapot kapott Juhász, amiért rángatta Varga Szabolcsot. Közben Statmári lekönyökölte Mohlt, akit a pálya szélén kell épolni, de ezért nem állította meg a játékot a játékvezető....
39. percSzatmári lőtte el 2-3 lövőcsel után gyengén, Varga Bence könnyen fogta.
33. percsárga lap: Hajdú rúgta fel Ódort
30. perc csereSzéles helyett Lázár állt be. Széles fejsérülése ezek szerint komoly.
27. perc vendég helyzetHajdú Ádám passzolt rossz helyre egy olyan szituációban, amikor 2 támadó és egy védő volt a hazai kapu előtt......
24. perc nagy helyzetGrumic lő kevéssel mellé a 16-oson belülről, igaz elég éles szögből. Nem a kapuson múlott, hogy nem egyenlített a Szeged.
23. percSzegedi szöglet: Jovanovic ívelt Grumic fejére, de Hársfalvi lehúzta.
20. percMoga hosszú labdájára érkezett jó ütemben Grumic. A Gyirmót kapuja előtt azonban nem tudta levenni, így a kapus felszedte a játékszert.
12. perc szegedi szabadrúgás30 méterre a vendégkaputól. Dobos ívelte be, kifejelték a sárgák. Széles visszatért, turbánnal a fején.
9. percKét perce ápolják Szélest a pályán. Lassan leballag a saját lábán és ott folytatódik az ápolása
4. perc GÓL 0:1Vezet a Gyirmót. Szatmári István vette be a hazai kaput. Ziccerben vihette kapura a labdát és nem is hibázta el a 100%-os helyzetet. 0:1
3. perc Gyirmót lövésHeffler egy lövőcsel után laposan küldte Varga kapuja mellé a labdát.
A Gyirmót kezdettElindult a találkozó
a csapatok a pályánA Szeged kék-fekete szerelésben, a Gyirmót pedig tiszta sárgában játszik.
sporikKáprály Mihály dirigálja a találkozót. Segítői: Medovarszki János és Csatári Tibor, tartalék játékvezető: Kovács Imre
sérültek,kezdők, cserékTóth Gáborra továbbra sem számíthat Dr. Dobos Barna és az Ajka ellen megsérülő Germán Tamás sincs a keretben. Szeged-Csanád GA: Varga B. (K) – Ódor, Moga, Szilvási, Mohl, Oláh, Jovanovic(csk), Varga Sz. Dobos, Kóródi, Grumic, cserék: Takács J. (K), Ásványi(K), Deák, Bitó, Gréczi, Rózsahegyi, Simon, Pejovic, Gajdos, Kárász, Takács T., Bojtos A vendégeknél nem került a keretbe az első számú kapus és a 3 gólos Simon András sem, aki a szegedi színekben játszó Simon Ádám ikertestvére. Gyirmót FC : Hársfalvi (K) – Szegi, Nagy P., Szatmári, Széles, Hajdú, Juhász, Heffler, Varga B., Vass , Hudák vezetőedző: Csertői Aurél cserék: Takács J. (K), Ásványi(K), Deák, Bitó, Gréczi, Rózsahegyi, Simon, Pejovic, Gajdos, Kárász, Takács T., Bojtos
vasárnapi eredményekVasárnap Győrben fogadta a Gyirmót a Kaposvári Rákóczi FC-t. A találkozón nem született gól. A hazaiak az Ajka ellen Dobos Áron 89. percben szerzett góljával tartották otthon a 3 pontot. Még az első félidőben Jovanovic Aleksandar is betalált, amire a második félidőben még volt válasza az Ajkának, Csizmadia fejese azonban végül nem ért pontot a dunántúliaknak.
Köszöntjük Olvasóinkat!Az eredetileg szeptember 16-ára tervezett Merkantil Bank Liga NB II. 9. fordulóbeli mérkőzést, az MLSZ döntésének értelmében, ma pótolják a csapatok. A találkozó 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban. Tartsanak velünk!
2022/2023
Merkantil Bank Liga NB II.
22. forduló
2023.02.05. vasárnap, 15:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
SZENTLŐRINC
Szent Gellért Fórum
2022/2023 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVTK 46
02. MTK BUDAPEST 41
03. PMFC 39
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 36
05. GYIRMÓT FC GYŐR 32
06. FC AJKA 32
07. SZOMBATHELYI HALADÁS 32
08. ETO FC GYŐR 28
09. AQVITAL FC CSÁKVÁR 28
10. BUDAFOKI MTE 28
11. SOROKSÁR SC 28
12. TISZAKÉCSKEI LC 27
13. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 26
14. BFC SIÓFOK 26
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 25
16. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 24
17. SZENTLŐRINC 22
18. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 20
19. DOROGI FC 17
20. HR-RENT KOZÁRMISLERNY 17

Partnereink