A DEAC elleni várakozásaink

img-0366.jpg
Sajtótájékoztató keretében monda el, mit vár a vasárnapi bajnokitól Dr. Dobos Barna vezetőedzőnk. Az újságírók Szilvási Pétertől és Oláh Gergőtől is kérdezhettek.

Két győzelem, két elmaradt mérkőzés. Ez a mérlege az elmúlt heteknek. Ma, a PCR tesztek után tartott sajtótájékoztatón erről is szó volt. A sajtótájékoztatót már a pálya mellett, a lehető legbiztonságosabb körülmények között tartottuk. A klub számára is első az egészség, mindenki biztonságának garantálása.

Dr. Dobos Barna:  ”Nem tudunk hosszú távra tervezni, mivel napról napra változhat a helyzet. Jó példa erre a Veszprém elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésünk, ahová már elutaztunk és a meccs helyett edzést kellett vezetnem. Hazai pályán győzni szeretnénk a DEAC ellen. Vannak hátráltató tényezők is, elsősorban a sérülések. Több sérültünk is van. Remélem, hogy minél hamarabb felépülnek és csatlakozhatnak!"

Játékosaink közül az újságírók elé állt, Szilvási Péter is, aki korábban játszott Debrecenben.

Szilvási Péter: „Mivel nem rég csatlakoztam a klubhoz, számomra az elmaradt találkozók egy olyan lehetőséget is rejtettek, hogy így még jobban fel tudtam venni a ritmust a csapat többi tagjával, még inkább magamévá tudtam tenni a taktikai elképzeléseket. Minden találkozón győzelemre törekszünk, így ebből a szempontból nincs különbség a felkészülésben.”

exif-temp-image.jpg

Oláh Gergő, a Debreceni Egyetemen szerzett sport és rekreációszervezésből diplomát, így aktuális ellenfelünk számára is különleges.

Oláh Gergő: ”Sok ismerősöm van a következő ellenfelünknél, például tanáraim közül is dolgoznak többen a klubnál. Játékosok között is vannak olyanok, akik a DVSC-ben csapattársaim voltak és szép sikereket értek el. Nem becsüljük alá egyik ellenfelünket sem, így a DEAC-ot sem, egy feltörekvő klub."

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia - DEAC Merkantil Bank Liga 10. fordulójának mérkőzése vasárnap, 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban. Minden szurkolót várunk és kérjük, használják a kihelyezett fertőtlenítőket, próbálják a távolságot tartani egymástól és a mosdókban, zárt helyeken használják a maszkot, lehetőség szerint a lelátón is. A szurkolást és a megértés köszönjük! Hajrá Szeged!


2023/2024
Merkantil Bank Liga NB II.
26. forduló
2024.03.31. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
TISZAKÉCSKEI LC
Szent Gellért Fórum
2023/2024 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 55
02. ETO FC GYŐR 48
03. VASAS FC 48
04. SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 45
05. HR-RENT KOZÁRMISLENY 42
06. GYIRMÓT FC GYŐR 35
07. SOROKSÁR SC 34
08. AQVITAL FC CSÁKVÁR 33
09. BUDAPEST HONVÉD 33
10. KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 33
11. SZOMBATHELYI HALADÁS 33
12. FC AJKA 31
13. BVSC-ZUGLÓ 30
14. BUDAFOKI MTE 27
15. PMFC 27
16. BFC SIÓFOK 24
17. TISZAKÉCSKEI LC 19
18. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 11

Partnereink