Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Ismét döntetlen: Szeged - Szentlőrinc 1:1

bc5k6097.jpg
Egy elkerülhető góllal szerzett vezetést a Szentőrinc, de a második félidőben sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, azonban ezek közül csak az egyik lett gól, így egy pontot szereztünk.

Második hazai mérkőzését játszotta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Szent Gellért Fórumban. Így nyolc nap alatt a 3. bajnoki találkozót is letudták a Merkantil Bank Liga csapatai. Dobos Barna továbbra sem számíthatott Mohl Dávidra és Kóródi Nándorra, akik sérülés miatt nem állnak a tréner rendelkezésére.

Kezdőcsapatok: Szeged-Csanád GA : Takács J.(K) – Kárász, Deák, Pejovic, Bitó, Simon (58’ Oláh), Jovanovic, Dobos Á., Varga Sz (74’ Gajdos)., Grumic (CSK) (46’ Germán), Takács T.

Cserék: Varga B. (K), Germán, Oláh, Ódor, Moga, Gréczi, Gajdos

edző: Dr. Dobos Barna

Szentlőrinc: Slakta (K) – Frőlich, Kaproncai, Hleba, Harsányi, Nagy, Kovács, Havas, Molnár, Sili, Dulló,

edző: Sluka Marián

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok a hőség és annak ellenére, hogy nyolc nap alatt a 3. bajnokin kellett helytállniuk. Sorjáztak a helyzetek, a kék-feketék akcióból, a vendégek – beállt védekezés mellett – kontrákból jutottak el a helyzetekig, amelyek közül kiemelhető Havas fejese egy szöglet után, aminél Takács János védett, a másik oldalon pedig Jovanovic tornáztatta meg Slaktát. A félidő második felében is uralta a játékot a kék-feketében játszó hazai csapat, gólt mégis a Szentlőrinc szerzett egy ártalmatlannak tűnő helyzetből. Frőhlich lövésénél Takács János még hozzá tudott érni a labdához, azonban az becsorgott a gólvonalon túlra. 43’ 0:1.

A szünet után Grumic helyére beállt Germán. A térfélcsere után Dobos Barna szavainak érezhető hatása volt a játékon, aminek az eredménye az egyenlítés lett: Takács Tamás egy bombagóllal egyenlített, amit komoly nyomás előzött meg. 51’ 1:1. Takács Tamás már a második találatánál jár, mindkettőt a Szent Gellért Fórumban szerezte.

Később beállt Oláh Gergő és Gajdos Zsolt is. Utóbbi egy Kárász bedobás és egy Germán csúsztatás után kapásból találta el a kapufát. Az ellenfélnek egy nagy helyzete volt a második játékrészben, de az is kimaradt. A kétperces hosszabbítás végén is eljutott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a lövőhelyzetig, de Germánnak nem sikerült győztes gólt szereznie, kevéssel mellé ment a próbálkozása, így maradt az 1:1.

bc5k6125.jpg

Dobos Barna: ”Óriási hátrány, hogy rendre az ellenfél szerzi az első találatot a meccseinken, ráadásul elkerülhető gólokat kapunk, mint most is. Azért hozzá tartozik a meccs képéhez, hogy a helyzetek alapján nekünk kellett volna megnyernünk a találkozót, az ellenfélnek sokkal kevesebb igazi ziccere volt. Sokkal pontosabbnak kell lennünk és mindenkinek fel kell jönnie arra a szintre, amit a játék követel, de mivel sokan elég későn csatlakoztak a kerethez, erre még várni kell egy kicsit."

 

Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.09.27. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DEAC
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 20
02. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 17
03. GYIRMÓT FC GYŐR 16
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16
05. BUDAÖRS 15
06. SZOLNOKI MÁV FC 15
07. SOROKSÁR SC 14
08. FC AJKA 13
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 13
10. PÉCSI MFC 13
11. DOROGI FC 12
12. BFC SIÓFOK 11
13. VASAS FC 11
14. WKW ETO FC GYŐR 10
15. KAZINCBARCIKA 9
16. SZEGED-CSANÁD GROSICS 8
17. ST. LŐRINC KFT. 8
18. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 8
19. DEAC 6
20. AQVITAL FC CSÁKVÁR 3

Partnereink