Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

ÉLŐ: Csákvár - Szeged szöveges tudósítás + stream link

20200805-165904.jpg
Kövesse itt, percről percre a bajnoki találkozót!

Az alábbi linken élőben is követhető a találkozó:

https://youtu.be/thvDaS2WtOw


Online közvetítés:
AQVITAL FC CSÁKVÁR
SZEGED-CSANÁD GROSICS
1
1
időpontesemény
vége 1:1Hátrányból felállva, egy ponttal távozunk Csákvárról,
Szegedi szögletVarga ívelheti be. Kivédekezik....
vége a rendes játékidőnek +3 a ráadásTakács védett egy lapos lövést a 90. perc kezdetén
88. percSzegedi szabadrúgás: Varga 30 méterre a csákvári kaputól. Senki nem ér hozzá a beadáshoz, ami így eljut a kapuig, de könnyű zsákmány Markeknek....
utolsó 5 perc kezdődikMindkét csapat nyerni akar, a Szeged támad többet.
újabb nagy helyzetJovanovic kapott középen egy tiszta labdát, Markek bravúrral védte a léc alá tartó játékszert.
szegedi helyzetekJovanovic vezett rá a hazai 16-osra a labdát majd keményen lőtte be középre. Bent csak szögletre tudták menteni, amiből helyzet alakult ki, Gréczi lőtt fölé.
75. perc Grumic sárgaA szegedi kapitány is sárgalapot kap.
72. perc utolsó változtatás a kék-feketéknélDobos Áron helyett Gréczi Márton áll be az utolsó szűk húsz percre.
68. perc szegedi csereSimon Ádám helyett Oláh Gergő állt be.
67. percBitó indította Dobost a bal szélen, aki tisztára cselezte magát és lőtt. A labda kevéssel ment a bal alsó mellé....kár érte!
újabb ápolás, megint szegedi...Ezúttal Deák maradt a földön. Ő talán tudja folytatni.
63. perc hazai csereBaracskai helyett Papp Milán játszik az utolsó szűk fél órában a Csákvárban.
sok a durvaságA szabálytalanságok miatt sokat áll a játék.
58. perc ápolás -csereTakács Tamás maradt a földön. Dr. Thurzó Balázs és Botta Gábor segítségével saját lábán haygja el a pályát, de csere lesz: Germán Tamás állt be.
lüktető a játékMindkét félnek jót tett a szünet és az edzői eligazítás. Lendületes, jó játékot láthat a kb. 400 néző a helyszínen. Bár jobbára a középpályán zajlanak az események.
53. percÚjabb hazai lap: Madarász kapta.
49. percHazai szöglet az első esemény a félidőben. Veszélytelen.
kezdődik a második félidőEgyik vezetőedző sem változtatott a szünetben. Természetesen a Csákvár kezdi a félidőt.
(rész)eredményekVégeredmények: Békéscsaba - Vasas 1:1, DEAC - DVSC 0:3, Budaörs - Siófok 3:2, Szentlőrinc - Gyirmót 2:0, Dorog -Soroksár 1:0, Részeredmények, félidei : Szombathely-Szolnok 0:1, Ajka - Kazincbarcika 1:1, Győr - Kaposvár0:1, Nyíregyháza - PMFC 2:0
vége az első félidőnekA játékvezető nem hosszabbított. Daru Bence és Deák István góljaival a szünetben 1:1.
43. percSzép szegedi támadás: Varga - Bitó összjáték végén sikerült középre tenni a labdát, ahol Takács várt, de megelőzték a hazai védők.
40. perc GÓÓÓÓÓÓÓL 1:1Varga szabadrúgása után elsőre még védeni tudott Markek, de Deák István közelről keményen lőtt a hazai kapuba. Egyenlítettünk! 1:1
39. percTakács Tamás felrúgásáért Albert kap sárgalapos figyelmeztetést. 25-ről jöhet a szabadrúgás. Varga Szabolcs.
32. percA középkezdés után eljutunk a hazai kapu előterébe, ahol kapásból próbálkozik Takács Tamás, de lecsúszik a lábáról a labda.
31. perc GólVezet a Csákvár. Mim Gergely beadására középen fejjel érkezett Daru Bence és közelről betalált. 1:0
24. percKigyulladtak a lámpák. A labda többet van a szegedi térfélen, de igazi helyzetig nem jutotak el az Aqvital játékosai az elmúlt percekben.
19. perc Takács Janó dupla bravúrja!!Egy szabadrúgás után kétszer kellett hatalmasat védenie Takács Jánosnak. A második próbálkozást egészen közelről tolta ki. Remek védések!
17. perc Csákvári sárgaBabacskai hátulról sodorta el a lendületből labdát vezető Bitó Martint, amiért sárga lapot kapott.
11. percTakács védett. Beszorultunk a saját kapunk elé, végül Madarász lőtt, de Takács János magabiztosan ölelte magához a labdát, ami középre jött.
10. percCsákvári lövés, laposan a bal alsó felé. Kb. 1 méterrel mellé.
8. perc Nagy szegedi helyzetEgy jobboldali támadás végén Kárász Krisztián lőtt a 16-oson belülről, a hazai kapus lábbal állta útját a labdának.
7. percJovanovicot sodortáke el, szabadrúgással jöhetünk a 16-os mellől. Dobos Áron ívelte be, de kicsúsztatták a fehér mezesek....
5. pedrcHazai szöglet. Kétszer is próbálkozhattak a csákváriak, de remek védekezéssel sikerült meghiúsítani minden próbálkozást. Indulhat a kontra.
5. percKét helyen változtatott Dobos Barna a Békéscsaba elleni kezdőhöz képest: Gajdos helyett Takács Tamás, Moga helyett Pejovic került be a szegedi kezdő tizenegybe.
elkezdődöttElindult a mérkőzés. Grumic hozta játékba a labdát, aki ma is viseli a kapitányi karszalagot.
hamarosan kezdünka csapatok most vonulnak a pályára
szerelésekA Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai az elsőszámú szerelést ölthetik magukra, vagyis kék-fekete lesz a mai napon a mez.
zajlik a melegítésMindkét csapat játékosai a pályán. Gyülekeznek a nézők is.
ÖsszeállításokSzeged: Takács J.-Kárász, Pejovic, Deák, Bitó, Jovanovic, Simon, Varga, Dobos, Grumic, Takács. Cserék: Varga B. (K), Germán, Gajdos, Ódor, Moga, Oláh, Géczi. Vezetőedző: Dr. Dobos Barna Csákvár: Markek - Koch, Mim, Daru, Kocsis, Vukasovic, Sejben,Mészáros, Albert,Babacskai, Madarász. Vezetőedző: Visinka Ede
A csapat megérkezettA Szeged-Csanád GA játékosai és a szakmai stáb már megérkezett. Érkeztek szurkolók is Szegedről.
Merkantilbank Liga 2. fordulóA játéknap további párosításai: Békéscsaba - Vasas 1:1 (14:45-kor kezdődött), DEAC - DVSC, Budaörs - Siófok, Szentlőrinc - Gyirmót, Dorog -Soroksár, Szombathely-Szolnok, Ajka - Kazincbarcika, Győr - Kaposvár, Nyíregyháza - PMFC
IdőjárásCsákváron jelenleg változóan felhős az ég, a délután során több, komoly zápor is volt. Nem kizárható, hogy a meccsen is fog esni az eső. A játékvezetőnek eső miatt nem, de villámlás, dörgés esetén be kell szüntetnie a találkozót. Reméljük, erre nem kerül sor!
Helyszín, sporiA mai összecsapás 19 órakor kezdődik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban, a találkozót Kárpály Mihály vezeti.
Tavalyi párharcTavaly először 2019. szeptember 15-én találkoztak a csapatok, az volt az első hivatalos mérkőzés a vadonatúj Szent Gellért Fórumban. Germán Tamás mesterhármasával 5:3-ra győzött a kék-fekete alakulat. A visszavágóra idén nőnapon, március 8-án került sor Csákváron (3:2), ahol most is egymásnak feszülnek majd a felek. Az a találkozó is sok gólt hozott és hazai győzelmet (5:3).
Üdvözöljük kedves olvasóinkat!Az Aqvital Csákvár FC - Szeged-Csanád Grosics akadémia bajnoki mérkőzés 19 órakor kezdődik. A helyszínről tudósítunk.
Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.09.27. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DEAC
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 20
02. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 17
03. GYIRMÓT FC GYŐR 16
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16
05. BUDAÖRS 15
06. SZOLNOKI MÁV FC 15
07. SOROKSÁR SC 14
08. FC AJKA 13
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 13
10. PÉCSI MFC 13
11. DOROGI FC 12
12. BFC SIÓFOK 11
13. VASAS FC 11
14. WKW ETO FC GYŐR 10
15. KAZINCBARCIKA 9
16. SZEGED-CSANÁD GROSICS 8
17. ST. LŐRINC KFT. 8
18. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 8
19. DEAC 6
20. AQVITAL FC CSÁKVÁR 3

Partnereink