Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Az edzők továbbképzése folytatódik

otjo.jpg
A koronavírus járvány alatt is folytatódik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás edzőinek továbbképző programja- természetesen online módszerrel. Őze Tibort, a továbbképzési programért felelős szakmai tanácsadó beszélt honlapunknak a tapasztalatairól és az elvégzett munkáról.

Őze Tibor: „A napokban kapták meg edzőink az idei harmadik szakanyagot, ami mellé néhány kérdést is kaptak, amire válaszolniuk kellett. A továbbképzési program beindítása óta folyamatosan azt  tapasztalom, hogy a kollégák komolyan foglalkoznak saját tudásuk bővítésével, és a jelenlegi -mindegyikünk számára igen nehéz-  időszakban sem torpant meg ez a folyamat.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folyó munka egybecseng az MLSZ törekvéseivel.

Őze Tibor: „Csányi Sándor úr, az MLSZ újraválasztott elnöke említette, hogy az edzők képzésében további komoly tervei vannak a szövetségnek. Egyéni véleményem, hogy egy ország labdarúgásának fejlettségét nem csak az edzői tudás színvonala határozza meg, az azonban vitathatatlan, hogy komoly része van az edzők szakmai képzettségének,gyakorlati tapasztalatának.Ugyanakkor ezen tudás csak akkor hasznosítható optimálisan, ha az edzőben megvan a sportág iránti tisztelet és elhivatottság is.A mi klubunkban már 2017 óta rendszeresen szervezünk szakmai továbbképzéseket, ahol neves előadók tartottak előadást a labdarúgás aktuális kérdéseiről, emellett gyakorlati bemutatókat is tartottunk.”

sator-kupa-2-hely.jpg

Ahogyan a Szent Gellért Fórum is egy nagyobb  KÖZÖSSÉGET szolgál, úgy klubunk is a régió egyesülete kíván lenni hosszú távon, amihez az együttműködésre is szükség lesz.

Őze Tibor: ”A „belső” továbbképzési programunk  azért is fontos, mert partner klubjainkkal közösen  építjük Szeged és környéke együttműködési struktúráját, amelynek alapja a közös szakmai alapelveken folyó utánpótlás nevelői munka.”


Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.08.16. vasárnap, 19:00
SZOMBATHELYI HALADÁS/SZEGED-CSANÁD GROSICS
Szombathelyi Haladás Stadion
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 9
02. DVSC 7
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 7
04. SZOLNOKI MÁV FC 7
05. FC AJKA 6
06. GYIRMÓT FC GYŐR 6
07. DOROGI FC 6
08. VASAS FC 5
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 4
10. PÉCSI MFC 4
11. ST. LŐRINC KFT. 4
12. BUDAÖRS 3
13. SOROKSÁR SC 3
14. WKW ETO FC GYŐR 2
15. SZEGED-CSANÁD GROSICS 2
16. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 2
17. KAZINCBARCIKA 2
18. AQVITAL FC CSÁKVÁR 1
19. BFC SIÓFOK 1
20. DEAC 0

Partnereink