Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Kapusok karanténban

kapusokk.jpg
NB II-es csapatunk kapusai jól vannak, csak egy kis hiánybetegségben szenvednek: meccshiányban!

Három kapus van jelenleg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia keretében. Ők általában elválaszthatatlanok voltak, főleg edzésen. Mióta azonban véget értek a közös tréningek, három felé ágazott az ő útjuk is. Továbbra is közös pont azonban a kapusedző, Bagdi Ferenc.

Bagdi Ferenc: „Jól vagyunk és folyamatos kapcsolatban vagyunk annak ellenére, hogy fizikailag különböző helyeken tartózkodunk. Mindenki próbálja elvégezni a csapat részére előírt penzumokat, és a lehetőségeikhez mérten tudnak kapusspecifikus edzésekkel megtörni a monotonitásukat. Alex (Aleksic Branimir) az utolsó közös edzést követően hazautazott Szerbiába, ahol 28 napos karanténba kellett vonulnia, vagyis otthon maradt. Levi (Szántai Levente) a mezőnyjátékosokhoz hasonló egyéni edzéstervet  tudja csinálni. Janó (Takács János) van a lehetőségekhez képest a legkevésbé rossz helyzetben, hiszen Ő Sándorfalván, a műfüves pályán, szülői segítséggel tud kapus specifikus gyakorlatokat is végezni.”

A kapusok is küldik az edzéssel kapcsolatos eredményeiket a stábnak, ahol elemzik, majd ahhoz alakítják a következő heti tervet. Joao Janeiro odafigyel, hogy a játékosok motiváltak legyenek és a csapat folyamatos kapcsolatát is egy praktikus ötlettel oldotta meg.

Bagdi Ferenc: ” Nem szabad letargiába esni, minden napra kell feladat, ami leköti, a figyelmet. Mindenki érzi, hogy ez egy új és eddig ismeretlen helyzet, amikor improvizálni kell. Nem féltem a játékosokat és a kapusainkat sem. Szerintem nem várták még ennyire az első edzést! Úgy gondolom, nem jó ha rágörcsölve várjuk a szezon hajráját, főleg, hogy még nem is tudjuk, hogy zárul a szezon, lesznek-e meccsek egyáltalán. Rengeteg dologra mondtuk eddig, hogy nincs rá időnk. Most van.Sok türelmet és otthonmaradós Húsvéti Ünnepet Mindenkinek!!!!


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink