Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Kapusok karanténban

kapusokk.jpg
NB II-es csapatunk kapusai jól vannak, csak egy kis hiánybetegségben szenvednek: meccshiányban!

Három kapus van jelenleg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia keretében. Ők általában elválaszthatatlanok voltak, főleg edzésen. Mióta azonban véget értek a közös tréningek, három felé ágazott az ő útjuk is. Továbbra is közös pont azonban a kapusedző, Bagdi Ferenc.

Bagdi Ferenc: „Jól vagyunk és folyamatos kapcsolatban vagyunk annak ellenére, hogy fizikailag különböző helyeken tartózkodunk. Mindenki próbálja elvégezni a csapat részére előírt penzumokat, és a lehetőségeikhez mérten tudnak kapusspecifikus edzésekkel megtörni a monotonitásukat. Alex (Aleksic Branimir) az utolsó közös edzést követően hazautazott Szerbiába, ahol 28 napos karanténba kellett vonulnia, vagyis otthon maradt. Levi (Szántai Levente) a mezőnyjátékosokhoz hasonló egyéni edzéstervet  tudja csinálni. Janó (Takács János) van a lehetőségekhez képest a legkevésbé rossz helyzetben, hiszen Ő Sándorfalván, a műfüves pályán, szülői segítséggel tud kapus specifikus gyakorlatokat is végezni.”

A kapusok is küldik az edzéssel kapcsolatos eredményeiket a stábnak, ahol elemzik, majd ahhoz alakítják a következő heti tervet. Joao Janeiro odafigyel, hogy a játékosok motiváltak legyenek és a csapat folyamatos kapcsolatát is egy praktikus ötlettel oldotta meg.

Bagdi Ferenc: ” Nem szabad letargiába esni, minden napra kell feladat, ami leköti, a figyelmet. Mindenki érzi, hogy ez egy új és eddig ismeretlen helyzet, amikor improvizálni kell. Nem féltem a játékosokat és a kapusainkat sem. Szerintem nem várták még ennyire az első edzést! Úgy gondolom, nem jó ha rágörcsölve várjuk a szezon hajráját, főleg, hogy még nem is tudjuk, hogy zárul a szezon, lesznek-e meccsek egyáltalán. Rengeteg dologra mondtuk eddig, hogy nincs rá időnk. Most van.Sok türelmet és otthonmaradós Húsvéti Ünnepet Mindenkinek!!!!


Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.09.27. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DEAC
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 20
02. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 17
03. GYIRMÓT FC GYŐR 16
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16
05. BUDAÖRS 15
06. SZOLNOKI MÁV FC 15
07. SOROKSÁR SC 14
08. FC AJKA 13
09. SZOMBATHELYI HALADÁS 13
10. PÉCSI MFC 13
11. DOROGI FC 12
12. BFC SIÓFOK 11
13. VASAS FC 11
14. WKW ETO FC GYŐR 10
15. KAZINCBARCIKA 9
16. SZEGED-CSANÁD GROSICS 8
17. ST. LŐRINC KFT. 8
18. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 8
19. DEAC 6
20. AQVITAL FC CSÁKVÁR 3

Partnereink