Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Veretlen hétvége az utánpótlásban

Egy kivételével minden csapatunk három pontot szerzett.

A Törökszentmiklóst fogadta U12-es és U13-as csapatunk: mindkét együttesünk magabiztos győzelmet aratott hazai pályán, ezzel U12-esek kilenc mérkőzésüket követően is pontvesztés nélkül vezetik a bajnokságot, míg U13-asaink szezonbeli hetedik sikerüket könyvelhették el. A két csapat Ceglédre utazik a következő fordulóban, november 17-én.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 10. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Törökszentmiklós 5–1 (1-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Barna Zoltán (Szűcs István Dávid).
Szeged-Csanád GA: Fejes–Domonkos, Di Mundo, Mahler, Pleskó, Vásárhelyi, Nyers, Tóth N., Horváth Á. Csere: Sólya, Banó-Szabó, Csuri, Farkas M., Kincses, Farkas I., Daróczi, Sík. Edző: Dlusztus Imre, Simon Róbert.
Gólszerzők: Nyers (3), Di Mundo, Sík, ill. Ladányi.

Simon Róbert: – A győzelmünk ellenére, a hétvégén mutatott játékunk abszolút nem képviselte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia színvonalát. A következő hét egyik feladata az lesz, hogy a gyerekek labdarúgás iránti gondolkodásmódját visszaállítsuk, és a kitűzött célokat újra együtt, közösen érjük el. Ez a csapat képes rá és hiszünk benne!

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 10. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Törökszentmiklós 7–0 (4-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szarka Jenő (Kollár Márkó Dominik).
Szeged-Csanád GA: Szabó M. – Gáti, Csikós, Barna, Köteles, Koncz, Osvald, Denucz, Mádi, Árva, Csiszár. Csere: Lehocki, Kovács B., Szili, Ferenczi, Tóth D., Kócsó, Litauszki, Kis Cs. Edző: Nagy Attila.
Gólszerzők: Barna, Mádi, Gáti, Árva, Csiszár, Osvald, Ferenczi.

Nagy Attila: – Magabiztos, szép játékkal sikerült itthon tartanunk a három pontot. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

 

U14-eseink másodjára veszítettek pontot, miután gól nélküli döntetlent játszottak a kecskemétiekkel. Sajnos a Békéscsaba nem botlott, így az élen álló együttessel szemben ötpontos hátrányba kerültek U14-eseink. Az U15-ösök tizedik meccsüket is megnyerték.

A két csapat legközelebb ismét a Szent Gellért Fórumban lép pályára, november 17-én az Orosházi MTK-ULE csapatait fogadják.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 11. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Mercedes KLC 0–0
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Bartucz Tamás, Tihanyi Gábor).
Szeged-Csanád GA: Balogh – Botic, Pap, Boda, Sirokmán, Ördög (Kovács Á.), Farkas G., Simon, Gera (Budai), Mikó, Milencovici. Edző: Bilics Igor.

Bilics Igor: – Kellemetlen, fizikálisan erősebb ellenféllel szemben ugyan végig a kapu előtt futballoztunk, de nem sikerült gólt szereznünk. Az mindenképp biztató, hogy továbbra is jó játékkal sikerül szép támadásokat vezetnünk, de a lehetőségeinket sokkal jobb arányban kell kihasználnunk.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 11. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Mercedes KLC 2–0 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Bartucz Tamás (Tihanyi Gábor, Kócsó Tibor Zsolt).
Szeged-Csanád GA: Zelman – Murár, Szabad (Szalai), Savanya (Karácsonyi), Molnár M. (Bácsi), Lippai, Forgó (Sahin-Tóth), Jójárt, Kiss D., Arany, Gál (Kószó). Edző: Beszédes Sándor.
Gólszerzők: Jójárt, Lippai G.

Beszédes Sándor: – Egy jó Kecskemét és egy "ma  kevésbé jó"  Szeged mérkőzését láttam. Ismételten elmaradt a "húzó emberek" átlagon felüli teljesítménye. Lehet, hogy  a hiányzó és sérülten játékot vállaló játékosok esete nagyban befolyásolja összteljesítményünket, de a mindenkori pályán lévők a legjobbak és tőlük várom a jó és eredményes játékot - ahogyan azt a csereként pályára lépő Sahin-Tóth Csanád tette! A győzelemért azért jár a gratuláció!

 

A két legidősebb korosztályunk Békéscsabáról, az UFC vendégeként hozta haza a három pontot: az U17-esek hátrányból fordítva arattak győzelmet, míg az U19-esek közel egy tucatig jutottak a békési megyeszékhelyen.

A két csapat legközelebb városi rangadót vív a SZEOL SC csapataival november 16-án a Szent Gellért Fórumban.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 11. forduló

Békéscsaba UFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–2 (1-1)
Békéscsaba, Kórház utcai stadion. Vezette: Szigeti Gábor (Telek András, Kis Kata Bíborka).
Szeged-Csanád GA: Nagy B. – Csehó, Suták (Abou-Abdo), Ilyés, Ábrahám, Gulyás, Bakró-Nagy, Indre, Szűcs, Fődi (Börcsök), Ádám (Dancsok). Edző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Guti, ill. Fődi, Csehó.

Kikity Márió: – Nem kezdtünk jól, és bár több lehetőséget is kihagytunk, a csapat erejét mindenképp mutatja, hogy sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Sok hiányzónk akadt a mai napon, de a játékosok megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 11. forduló

Békéscsaba UFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3–11 (1-3)
Békéscsaba, Kórház utcai stadion. Vezette: Telek András (Szigeti Gábor, Kis Kata Bíborka).
Szeged-Csanád GA: Trescsula–Nagy M., Vajda (Bódi), Mészáros, Dobronoky, Csizmadia (Kis B.), Masa (Holcsik), Angeli, Bakó (Hevesi), Vincze (Torda), Suhajda (Tóth N.). Edző: Vágó Mihály.
Gólszerzők: Mojzis, Ángyán, Molnár, ill. Bakó (2), Vajda, Csizmadia, Holcsik, Dobronoky (2), Tóth N. (2), Kis B.

Vágó Mihály: – A nagy gólarányú győzelem ellenére sem lehetek maradéktalanul elégedett, hiszen rengeteg lehetőségünk volt további gólszerzésekre, különösen az első félidőben maradtak ki nagy ziccerek. Az is bosszantó, hogy a mérkőzés végén könnyelműen kaptunk két elkerülhető gólt. Összességében az eredmény önmagáért beszél, és néhány nagyon szépen felépített támadásból szerzett gólt is szereztünk.


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink