Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Több csapatunk veretlensége is odalett

Kikapott az U17 és az U19-es csapatunk is.

Az U12-es és U13-as csapatunk is győzelemmel térhetett haza a szomszédvárból: a fiatalabbak három, míg az idősebbek tíz gólt lőve szereztek három pontot.

A folytatásban a következő fordulóban a Gyulát fogadja a két együttes a tápéi pályán.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–3 (0-0)
Hódmezővásárhely, vezette: Halász József (Mígh Tamás, Burzon Márk).
Szeged-Csanád GA: Sólya - Farkas, Mahler, Vásárhelyi, Domonkos, Kincses, Banó-Szabó, Lukácsi, Daróczi. Csere: Nyers, Tóth N., Pleskó, Di Mundo, Fejes, Horváth Á., Farkas. Edző: Dlusztus Imre, Simon Róbert.
Gólszerzők: Di Mundo (2), Nyers.

Simon Róbert: - A csapat előre mutató fejlődésének egyik kulcsa az állandóság. A heti program nem ezt tükrözte. Gratulálok a szimpatikus Hódmezővásárhelyi FC-nek!

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-10 (0-6)
Hódmezővásárhely, vezette: Mígh Tamás (Burzon Márk, Halász József).
Szeged-Csanád GA: Szili - Gáti, Barna, Köteles, Koncz, Denucz, Osvald, Mádi, Csikós, Árva, Csiszár. Csere: Tóth D., Lehocki, Kovács B., Ferenczi, Kócsó, Kis Cs., Litauszki. Edző: Nagy Attila.
Gólszerzők: Knapecz, ill. Tóth D. (3), Gáti, Barna (2), Koncz, Mádi, Csiszár, Litauszki.

Nagy Attila: - A labdabirtoklással nem volt probléma, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Sok gólt szereztek a srácok, ez dícséretre méltó. Az első félidőben lezártuk a mérkőzést, ami megkönnyítette a rotációt. A játék minőségével kevésbé vagyok elégedett, összességében gratulálok a srácoknak az újabb győzelemhez!

 

U14-es és U15-ös csapatunkra is a Hódmezővásárhelyi FC várt: Bilics Igor csapata hiába dolgozott ki több lehetőséget, nem tudott betalálni, így elszenvedte szezonbeli első vereségét.

Az U15-ösök hetedik mérkőzésüket is megnyerték, és vezetik a bajnokságot. A két csapat legközelebb a Maros-menti UFC vendége lesz.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Hódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szeri Tamás (Tihanyi Gábor, Bartucz Tamás).
Szeged-Csanád GA: Balogh - Botic, Boda, Milencovici (Kovács Á.), Sirokmán (Sári), Ördög, Farkas G., Simon, Bosnyák (Pap L.), Gera (Budai), Mikó. Edző: Bilics Igor.
Gólszerző: Orovecz.

Bilics Igor: - Sajnos a jó játékot és a sok kidolgozott helyzetet nem sikerült érvényesíteni. A labdarúgás ilyen, a kihagyott helyzeteket megbünteti!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Hódmezővásárhelyi FC 6-0 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Tihanyi Gábor (Bartucz Tamás, Szeri Tamás).
Szeged-Csanád GA: Zelman (Kovách) - Murár, Szalai, Savanya, Molnár (Kozma), Forgó (Szabad), Karácsonyi (Arany), Sahin-Tóth, Jójárt, Bácsi (Lippai D.), Kószó (Kiss D.). Edző: Beszédes Sándor.
Gólszerzők: Kószó, Sahin-Tóth, Arany, Kozma (2), Savanya.

Beszédes Sándor: - Versenycsapat vagyunk, így számunkra minden mérkőzés fontos. A győzelemért jár a gratuláció. Mégsem vagyok elégedett az első félidei játékunkkal. Amiért elsősorban magamat hibáztatom. Játéklehetőséget  szerettem volna adni kezdőként azoknak, akik ilyen szerepben még nem voltak, illetve kevesebb játéklehetőséghez jutottak, de nem azt kaptam, amit vártam. A jövőben nem fogok "ilyen hibát" elkövetni. Jár a gratuláció a vendég csapatnak is a lelkes játékukért!

 

Két legidősebb korosztályunk nem tudott pontot szerezni: mindkét csapat alulmaradt a Szolnokkal szemben, így U17-es és U19-es csapatunk is először maradt pont nélkül a szezonban.

A következő fordulóban a Hódmezővásárhelyi FC vendége lesz az U17-es és U19-es csapatunk.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Szolnoki MÁV FC 2-4 (1-2)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szabó László (Virág András Barnabás, Fodor Lajos).
Szeged-Csanád GA: Nagy B. - Dancsok, Csehó (Berger), Kapic (Börcsök), Ábrahám, Gulyás, Bakró-Nagy (Abou-Abdo), Rádai, Indre, Papp Á., Fődi. Edző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Csehó, Berger, ill. Lukovszky, Kanálos, Kiss A., Szekeres.

Kikity Márió: - A játékvezető az első perctől kezdve gyengén vezette a mérkőzést. Bármit tett, azzal csak a feszültséget keltette a pályán. Sokkal jobban ki kellett volna használnunk a helyzeteinket, valamint ellenfelünk kontráit jobban kellett volna szűrnünk, a szolnokiak három helyzetből rúgtak nekünk négy gólt. Nagyon sajnálom a vereséget, mert minimum egy döntetlent megérdemeltünk volna. Minden elismerés megilleti a srácokat, nagyot küzdöttek, játékban felülmúlták az ellenfelüket, de jobban oda kell figyelnünk a jövőben! Megyünk és dolgozunk tovább, sokat kell még tanulnunk!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 7. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Szolnoki MÁV FC 1-4 (1-3)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Virág András Barnabás (Fodor Lajos, Szabó László).
Szeged-Csanád GA: Trescsula - Nagy M. (Szabó R.), Vajda, Varga Á. (Vincze), Mészáros, Dobronoky, Torda (Masa), Csizmadia, Angeli, Bakó (Tóth N.), Suhajda (Bódi). Edző: Majó Ádám.
Gólszerzők: Vajda, ill. Kurdics, Iván (2), Bali.

Majó Ádám: - Az eredmény ellenére azt gondolom, nem játszottunk rosszul, megvoltak a helyzeteink, de nem lőttük be őket, kétszer is a kapufát találtuk el. Vezettünk 1-0-ra, majd tíz perc alatt három óriási egyáni hibából gólt kaptunk, nincs olyan csapat, ami ezt elbírná! Ettől függetlenül nem érdemeltünk győzelmet, már csak a minket körülvevő tényezők miatt sem. El kell ismerni, a Szolnok jobb volt ,és megérdemelten nyertek! Egy-két játékosnak el kell gondolkoznia, mit akar a labdarúgástól, a sporttól! Gratulálok a Szolnoknak, mi dolgozunk tovább, hogy a tavasszal visszavághassunk! Hajrá, Szeged!


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink