Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Remek hétvégét zárt az utánpótlás

u-12-bekescsaba.jpg
Ismét győzelemnek örülhetett mind a hat korosztályos csapatunk.

Negyedik bajnokiját is sikerrel vette U12-es csapatunk, amelyben Nyers Ádám és Farkas Mátyás is mesterhármasig jutott.

Az U13-asok ennél is meggyőzőbb sikert arattak Békéscsabán. A két csapat a következő fordulóban a Baja együttesét fogadja: szombaton 10 órától az U12, 11.30-tól pedig az U13 lép pályára Tápén.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 4. forduló

Békéscsaba UFC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-9
Szeged-Csanád GA: Fejes - Mahler, Di Mundo, Vásárhelyi, Domonkos, Pleskó, Banó-Szabó, Horváth Á., Nyers. Csere: Sólya, Farkas M., Farkas I., Daróczi, Sík, Lukácsi, Csuri, Kincses, Tóth N. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.
Gólszerzők: Di Mundo, Nyers (3), Farkas M. (3), Vásárhelyi, Lukácsi.

Simon Róbert: - Az első félidőben nehezen ismertük fel az ellenfél védekezését, figyelembe véve, hogy a pálya tengelyében egyszerűbb és gyorsabb lenne felépíteni a támadásainkat és befejezni azokat. A gyakori szélsojatek sok energiába telt és sok befejezetlen támadást eredményezett. A későbbiekben fel kell ismerni a csapatnak, hogy mely alapelveket érvényesítsék a támadás befejezés előtti szervezésében, hogy még hatékonyabbak, gyorsabbak legyenek a befejezések. Gratulálok a csapatnak, dolgozunk tovább és keressük a továbbfejlődés lehetőségét!

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 4. forduló

Békéscsaba UFC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-14
Szeged-Csanád GA: Szabó M. - Gáti, Lehocki, Kovács B., Barna, Köteles, Csikós, Csiszár, Osvald, Litauszki, Mádi. Csere: Szili, Tóth D., Balogh Cs., Kis Cs., Ferenczi. Edző: Nagy Attila.
Gólszerzők: Köteles (2), Gáti (2), Barna, Mádi, Osvald, Csikós, Balogh Cs., Kis Cs., Ferenczi, Tóth D. (3).

Nagy Attila: - A szombati bajnokin a csapat minden egészséges tagja lehetőséget kapott. Összességében a srácok nagyon felszabadultan játszottak. Szép támadásokat vezettünk, és nagyszerű gólokat lőttünk. Gratulálok a csapatnak.

 

U14-es csapatunk ötödik mérkőzését is megnyerte, miután nagy küzdelemben győzte le a gyulai Grosics Akadémiát. Az U15-ösök is hibátlanok maradtak, így mindkét gárda százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén. Ami a folytatást illeti, két korosztályos csapatunk a SZEOL SC vendége lesz vasárnap Szőregen.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Grosics Akadémia Gyula 3-2 (2-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Kakuk Szabolcs (Kovács Attila, Vida Sándor).
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. (Tenerand) - Botic, Pap L., Milencovici, Sirokmán, Ördög (Kovács Á.), Farkas G. (Budai), Simon M., Bosnyák (Csehó), Gera (Baltás), Mikó. Edző: Bilics Igor.
Gólszerzők: Milencovici, Gera, Kovács Á., ill. Szilágyi D. (2).

Bilics Igor: - Házon belüli rangadón vagyunk túl. Fizikálisan megterhelő meccs volt, ellenfelünk hosszú, ívelt labdákkal játszott, erős támadóikra játszott, próbált nyomás alatt tartani bennünket. Amikor lenyugodtunk, rúgtunk is két szép gólt, de a helyzeteinket hatékonyabban kellene kihasználni. Gratulálok a csapatomnak, de az ellenfélnek is a jó játékához!

MLSZ U15-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Grosics Akadémia Gyula 5-0 (2-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Bartucz Tamás (Kócsó Tibor Zsolt, Szeles Ádám).
Szeged-Csanád GA: Zelman - Murár, Szabad (Karácsonyi), Kozma, Savanya (Molnár M.), Lippai G. (Szalai), Forgó (Kószó), Jójárt (Sahin-Tóth), Kiss D. (Lippai D.), Arany, Gál. Edző: Beszédes Sándor.
Gólszerzők: Kozma (2), Arany (2), Sahin-Tóth.

Beszédes Sándor: - Elmaradt a nagy csata... Számomra érthetetlen módon, kedvetlenül, akaratszegényen játszottak a gyulai fiúk. Így sima győzelem lett belőle. Természetesen mi, mint minden mérkőzésen,  csapatként a maximumra törekedtünk. Meg is lett az eredménye. Voltak kimagasló egyéni teljesítmények. Az is lehet, hogy a plusz munka a tehetséggondozó, Talent programmal lassan, de biztosan mutatja, hogy jó úton járunk. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a szakmai stáb munkáját!

 

MLSZ U17-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - DAFC Szeged 7-0 (1-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Burzon Márk (Gargya Balázs Gábor, Kádár Németh Zoltán).
Szeged-Csanád GA: Nagy B. - Dancsok, Csehó (Berger), Kapic (Abou-Abdo), Ábrahám, Rádai, Indre (Gulyás), Fődi, Szűcs T. (Trója), Papp Á., Ilyés. Edző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Csehó, Papp Á. (4), Fődi, Tróbert (öngól).

Kikity Márió: - Az első félidőben helyzeteket dolgoztunk ki, birtokoltuk a labdát, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Nehezen jött a gól, egy távoli szabadrúgásból szereztük meg a vezetést. A második félidőt gyengén kezdtük, akár ki is egyenlíthetett volna az ellenfél, de megúsztuk kapott gól nélkül, majd rendeztük sorainkat, összekaptuk magunkat és felőröltük ellenfelünket, így megérdemelt győzelmet arattunk.

MLSZ U19-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - DAFC Szeged 5-2 (1-2)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Gargya Balázs Gábor (Kádár Németh Zoltán, Burzon Márk).
Szeged-Csanád GA: Friebert (Trescsula) - Nagy M. (Szabó R.), Vajda, Varga Á. (Vincze), Mészáros, Tóth N. (Torda), Dobronoky, Holcsik, Csizmadia (Hevesi), Angeli (Masa), Suhajda (Bódi). Edző: Majó Ádám.
Gólszerzők: Dobronoky (2), Vajda, Torda (2), ill. Bajkó, Farkas R.

Majó Ádám: - Azt gondoltam, a kecskeméti játékunkat nem múljuk alul, de sajnos az első félidőben sikerült. A fejmosást követően és a cseréknek köszönhetően a második félidőben észhez tértünk, és megfordítottuk a mérkőzést.

 

 

 

 


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink