Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Öt győzelem a hétvégén

Hat korosztályos csapatunk közül szinte mindenki sikerrel abszolválta elmúlt hétvégi mérkőzését.

Az U12-esek és U13-asok Kecskeméten léptek pályára: a legkisebbek a második félidőben mutatott jobb játékuk után tudtak nyerni, míg az U13-asok döntetlent játszottak.

Két korosztályos együttesünk legközelebb az OMTK-ULE csapatát fogadja szeptember 21-én, Tápén.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 2. forduló

KTE Labdarúgó Akadémia – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–3
Kecskemét, vezette: Juhász László (Pusztai Martin Valentin, Csorba Gábor).
Szeged-Csanád GA: Sólya - Nyers, Vásárhelyi, Pleskó, Csuri, Di Mundo, Mahler, Tóth N., Horváth. Csere: Farkas, Sík, Banó-Szabó, Lukácsi, Kincses. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.
Gólszerzők: Tóth F., ill. Nyers (3).

Simon Róbert: – A héten a támadásbefejezés előtti szervezésre fókuszáltunk edzéseinken. A srácok az első félidőben inkább a pálya tengelyében birtokolták a labdát és kevésbé forgatták a játékot, a második játékrészben sokat javult a széljáték és sok helyzetünk adódott. Az utolsó harminc percben gyorsabb és tudatosabb lett a játékunk, azonban fontos megtanulnunk, hogy a mérkőzés két félidőből áll, a továbbiakban nem lesz elég a csak a második játékrészre megérkeznünk a játékba. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a szülők bizalmát, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát választották!

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 2. forduló

KTE Labdarúgó Akadémia – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–2
Kecskemét, vezette: Kaszala Mihály (K. Szabó Kristóf, Kocsis Tamás).
Szeged-Csanád GA: Balogh  - Gáti, Barna, Köteles, Mádi, Osvald, Árva, Csiszár, Csikós, Denucz, Litauszki. Csere: Szili, Kócsó, Kovács, Lehocki, Kis. Edző: Nagy Attila.
Gólszerzők: Diószegi, Terbe, ill. Mádi, Köteles.

Nagy Attila: – A labdakihozatalaink működtek, a játék szervezése rendben volt. A védekezésünk a pálya középső részében szintén jó volt, de a letámadásainknál néha elcsúsztunk. Nagyon sokat volt nálunk a labda, szépen körbeadogattuk az ellenfelet és folyamatosan veszélyt jelentettünk a kapura, ám ott már nem voltunk céltudatosak és határozottak. Sorra kimaradtak a helyzeteink, sajnos ezt a futballban meg szokta büntetni az ellenfél, ez most sem volt másképp. A jövőben ezt a bizonytalanságot kell kiküszöbölnünk, akkor nem csak szépen, de eredményesen is játszunk majd. Gratulálok a fiúknak!

 

Magabiztos győzelemmel folytatta az U14-es és U15-ös csapatunk a Törökszentmiklós ellen: mindkét korosztályos együttesünkben akadt egy mesterhármast jegyző játékos is, a sikerünk pedig egyértelmű volt.

A negyedik fordulóban, vasárnap a Gyula vendége lesz az U14-es és U15-ös csapatunk.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 3. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 7–0 (4–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szalai Szabolcs István (Vida Sándor, Dobai János).
Szeged-Csanád GA: Balogh – Botic, Boda, Milencovici, Sirokmán, Ördög, Farkas (Szabó D.), Simon (Vásárhelyi), Bosnyák (Pap), Gera B. (Budai), Mikó (Kovács Á.). Edző: Bilics Igor.
Gólszerzők: Farkas (3.), Gera B. (13., 29., 33.), Botic (46.), Boda (74.).

Bilics Igor: – Egy fizikálisan erős csapat ellen sikerült az egész meccsen diktálnunk a tempót, eddigi legjobb játékunkkal nyertük meg a harmadik mérkőzésünket. Gratulálok a srácoknak a hozzáállásukhoz és a játékukhoz, minden meccsen lépkedünk előre, remélem, így folytatjuk tovább!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 3. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Törökszentmiklósi FC 12–1 (5–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Dobai János (Vida Sándor, Szalai Szabolcs István).
Szeged-Csanád GA: Kovách – Murár, Szabad (Kószó), Kozma (Lajter), Savanya, Lippai G., Forgó (Szalai), Jójárt (Sahin-Tóth), Kiss D., Arany (Karácsonyi), Gál (Lippai D.). Edző: Beszédes Sándor.
Gólszerzők: Arany (11., 27., 48.), Szabad (13., 18.), Lippai G. (23., 65.), Sahin-Tóth (47., 51.), Kozma (50.), Savanya (62.), Lajter (70.), ill. Kutus (22.).

Beszédes Sándor: – Gratulálok a fiúknak, mindenki tette a dolgát! Az ellenfelet a játék minden elemében felülmúltuk. Voltak kimagasló teljesítmények, egy munkás, fegyelmezett csapat képét mutattuk, ez a jövőképünk is.

A két legidősebb csapatunk közel harminc gólt lőtt az Orosházának, azaz, mindkét együttesünk magabiztosan hozta a saját mérkőzését.

 

Ami a folytatást illeti, az U17-esek és az U19-esek is Gyulán folytatják a bajnokságot.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-Keleti csoport, 3. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – OMTK-ULE 1913 20–0 (9–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kovács Attila (Maurer János, Gargya Balázs Gábor).
Szeged-Csanád GA: Nagy B. – Csehó (Ádám), Bakró-Nagy (Abou-Abdo), Kapic, Ábrahám, Berger (Rádai), Indre (Börcsök), Fődi (Ilyés), Dancsok, Szűcs (Trója), Papp Á. Edző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Ábrahám (5., 90.), Fődi (21.), Bakró-Nagy (21.),  Kapic (24., 78.), Csehó (35., 45.),  Papp Á. (30., 31., 33., 64., 75., 88.), Rádai (51., 56., 84.), Ilyés (53.), Abou-Abdo (72.), Ádám (73.).

Kikity Márió: – Nagyon várták már a játékosok, hogy pályára léphessenek a Szent Gellért Fórumban, egyúttal boldogok is, hogy győzelemmel nyitottak az első hazai bajnokin.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-Keleti csoport, 3. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – OMTK-ULE 1913 9–0 (3–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Farkas Tamás Tibor (Cseh Géza, Kucsora Attila).
Szeged-Csanád GA: Fribert (Trescsula) – Nagy M. (Torda), Vajda, Varga (Vincze), Mészáros, Dobronoky, Holcsik (Hevesi), Csizmadia (Bakó), Masa, Angeli (Tóth N.), Suhajda (Bódi). Edző: Majó Ádám.

Gólszerzők: Suhajda (26.), Dobronoky (29., 87.), Vajda (44.), Torda (47.), Selmeczy (53., öngól), Tóth N. (62., 65.), Masa (70.).

Majó Ádám: –  Köszönöm a korrekt és sportszerű hozzáállást az Orosháza részéről, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Gratulálok a csapatomnak, nyerni megyünk Gyulára a hétvégén! Hajrá, Szeged!


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink