Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Kecskeméten rajtol az U17 és az U19

A két legidősebb korosztályunk is elkezdi a bajnokságot.

A két legidősebb korosztály számára is elkezdődik a 2019-2020-as idény: mindkét gárda a III. osztályú Dél-keleti csoportban versenyez ebben a szezonban.

U17-es csapatunk vasárnap 10 órakor Kecskeméten, a Mercedes KLC vendégeként kezdi meg az idei bajnokságot. A csapat irányítását a nyáron Kikity Márió vette át.

- Sok minőségi játékosból áll a keret. Négy hét állt rendelkezésemre megismerni őket, ami nem sok idő, de azon vagyok, hogy megértsem, miként tudom a legjobban kihasználni a játékosok egyéni képességeit - fogalmazott a szezon előtt a csapat új trénere.

U17-es csapatunk egy hetet gyulai edzőtáborral töltött, ahol minden nap két edzésen vettek részt a srácok. - Sajnos csak egy edzőmérkőzést tudtunk játszani, de az eddigi tapasztalatom, hogy megvan a képesség a játékosokban arra, amit meg szeretnék velük valósítani - tette hozzá Kikity Márió.

- Olyan játékstílust képviselünk, amivel dominálni tudunk az ellenfelünk felett. Számomra nem elég a győzelem. Szeretek nyerni, továbbá szeretném látni a filozófiámat a mérkőzéseken. Színvonalas játékot akarok, olyan teljesítményt, amit a játékosok és a szülők is élveznek,  a legfontosabb, hogy a játék által a játékos fejlődjön - zárta az U17-es csapatunk edzője.

 

Az U19-esek is hasonló helyzetben vannak: a vasárnapi, Kecskemét elleni mérkőzésre szintén új edző, a csapatnál már korábban dolgozott Majó Ádám készíti fel a csapatot.

- Nem volt túl sikeres és szerencsés a felkészülésünk, ugyanis elég hosszúra sikeredett és edzőváltás is beárnyékolta a munkánkat. Az utolsó két-három hétben kellett átvennem a csapatot, ahol érdemi munkát már nem nagyon tudtunk elvégezni, szabadnaposak is voltunk az első fordulóban és mivel már minden bajnokság elkezdődött, így edzőmérkőzést sem sikerült annyit lekötni, mint szerettem volna! Egy jól fekészített csapatot sikerült átvennem Ioan Patrascutól és Hadár Attilától, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a munkájukat - nyilatkozta a rajt előtt Majó Ádám.

- A régi-új csapatommal dolgozhatok, remélem, sikeres szezon előtt állunk, annak ellenére, hogy egy évvel fiatalabb csapatként szerepelünk a 2001-esek között. Remélem a bajnoki címért játszhatunk, de ami ennél is fontosabb, hogy minél több játékost felkészítsünk a felnőtt futballra, és bízok abban, hogy ebből a 2002-es korosztályból hamarosan bemutatkozhat 2-3 játékos a felnőtt csapat keretében! Ez az elsődleges célunk, de ezt mind a játékosoknak, mind a szülőknek és a vezetőknek is akarniuk kell! Úgy gondolom, hogy tudatos munkával elérhetjük céljainkat - tette hozzá Majó Ádám.

- Nem nagyon látom át a jelenlegi  helyzetet, remélem, három ponttal térünk haza! Számomra csak a győzelem elfogadható minden egyes mérkőzésen, nyerni megyünk Kecskemétre - mondta a vasárnapi szezonrajt kapcsán a tréner.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.02.02. vasárnap
SZOMBATHELYI HALADÁS/SZEGED-CSANÁD GROSICS
Szombathelyi Haladás Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 40
02. BUDAFOKI MTE 39
03. GYIRMÓT FC GYŐR 34
04. WKW ETO FC GYŐR 33
05. AQVITAL FC CSÁKVÁR 31
06. VASAS FC 31
07. BFC SIÓFOK 30
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 28
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 28
10. DOROGI FC 27
11. SOROKSÁR SC 25
12. BUDAÖRS 24
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 24
14. DUNA ASZFALT TLC 21
15. KAZINCBARCIKA 21
16. SZOLNOKI MÁV FC 21
17. FC AJKA 19
18. SZOMBATHELYI HALADÁS 15
19. VÁC FC 7
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink