Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Kecskeméten rajtol az U17 és az U19

A két legidősebb korosztályunk is elkezdi a bajnokságot.

A két legidősebb korosztály számára is elkezdődik a 2019-2020-as idény: mindkét gárda a III. osztályú Dél-keleti csoportban versenyez ebben a szezonban.

U17-es csapatunk vasárnap 10 órakor Kecskeméten, a Mercedes KLC vendégeként kezdi meg az idei bajnokságot. A csapat irányítását a nyáron Kikity Márió vette át.

- Sok minőségi játékosból áll a keret. Négy hét állt rendelkezésemre megismerni őket, ami nem sok idő, de azon vagyok, hogy megértsem, miként tudom a legjobban kihasználni a játékosok egyéni képességeit - fogalmazott a szezon előtt a csapat új trénere.

U17-es csapatunk egy hetet gyulai edzőtáborral töltött, ahol minden nap két edzésen vettek részt a srácok. - Sajnos csak egy edzőmérkőzést tudtunk játszani, de az eddigi tapasztalatom, hogy megvan a képesség a játékosokban arra, amit meg szeretnék velük valósítani - tette hozzá Kikity Márió.

- Olyan játékstílust képviselünk, amivel dominálni tudunk az ellenfelünk felett. Számomra nem elég a győzelem. Szeretek nyerni, továbbá szeretném látni a filozófiámat a mérkőzéseken. Színvonalas játékot akarok, olyan teljesítményt, amit a játékosok és a szülők is élveznek,  a legfontosabb, hogy a játék által a játékos fejlődjön - zárta az U17-es csapatunk edzője.

 

Az U19-esek is hasonló helyzetben vannak: a vasárnapi, Kecskemét elleni mérkőzésre szintén új edző, a csapatnál már korábban dolgozott Majó Ádám készíti fel a csapatot.

- Nem volt túl sikeres és szerencsés a felkészülésünk, ugyanis elég hosszúra sikeredett és edzőváltás is beárnyékolta a munkánkat. Az utolsó két-három hétben kellett átvennem a csapatot, ahol érdemi munkát már nem nagyon tudtunk elvégezni, szabadnaposak is voltunk az első fordulóban és mivel már minden bajnokság elkezdődött, így edzőmérkőzést sem sikerült annyit lekötni, mint szerettem volna! Egy jól fekészített csapatot sikerült átvennem Ioan Patrascutól és Hadár Attilától, akiknek ezúton is szeretném megköszönni a munkájukat - nyilatkozta a rajt előtt Majó Ádám.

- A régi-új csapatommal dolgozhatok, remélem, sikeres szezon előtt állunk, annak ellenére, hogy egy évvel fiatalabb csapatként szerepelünk a 2001-esek között. Remélem a bajnoki címért játszhatunk, de ami ennél is fontosabb, hogy minél több játékost felkészítsünk a felnőtt futballra, és bízok abban, hogy ebből a 2002-es korosztályból hamarosan bemutatkozhat 2-3 játékos a felnőtt csapat keretében! Ez az elsődleges célunk, de ezt mind a játékosoknak, mind a szülőknek és a vezetőknek is akarniuk kell! Úgy gondolom, hogy tudatos munkával elérhetjük céljainkat - tette hozzá Majó Ádám.

- Nem nagyon látom át a jelenlegi  helyzetet, remélem, három ponttal térünk haza! Számomra csak a győzelem elfogadható minden egyes mérkőzésen, nyerni megyünk Kecskemétre - mondta a vasárnapi szezonrajt kapcsán a tréner.


Hozzászólások:
Magyar Kupa 2019
ma, 15:00
FLAVUS VELENCE/SZEGED-CSANÁD GROSICS
03
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 20
02. BFC SIÓFOK 19
03. BUDAFOKI MTE 18
04. MTK BUDAPEST 18
05. AQVITAL FC CSÁKVÁR 15
06. GYIRMÓT FC GYŐR 14
07. KAZINCBARCIKA 13
08. VASAS FC 11
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 11
10. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10
11. DUNA ASZFALT TLC 10
12. SOROKSÁR SC 10
13. DOROGI FC 10
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 10
15. SZOMBATHELYI HALADÁS 9
16. FC AJKA 8
17. BUDAÖRS 8
18. SZOLNOKI MÁV FC 7
19. VÁC FC 4
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink