Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Lezárultak az Interliga idei küzdelmei

60946430-901454440189848-1967902526959255552-n.jpg
Orosházán rendezték a szezon utolsó fordulóját.

U8-as korosztály

Legkisebb pályára lépett korosztályos csapatunk a házigazdáktól kikapott, másik két mérkőzésén viszont győzni tudott.

Eredmények:

Szeged-GA - Törökszentmiklósi FC 9-2.

 • Gólszerzők: Kiss (4), Tóth (2), Molnár, Papp, Kránicz.
 • Szeged-GA - Orosházi MTK - ULE 0-5.
 • Szeged-GA - L-IT SZEAC Kész Akadémia 8-1
 • Gólszerzők: Kiss (2), Kránicz (2), Mede, Tóth, Molnár, Papp.

A csapat kerete:
Csúri Dávid, Komáromi Miklós, Mede Andor, Molnár Bálint, Tóth Zalán, Farkas Brendon, Szabó Oszkár, Kránicz István, Kiss Máté, Papp Attila. Edző: Czebe Norbert.

Czebe Norbert: - Nagyon magas színvonalon kezdtük a fordulót, a tanult elemek nagy része megvalósult a pályán, csupa jó döntés színesítette részünkről a mérkőzést. Az Orosháza elleni mérkőzés eredménye túlzó, ami nekik gól lett, nekünk a kapusban vagy a kapu mellett kötött ki. El kell ismerni, jó kis csapat az orosházi, mi pedig 2-0 után kezdtünk el úgy focizni, hogy az eredménytől függetlenül néha jó volt nézni. Sokkal több ilyen mérkőzést kellene játszanunk. Ezzel a fordulóval befejeződtek az Interliga 2018-2019-es szezonjának küzdelmei. A gyerekek fordulóról-fordulóra fejlődtek, jó volt látni, hogy honnan hová jutottunk el. A csapat szereti az Interligát és én is hasznosnak vélem, azonban akad a részemről némi hiányérzet, hiszen jó lett volna még több "éles" mérkőzést játszani. Júniusban még egy 20 csapatos tornán fogunk részt venni Gödöllőn, majd pihenőre vonulunk, hogy júliusban újult erővel, szintet lépve folytathassuk a közös munkát. Köszönöm a gyerekek munkáját, a szülők támogatását!

 

U9-es korosztály

U9-eseink három győzelemmel térhettek haza Orosházáról, ráadásul szép számban termelték a gólokat is.

Eredmények:

 • Szeged-GA - Törökszentmiklós 3-1
 • Gólszerzők: Böröcz (2), Lengyel.
 • Szeged-GA - Orosházi MTK-ULE 11-1
 • Gólszerzők: Lengyel (6), Böröcz (2), Tóth (2), Sinkó.
 • Szeged-GA - L-IT-SZEAC Kész Akadémia 15-0

Gólszerzők: Lengyel (6), Böröcz (5), Tóth (2), Sinkó (2).

A csapat tagjai:
Csíkos Milán, Guba Zsombor, Sejben Zalán, Tóth Regő, Sinkó Ádám, Szeles Dávid, Böröcz Botond, Nagy János, Lengyel Máté. Edző: Hacker Bence.

Hacker Bence: - Az idei év utolsó Interliga fordulójához érkeztünk és mindenekelőtt azt kértem a gyerekektől, hogy játszanak egy jót és próbáljanak meg minél többet megmutatni abból, amit tanultunk idén. Ahogy eddig is, úgy most is voltak külön kéréseim a meccsekre, a két könnyebb mérkőzésen, félidőben is kértem plusz dolgokat és a fiúk szépen meg is oldották őket. Szokták mondani: ez most jól nézett ki. Jól dolgozott a csapat és akadtak kiemelkedő egyéni teljesítmények is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy igazán komoly ellenállásba ma nem ütköztünk, de ez nem von le a srácok érdemeiből semmit. Jó volt látni, hogy a fiúk élvezik a mérkőzéseket és örömmel láttam, hogy a többi csapathoz képest erővel is jól bírták a hajtást. Hiányérzetem néhány rossz döntés és olykori lassúbb játék miatt lehet. Fejlődésközpontú edzőként, ha megnézem, hogy honnan indultunk és most hol tartunk akkor elégedett lehetek, a társaság egyénileg és csapat szinten is szépen fejlődött az idény során. Köszönöm kollégám, Czebe Norbi munkáját, akivel nyáron kezdtük el a két korosztálynál a munkát, ami nem volt egyszerű. Köszönöm azon egyesületeknek, akik az Interliga fordulókra elengedték hozzánk játékosaikat! Végezetül, köszönöm a szülőknek a sportszerű szurkolást, támogatást, segítséget! Pár hét és új kihívások… Hajrá, Szeged!

 

U10-es korosztály

Az egyel idősebb gyerekekből álló csapatunk két sikert követően elveszítette a L-IT-SZEAC elleni találkozóját.

Eredmények:

 • Szeged-GA - Törökszentmiklós 10-1
 • Gólszerzők: Hödör B. (3), Hajagos H. (2), Sipos Z. (2), Kis M., Koncz M., Körmöczi L.
 • Szeged-GA - Orosházi MTK-ULE 4-1
 • Gólszerzők: Hajagos H. (2), Kis M. (2).
 • Szeged-GA - L-IT-SZEAC Kész Akadémia 0-1

A csapat tagjai:

Franczia Bálint (kapus), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Körmöczi László, Sipos Zalán, Szanka Miksa, Valach Máté. Edző: Siket Lajos.

Siket Lajos: - Szép és tudatos játékot mutattak be ma is a srácok. Mindhárom ellenfelünk más-más harcmodorban, felfogásban játszott, de mindhez ügyesen és gyorsan alkalmazkodtak a gyermekek, és megmutatták, hogy a tanultakat minden körülmények között tudják alkalmazni a mérkőzéseken. Mindemellett sportszerűségből is jelesre vizsgáztak a játékosaim, amiért nagyon büszke vagyok rájuk. Lőttünk tizennégy szép gólt és csak hármat kaptunk. Kellemesen elfáradtunk a sorozat végére, amit jó játékkal és eredményes nappal zártunk.

 

U11-es korosztály

Legidősebb pályára lépett csapatunk több mint két tucat alkalommal volt eredményes, és három győzelemmel zárta a sorozatot.

Eredmények:

 • Szeged-GA - Törökszentmiklós 11-3
 • Gólszerzők: Di Mundo (4), Domonkos (2), Kincses (3), Banó-Szabó.
 • Szeged-GA - L-IT-SZEAC Kész Akadémia 7-0
 • Gólszerzők: Di Mundo (2), Domonkos (4), Vásárhelyi.
 • Szeged-GA - Orosházi MTK-ULE 7-0

Gólszerzők: Di Mundo, Vásárhelyi (3), Csuri, Domonkos, Farkas.

A csapat tagjai:
Sólya Máté, Mahler Ádám, Csuri Benedek, Lukácsi Mátyás, Vásárhelyi Dorián, Di Mundo Antonio Zsolt, Sík Bence, Kincses Nándor, Farkas Mátyás, Domonkos Nimród, Banó-Szabó Dávid. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Simon Róbert: - A héten a védekezésből támadásba történő átmenetekre fókuszáltunk edzéseinken. Ennek megfelelően mindez a hétvégi mérkőzéseken is kiemelt szerepet kapott. A srácok rendkívül gyorsan és együttműködve lendültek át védekezésből támadásba, majd támadásból védekezésbe. Jó érzés volt látni, hogy működik a futball, a rendkívül türelmes, szép játékukhoz kapcsolódó állóképességük felőröli az ellenfél erejét és az van a pályán, amit a mi csapatunk szeretne játszani. Gratulálok a csapatnak és köszönjük a szülők bizalmát, hogy a Szeged-Grosics Akadémiát választották!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.09.29. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DOROGI FC
Szent Gellért Fórum
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 20
02. BFC SIÓFOK 19
03. BUDAFOKI MTE 18
04. MTK BUDAPEST 18
05. AQVITAL FC CSÁKVÁR 15
06. GYIRMÓT FC GYŐR 14
07. KAZINCBARCIKA 13
08. VASAS FC 11
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 11
10. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10
11. DUNA ASZFALT TLC 10
12. SOROKSÁR SC 10
13. DOROGI FC 10
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 10
15. SZOMBATHELYI HALADÁS 9
16. FC AJKA 8
17. BUDAÖRS 8
18. SZOLNOKI MÁV FC 7
19. VÁC FC 4
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink