Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nehéz meccsek várnak az U17-re

Következik a hajrá az utánpótlásban.

A két legkisebb versenyző csapatunk a Törökszentmiklóshoz utazott: az U12-esek sima sikert arattak, és az utolsó forduló előtt a második helyen állnak, ám a záró játéknapon igazi rangadó vár rájuk a negyedik helyen álló Orosháza ellen, amely csak egy ponttal gyűjtött kevesebbet a mieinknél.

Az U13-asok súlyos vereséget szenvedtek, és az már biztos, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a hetedik helyen zárják a bajnokságot.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 25. forduló

Törökszentmiklósi FC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-6

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Csiszár Máté, Osvald Balázs, Köteles Máté – Árva Zalán, Gáti Ádám, Litauszki Nolen – Mádi Szabolcs. Cserék: Ferenczi Zsombor, Denucz Dániel. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Mádi Szabolcs (2), Litauszki Nolen, Denucz Dániel, Csiszár Máté, Köteles Máté.

Kovács Péter: - Az egész mérkőzésen magabiztosan játszottunk, nagy labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki, és különösen a második félidőben nagyon sok gólhelyzetünk volt. Kicsit a tompaságunknak is köszönhető, hogy ezeket az ordító helyzeteket kihagytuk, viszont a jövőben az erősebb ellenfelek ellen a kapu előtt kegyetlennek kell lennünk, mert nem lesz ennyi lehetőségünk a gólszerzésre.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 25. forduló

Törökszentmiklós- Szeged-Grosics Akadémia B 7-1
Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Simon Marcell, Sári Bálint, Kovács Botond - Gál Patrik, Sirokmán Dominik, Farkas Patrik- Baltás Benedek, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Szabó Dávid. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gólszerző: Gera Bence.

Horváth Zoltán: - Tudtuk, hogy nehéz meccs előtt állunk, mert a középpályáról két meghatározó és a párharcokat is felvállaló játékosunk hiányzott. Amit láttunk ezen a mérkőzésen, az minket is meglepett. Úgy ment át rajtunk az ellenfél, mint kés a vajon. Példát mutattak nekünk abból is, hogy milyen mentalitással kell küzdeni, hajtani. Amit a gyerekeknek is elmondtunk, ezt a játékot a párharcok felvállalása és megnyerése nélkül nehéz játszani, nyerni meg pláne, de ha már azokat nem vállaljuk fel, akkor minél gyorsabban, minél kevesebb érintésszámmal kell játszani, viszont ez még annyira sem valósult meg. Nem nagy a létszámunk, láthatóan fáradnak is a srácok az idény végére, de ez azért nagy pofon volt nekünk, edzőknek is.

 

Az U14-es és U15-ös csapatunk az Orosházát fogadta: a két csapat 21 gólt rámolt be összesen, és két igen magabiztos sikert könyvelhetett el a hétvégén.

A már bajnok U15-ös csapatunk mellett az U14-esek továbbra is vezetik a bajnokságukat, a két gárdára szombaton a Maros-menti UFC vár idegenben.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 24. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - OMTK-ULE 1913 6-0 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Szeles Ádám (Tihanyi Gábor, Lászlai Róbert).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Kovács P. (Kószó), Szalai (Savanya), Horváth Z. (Lippai D.), Molnár M., Lippai G. (Karácsonyi), Jójárt, Bácsi (Forgó), Arany (Sahin-Tóth), Gál. Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Lippai G., Arany, Sahin-Tóth (2), Karácsonyi, Savanya.

Dürgő Péter: - Nagyon rosszul játszottunk, egyedül az eredménnyel lehetünk elégedettek.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 24. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - OMTK-ULE 1913 15-0 (9-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Tihanyi Gábor (Lászlai Róbert, Szeles Ádám).
Szeged-Grosics Akadémia B: Nagy B. - Laczi, Suták (Ádám), Dancsok, Papp Á., Abou-Abdo (Olasz), Indre, Fődi (Ilyés), Szűcs T., Berger, Kiss D. Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Berger (3), Papp Á. (6), Fődi (4), Indre, Olasz.

Szilágyi Zsolt: - A srácok láthatóan élvezték a mérkőzést, voltak nagyon kiemelkedő egyéni teljesítmények. Örülök, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb szerephez jutottak, próbáltak bizonyítani. Végre láttam a héten gyakorolt taktikai elem megvalósulását, gratulálok a csapatnak!

 

U17-es csapatunk a szünet után feljavult és győzni tudott Hódmezővásárhelyen: három fordulóval a vége előtt így továbbra is két pont az előnye korosztályos csapatunknak.

Az U19-esek fordulatos meccsen kikaptak Vásárhelyen: előnyük így két pontra olvadt a dobogó harmadik fokán álló DAFC Szeged csapata előtt. A két csapat a Maros-menti UFC-t fogadja a következő játéknapon.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-Keleti csoport, 24. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia 0-6 (0-0)

Hódmezővásárhely, vezette: Szalai Szabolcs István (Soós István, Mucsi Zsolt).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági (Ásós) - Nagy M., Vajda, Mészáros G., Kis B. (Tóth N.), Dobronoky (Bakró-Nagy), Holcsik, Csizmadia, Masa (Csehó), Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Dobronoky (4), Holcsik, Tóth N.

Ioan Patrascu: - Az első félidőben nagyon rosszul, elképzelés nélkül és dekoncentráltan játszottunk. A második félidő játékban és eredményben is közelítette az elvárásainkat. Óvatosak és felelősek kell, hogy legyünk a következő mérkőzéseken. A tét óriási és ezzel mindenki tisztában kell legyen!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 24. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged – Grosics Akadémia B 5-4 (4-2)

Hódmezővásárhely, vezette: Soós István (Mucsi Zsolt, Szalai Szabolcs István).
Szeged- Grosics Akadémia B: Piegel – Jójárt (Varga), Vincze, Kiss, Angeli, Suhajda, Torda, Papp, Kovács Zs., Kovács P., Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Papp (3), Suhajda.

Jenei Péter: - Ezt a mérkőzést lehet, hogy elvesztettük, de a bajnokságnak még nincs vége!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.09.29. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DOROGI FC
Szent Gellért Fórum
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 20
02. BFC SIÓFOK 19
03. BUDAFOKI MTE 18
04. MTK BUDAPEST 18
05. AQVITAL FC CSÁKVÁR 15
06. GYIRMÓT FC GYŐR 14
07. KAZINCBARCIKA 13
08. VASAS FC 11
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 11
10. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10
11. DUNA ASZFALT TLC 10
12. SOROKSÁR SC 10
13. DOROGI FC 10
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 10
15. SZOMBATHELYI HALADÁS 9
16. FC AJKA 8
17. BUDAÖRS 8
18. SZOLNOKI MÁV FC 7
19. VÁC FC 4
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink