Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Joao Janiero: nincs könnyű meccs!

janeiro-joao-pedro-vezetoedzo.jpg
Nem elégedett a szentlőrinci pontszerzéssel Joao Janeiro vezetőedző, noha ezzel közel került a célhoz a csapat. A Szeged-Grosics Akadémia három fordulóval a vége előtt öt ponttal vezeti a tabellát, a portugál szakember azonban az Iváncsa elleni találkozó előtt úgy nyilatkozott, hogy most kell csak igazán összpontosítani!

- Elégedett a szentlőrinci pontszerzéssel?
- Nem. Egyáltalán nem! A Szentlőrinc nem játszott jobban. A játék kihívásokkal, magas labdákkal volt tele, és a mi első félidőnk ilyen szempontból nem mondható jónak. Aztán kaptunk egy öngólt, vagyis szereztünk két találatot, de ebből egyet saját magunknak. 

- Hegedűs nem sokat játszott idáig, most viszont remek cserének bizonyult. Miért döntött mellette?
- Hegedűs nemcsak azért jött, hogy gólt szerezzen, hanem azért is, hogy felőrölje az ellenfelet, és hogy megharcoljon a magas labdákért. Neki, mint a többi játékosnak is megvoltak a lehetőségei, hogy mikor lép pályára, az több dologtól függ, például hogy milyen az ellenfél, milyen a taktikánk, és hogy éppen hol lehet fogást találni a másik csapaton. Most azért állt be, mert az edzéseken bizonyította, hogy nagy erőfeszítésre képes, és jól tud összpontosítani, én pedig azt mondtam, a csapatnak most pont erre van szüksége. 

- A rangadók után könnyebb meccs vár a csapatra az Iváncsa ellen. Mindenki győzelmet vár, ezek szerint ez sima meccs lesz?
- Nem használom, és nem szeretem azt a szót, hogy könnyebb! Mit jelent a futballban az, hogy könnyebb? A labdarúgásban van olyan pillanat, amikor jók vagyunk, de az agresszivitás nélkül, amire mindig szükségünk van, minden találkozó nehéz lehet. Az Iváncsa jó csapat. Elemezzük őket, és látható, milyen elvek mentén építik fel a játékukat, képesek gólt lőni, nincs titok, de végül majd minden azon múlik, hogy mennyire vagyunk agresszívek, milyen a hozzáállásunk. Ez könnyű lenne? Nem hiszem! Nincs könnyű meccs, ezért tiszteletben tartjuk az ellenfelet, de a saját céljaink lebegnek a szemünk előtt!

- Három forduló van hátra, az öt pont jelentős előnynek látszik. Hogy számolnak, mi várható a hátralévő meccseken?
- A világ összes csapata arról álmodik, hogy három fordulóval a vége előtt legyen öt pont előnye. Hogy mit gondolnak erről a helyzetről a játékosok, és minden ember, aki valamilyen módon kötődik a csapathoz, az az, hogy folytatnunk kell a kemény munkát, mert már csak három meccsünk van. Ezeket, ha szükséges, vérrel, verejtékkel, a pályát felszántva hozni kell. Ha arra van szükség, hogy megegyük a füvet, akkor azt is megtesszük. Szeretnék mindenkit arra emlékeztetni, hogy nincs könnyű játék, így mindenkinek, minden egyes percben a célra kell összpontosítani! Agresszivitást várok, azt, hogy minden egyes labdáért megküzdjünk. Most az Iváncsa a fontos, mert ők a következő ellenfél!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.02.23. vasárnap, 12:30
WKW ETO FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ETO Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 53
02. BUDAFOKI MTE 47
03. BFC SIÓFOK 40
04. VASAS FC 38
05. WKW ETO FC GYŐR 38
06. GYIRMÓT FC GYŐR 36
07. AQVITAL FC CSÁKVÁR 35
08. SOROKSÁR SC 34
09. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 32
10. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 31
11. DOROGI FC 29
12. BUDAÖRS 27
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 27
14. KAZINCBARCIKA 27
15. FC AJKA 26
16. SZOLNOKI MÁV FC 25
17. DUNA ASZFALT TLC 22
18. SZOMBATHELYI HALADÁS 20
19. VÁC FC 8
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink